Lego på din dator!

Victorie Wikström Januari 7, 2016 Underhållning 43 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vem har inte spelat med Lego som barn? Lego, färgade rutor som du kan kombinera alla sätt de mest fantastiska mönster. Många vuxna ser tillbaka tyvärr just nu bitarna sändes ut. Men det finns hopp! Med Lego Digital Designer du bygga de bästa Lego mönster på din dator!

Lego

Det danska företaget har tillverkat sedan 1916 LEGO leksaker. Ursprungligen av trä, men efter andra världskriget, den berömda plast tegel produceras. Namnet Lego kommer från det danska "benet godt", som ordagrant betyder "spela bra" betyder. Roligt att ordet Lego också ett latinskt ord att tolka, och kan innebära något så jag samlar, läste jag eller jag väljer. Efter utvecklingen av kuddar i olika storlekar och färger, det finns många faktorer till Lego sattes. Tänk på sluttande stenar för att göra tak, hjul för bilar, väderkvarnar, dockor och diverse andra spelelement. Förutom Lego-linjen är en grövre variant senare kommit ut på marknaden, vilket var mer lämplig för småbarn: duplo. Vem har investerat i två exemplar hans samling gör inte bort, när den sofistikerade Lego kommer in i bilden. Lego och dubbletter är enkelt kombineras med varandra.

Barn

Många barn kan låta sin fantasi helt förlorad med Lego. Även om det finns boxar säljs för specifika strukturer eller bilar, barn försöker i praktiken att ändra designen på sitt eget sätt och förbättra. Och det är bra för utvecklingen av fantasi, kreativitet och rumsuppfattning. Många pappor och mammor är stolta över att deras barn så det går med Lego pågår, för då om en annan jam tillsammans!

Design Byrne

För att även lite äldre barn att leka med Lego är Lego Design Byrne skapade, men tyvärr till och med 2012. I Design Byrne kan använda en dator för att göra skräddarsydda. Sedan var det möjligt att beställa alla stenar, komplett med en låda som designats själv. Ett kit skräddarsys efter dina egna behov. Tyvärr, Design Byrne tjänsten inte längre existerar, men den goda nyheten är: det designprogram är fortfarande kvar och är gratis att ladda ner!

Lego Digital Designer

Förslaget till program för Design Byrne kallas Lego Digital Designer. Även Design Byrne inte längre existerar, är Lego Digital Designer fortfarande håller på att utvecklas. Programmet är freeware och därmed gratis nedladdning på Lego Digital Designer är tillgänglig för Windows-datorn och även för Mac.
Skärmen Utformningen av Lego Digital Designer

Designa din egen

Efter installationen kan du framsteg. Det finns ett stort urval av stenar och element som du placerar på den virtuella ombord. Med små knappar, kan du förvandla en sten till önskat läge. Du kan välja stenar i alla färger, men om du senare vill ändra färger, sedan presentera verktyg för detta. Programmet är organiserat och lätt att använda.

Manual och Order

Har du avslutat din design, kan du detta möjligen dela med andra genom att ladda upp den till Lego platsen. Men det finns mer möjligt. Genom att skapa en exportfil i Excel-format, får du en lista över alla stenar. Kom hem Lego, kan du omedelbart kontrollera om du har rätt material hemma för att återskapa din design "i köttet". Och om du inte tillräckligt, kan du enkelt ordna alla bit.

Spela!

Har du stenarna i huset, då kan du njuta med Lego pågår. Men även om du bara på datorn med designprogram Lego Digital Designer för att arbeta, kan du spendera timmar att bygga upptagen. Trevlig gammaldags spela med Lego!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha