Leka med ditt barn i alla åldrar

Det är som mamma och pappa inte lätt att på rätt sätt och med rätt leksak att leka med ditt barn. Det finns så mycket val och skillnad. Viktigt att veta är att leksakerna är indelade i åldersgrupper. Även på leksakerna alltid sagts vilken ålder det är lämpligt. Spelar lär också. När du spelar, utvecklar barnet både motor och mentalt, och det stimuleras av olika stimuli, vilket gör det alltid utmanade nytt för att flytta ett steg. Och inte att förglömma, men ändå mycket viktigt. Om båda föräldrarna leker med barnet detta skapar ett band mellan er tre av oss. Nu har du mindre tid att spendera tillsammans som ett par, är detta också en trevlig bonus.

Spelar från födseln

Strax efter födseln, ditt barn kan fortfarande inte så mycket. Det som händer i parken eller barnsäng, men det är ganska okontrollerat. Viktigt att veta är att ditt barn i denna ålder ser ungefär tjugo centimeter avlägsen. Så om du har leksaker, bör du hålla dem i direkt. Fokuserar främst på ögonen. Detta slår ditt barn från sida till sida. Du kan sätta några accenter i ljusa färger. I den här åldern kan bebisar ?? försiktigt för bara en liten något att spela för deras uppmärksamhet går mycket snabbt. Exempel på leksaker i denna ålder spelar mattor eller skallror i alla färger och dofter. Skallran dina sinnen kommer att stimuleras.

Spel från 3 månader

Vid en ålder av 3 månader, är ditt barn blir mer aktiv. Sikten är redan omfattande och fortsätta att göra leksaker verkligen kan spela sin roll. De kan nu ta alla mycket väl, trycka och dra. Tid att passa den leksak som i riktning mot större skallror, också i form av bitringar. Från 5 till 6 månader ?? s mest spädbarn får första tänder och en kall bitring kan göra underverk för smärtan att skjuta genom barnsjukdomar vad du ska klippa.

Spelar från sex månader

Vid 6 månaders ålder, kan ditt barn sitta upp långsamt med rak rygg. Ditt barn ser ut mer om henne och kommer att fånga så sig till alla typer av leksaker. De använder sin fulla hand, och kan till och med sända en leksak till den andra sidan. Färgglada häften får nu all uppmärksamhet. En ljust färgad lekkudde och leksak är ofta efterfrågas.

Spela upp från 9 månader

Staplingsblock är oumbärliga i denna ålder och en sann glädje för ditt barn. Han skrattar saker som han staplade tillsammans med mamma och pappa blocken och släppa. Griper blir bättre och nu innebär att man använder tummen och pekfingret för att förstå något. Ditt barn är verkligen inte svårt. Det kommer även be att spela igen och igen med samma leksak. Och naturligtvis du inte neka detta.

Spel från 12 månader

Från denna ålder det är verkligen trevligt. Ditt barn kryper allt smidigt och vissa lägger sina egna första steg. De går nu mycket bra med leksaker och gripa efter något som är eller rör på marken. De väljer nu leksaker som de vill spela. Självklart du som förälder att spela tillsammans för att lära dem saker. Lådor med lock lära ditt barn nu upptäcka. Han kommer att ta bort locket och säkerhetskopiera. Och som ditt barn lär sig mycket på kort tid.

Och ännu mer att leka med ditt barn

  • Rulla en boll till ditt barn och låt ditt barn rulla tillbaka bollen. Han hittar det säkert bra.
  • Spela Dölj och låter du ser tillbaka, säger ?? ?? Beep. Garanterat för att sätta ett leende på framsidan av ditt barn.
  • I badrummet kan du titta i spegeln och säga mamma och pappa ?? Vem är det ??? Du svarar då med namnet på ditt barn. Ange i spegeln örat, ögon, näsa, mun. Ditt barn kommer att följa med dig.

Lär ditt barn eller leka med lillasyster eller bror

När ditt barn fyller 2 år, är det viktigt att spela tillsammans med syster eller bror, eller bara med vänner. Många barn har denna erfarenhet redan i barnomsorgen. Andra barn, där mamma har skapat, dessa sociala färdigheter något mindre att bemästra. Men barnen lär sig mycket snabbt för att ta itu med andra barn. Det är svårare delar av leksaker. Barn har länge varit tillåtet att spela med sina egna leksaker, och aldrig haft att dela den med någon annan. Plötsligt det ska vara och som ger ibland lite gräl. Delar ni tydligt barn som går med det, eller ge ditt barn en annan leksak. Det är verkligen nödvändigt att argumentera, eftersom det i de flesta familjer fortfarande finns tillräckligt med leksaker för händerna. Men kärnan i leksaksdelar bör ditt barn blir gradvis behärskar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha