Leptin, 4 saker att veta om du vill gå ner i vikt


Det är motståndet mot leptin varför infettningsvätskor?
Detta hormon, som styr hunger, kan vara skyldig till din känslomässiga äta och sedan din vikt. Låt oss se vad leptin, fungerar som, och vad du kan göra.

1. Vad är leptin och hur det fungerar?

Leptin är ett hormon som spelar en nyckelroll i att kontrollera aptit och vikt. Det har åtminstone två grundläggande funktioner. Först, korsa blod-hjärnbarriären för att gå och känselreceptorer som finns i hjärnan av aptit; sedan styra, i nivå med celler, mängden mat att förtära. För det andra, ökar det aktiviteten av det sympatiska systemet, som har till uppgift att stimulera fettvävnader, för att skapa energi för att bränna.

2. Vad är leptin motstånd?

Studier gjorda på möss har visat att leptin minskar lusten att äta för mycket, och därför tendensen till fetma. Men även många överviktiga människor har stora mängder av leptin i blodet, men det verkar inte påverka aptiten och energiförbrukning. Denna mekanism kallas "leptinresistens"; trots att kroppen har mer än tillräckligt, inte kroppen inte verkar svara på hans närvaro som det ska.

3. Vad orsakar leptin motstånd?

Resistens mot leptin finns ingen känd orsak till säker, men ungefär två hypoteser formulerades. Den första, föreslår att av någon anledning inte kan nå receptorer och höger så att den inte kan kontrollera aptiten leptin i blodet. Den andra hypotesen stater som är receptorerna kontroll att sluta arbeta. Detta händer särskilt överviktiga och överviktiga stark, det är därför det blir så svårt då att undvika att gå upp i vikt eller bo dall'abbuffarsi.

4. Vad kan du göra för att kontrollera din vikt?

Människor som utvecklar resistens mot leptin, kan även ha regelbunden eller ständig önskan eller hungerkänsla. Forskare arbetar fortfarande för att förstå vilka behandlingar som utvecklats för att bekämpa resistens, men nu, kolla in atavistisk hunger är den enda nyckeln som krävs för att motverka dess effekter.

Om du använder livsmedel som innehåller majssirap eller kolhydrater i stora mängder, men även om du är under stor stress på sistone, eller om du lider av sömnlöshet, har du ett intryck av att känna en känsla av oändlig och omättlig hunger. För att bekämpa denna känsla, protein och fiber är lösningen. Så här åter din aptit på spåren:

Steg 1: Att börja dagen, lugna nervösa hunger med havre och jordnötssmör. Flera studier har visat att havre är frukost maten mer tillfredsställande; Det kan bidra till att minska hunger hela dagen! Jordnötssmör befanns vara en rik källa till protein och har visat sig bidra till att minska hjärnans signaler som orsakar hunger KVAL.

Steg 2: Prova Irvingia. Detta tillägg har visat sig kunna förbättra känsligheten för leptin, som hjälper till att hålla under sin egen vikt, och omkretsen av midja och höfter. Vuxna över 18 år kan försöka ta 150 mg två gånger dagligen, med mat. Irvingia är ingenting annat än afrikansk mango, men sluta om något skulle varna för biverkningar såsom uppblåsthet, huvudvärk, illamående och sömnlöshet. Gravida kvinnor eller ammande kvinnor bör undvika Irvingia, och i varje fall, alltid rådfråga din läkare innan du tar ett tillägg någonsin försökt förut.

Steg 3: Ta en paus på 12 timmar av mat. Lämna ett utrymme som går, till exempel, från strax efter middag före frukost dagen efter, på samma gång.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha