Legalisera eller inte legalisera? Det öppnar igen Problem Cannabis


Legalisera eller inte legalisera? I Italien diskussion skruvas kring frågan om legalisering av lätta droger som cannabis.
Att avslöja en fråga som har haft inflytande år efter år och det verkade drogad, vi trodde den senaste domen från samrådet som förklarade okonstitutionellt att Fini-Giovanardi lag som tillhandahålls för utjämning av mjuka och hårda droger och så stränga straff för alla.
Idag, i debatten, även det passar onkolog Umberto Veronesi som gör gällande att orsaken till legalisering av cannabis i linje med andra europeiska länder.

Domen av samrådet enligt Veronesi, kommer att innebära en översyn av de sanktioner som hittills ålagts enligt den gamla lagen som orsakar en hel del problem av juridisk och byråkratisk.

Användning av cannabis

Du hör en hel del av cannabis men inte alla vet exakt vad det är, de förmåner som den avslöjar, och dess användning för terapeutiska syften.
Först måste du komma ihåg sammansättningen av denna anläggning, gjord av frön rika på vitaminer, aminosyror och andra nyttiga ämnen.
Cannabis var en gång ofta används i livsmedel, bränsle och medicin. Från stammen var möjligt att härleda material för att skapa papper, rep, kläder, krämer, salvor.

Cannabis har erkänt helande egenskaper, lugnande och anti-inflammatorisk. Kliniska prövningar har fastställt att det är användbart för behandling av smärta i samband med cancer, multipel skleros och andra sjukdomar.

Förutom Holland som är full av kaféer, platser som är särskilt skapade för konsumtions cananbis, det finns andra länder, till exempel "Urugyuay, där marijuana blivit drogen av staten och därför tillåts odling och konsumtion.

Colorado och Washington har blivit destinationer narkotikaturism alltmer efterfrågas av unga och älskare av "förbjudna frukten".

(0)
(0)
Tidigare artikel Vad är rädsla?
Nästa artikel Vad hände 1969?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha