Lågkolhydratkost är effektiv, men kräver noggrann!

Du har säkert hört talas om kolhydratfattig diet, eller som det också kallas, Low Carb fettrik. Denna diet har använts för att minska vikten, men även om inte ett mirakel, verkligen fungerar. Det är dock viktigt att vara medveten om för- och nackdelar diet, eller hur?

Hur diet fungerar?

I grund och botten dieten är att minska kolhydrater, fett och öka de friska proteiner. Kroppen vänder kalorier energi via två metabola vägar: fett och kolhydrater. När båda vägarna är bra, använder kroppen två och därmed använder mindre fett. Genom att minska intaget av kolhydrater, är kroppen bara ett sätt att få energi: fett. Sålunda börjar att använda mer av den och hjälpmedel i viktminskning.

Fettet som måste förtäras är att det är mindre möjligt bearbetas. De vita kött har lite fett, är ett utmärkt alternativ.

FÖR OCH EMOT

Det finns dock studier som visar att ökad fettkonsumtionen är bra för hälsan, tvärtom: denna förändring kan leda till hjärtsjukdomar, diabetes och mer. Den goda fett emellertid konsumeras av fettsyran är bra men kroppen.

Skär kolhydrater, men kan orsaka dåliga saker: en kolhydratrestriktion lång hamnar orsakar stress i kroppen, kan orsaka förlust av ben och muskelmassa, även orsakar trötthet, huvudvärk, yrsel, irritation och allmän sjukdomskänsla.

Som tränar hårdare, speciellt idrottare, måste vara mycket försiktig eftersom denna kost kan kompromissa om idrottsprestationer och därigenom bidra till utvecklingen av hälsoproblem som hypoglykemi, till exempel.

Denna diet är bara bra för alla som vill gå ner i vikt korrigera metabola sjukdomar såsom insulinresistens, till exempel. Den snabba absorptionen av kolhydrater, när de konsumeras, gör att kroppen att frigöra mer insulin. Hormonet kan sluta med svårigheter att utföra sitt arbete när det finns ett konstant beteende, och därefter kan orsaka viktökning. Låg Carb dieter hjälper till att öka insulinresistens.

Livsmedels vänner och fiender till den låga carbdieten

  • Kött, fisk, skaldjur, fågel och ägg;
  • Grönsaker som zucchini, aubergine, lök, tomater, gröna bönor, sallat, ruccola, mangold, gurka, bland annat;
  • Minska knölarna som potatis, sötpotatis, kassava, tapioka, bland andra;
  • Äta fett - frisk - som olivolja, smör, avokado, kokos, grädde och andra;
  • Föredrar att konsumera bär;
  • Förfoga över ditt liv socker och gluten, och undvika korn;
  • Var försiktig med konsumtion av olja och fett mjölk derivat som släpps, men lätt överdrivet för oss.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha