Lekfullt flytta

Bernadhina Westergren Februari 26, 2016 Sport 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Motion är ett av det uppenbara, men den andra är det inte. Att veta att motion är viktigt för hälsan, är folk ibland tvingas extra drag. Till exempel, efter en period av semester, som vanligtvis äts i överflöd, måste kilo ?? s off och det är inte för alla lika självklart att vara mer fysiskt och absolut inte något strukturellt. Om du inte tillhör de fanatiker och förstår att motion är viktigt, då kan du också lekfullt igång.

En trevlig känsla

Det börjar faktiskt med det faktum att du behöver för att du gå ner i vikt ?? s och / eller ditt tillstånd bättre och / eller om du bara förstå att motion är viktigt för din hälsa.
Det låter som en självklarhet, men det är det inte. Om så inte är fallet, då är chansen stor att du inte upplever det så trevlig. Ändå är det att, på lång sikt, vara viktiga. Du bör ha kul när du flyttar, då allt är det i själva verket lättare och att underhålla. När allt är att för många människor en flaskhals, speciellt när nyhet avtar.
Inte bara nu vad ?? S kilo förlorat eller ta dig en stund nivå tillstånd, men eftersom det var inbäddad i din normala livsstil. Låt det bli en självklarhet att du flyttar. Oavsett om det är ett par gånger i veckan skorna fastspänd att säga eller bara gå ut med hunden, är det irrelevant. Vad som är relevant är att du inte ?? med långa tänder ?? att börja. Chansen att lyckas på längre sikt är betydligt mindre.
Hitta roliga inslag
Vad du kan göra är att söka efter fina element för att flytta. Om det lyckas, du göra en start det mer lekfullt tackla, förutom - om du har lite problem med det - tiden går mycket snabbare. Som exempel kan nämnas:
  • Med hunden ?? förutsatt att du har dem ?? att arbeta. Dvs förutom bara gå runt, eftersom hunden fortfarande bör upprymd, kan du också spela spel med hunden. Tänk på att kasta bort något som måste plockas upp av hunden eller skicklighetsspel.
  • När själv kör ett spel inslag ?? ?? att ta in till exempel för att ta itu med en stegräknare för att arbeta och att räkna varje gång lite mer ?? ?? steg.
  • Du kan också ta ett rep medan promenader och spänner att vissa hoppövningar mellan två stolpar eller träd eller go-mellan en minut hopprep. Super för tillståndet!
  • Ta din cykel och cykla en viss kurs. Kombinera det med exempel fotograferar vissa saker eller medvetet letar efter färger i bilden.
  • Inomhus kan du också ta i ett element, och du kan redan göra genom att räkna hur många gånger du ta trapporna eller bära stegräknaren hemma.
  • Du går med en pojkvän / flickvän exempel tennis, sedan se hur länge du kan spela ikapp istället för dina poäng. Till exempel för minut att spela eller bollen så länge som möjligt i spelet.
  • I skogen finns alla typer av "attribut" hjälper till att ta in inslag av lek. Under promenader eller jogging kan kasta grenar, hoppa över olyckor träd eller stenar lämna vattnet "walking". Eller hitta när hon gick de olika färger tillsammans. Se till att hitta under höstmånaderna finns det en massa färger.
  • Är du det "nyheter" ... då det finns trevliga nya skotrar till salu, med vilken du kan också förbättra din kondition och du bränner kalorier. Inte de elektriska sådana, men där man fortfarande måste gå med en fot intill enheten.

Grundläggande principer

Oavsett vad du väljer är det alltid bra att först lägga en grund och du gör det genom att titta där du står. Du kan klara dig med att köra väljer att se ut när du är riktigt trött och vill sluta. Det är din startpunkt och detsamma gäller för cyklar ?? När får man ut och ge det avslutas? Eller till exempel när du simmar, när du är klar med knä och vill att du ur poolen.
Vid promenader är något annorlunda, men även här kan du göra en start med, till exempel att bära en stegräknare på normala villkor och avgöra om du är riktigt trött. Det kan vara din utgångspunkt om du vandra.
Konstrukt
Om du har dina grundläggande principer, är det bra att bygga vidare på det tysta. För att hålla det mycket väl är det också viktigt att titta på vad som måste passa in i din livsstil. Från ingenting att köras dagligen, ofta dömt att misslyckas. Du kan skriva en gång, du vill ha en tid och inte en engångsjustering inträffar oftare. Om du gillar gäng vad som är acceptabelt, så är det möjligt att mindre snabbt men stadigt och är sannolikt många gånger större att du kan passa in i ditt liv på ett mer strukturerat sätt.

Härda

För många människor som rör sig är inte en automatik, är det också viktigt att hålla det roligt. Du gör det med spelelement, men det kan också vara en kompis eller en punkt att arbeta mot. Vilket inte är att hålla upp när du är klar, men sedan heller kan du ställa in ett annat mål.
Titta själv hur du kan hålla den i roliga, anfallaren inte NOW som kilo ?? s off eller NU igen visslande nerför trappan kan sprint, men se till att du också har roligt på vägen dit.

Slutligen

Motion är viktigt och rack att daglig halvtimme till en timme till exempel, och se till att du gör det på ett sådant sätt att det är också trevligt. När allt kommer omkring, om något är roligt, har du heller inga problem med att göra det ?? och som ska vara utgångspunkten.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha