Läckra tilltugg med låga kalorier

Verner Heidenstam Februari 28, 2016 Hälsa 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det blir tråkigt varje dag men återigen äta samma snacks. I den här artikeln hittar du ett antal snacks du hälsosam kost kan ge ett uppsving igen.

Läckra tilltugg med låga kalorier

  • Apple med kanel
  • Speculaasje
  • Handfull nötter
  • Cup en soppa
  • Booster
  • Mandariner
  • Knäckebröd med rökt nötkött
  • Ägg
  • Ost Cracker

Apple med kanel

Ett medium gala äpple innehåller i genomsnitt cirka 70 kalorier. Det är också där, naturligtvis, vilken typ av äpple det är och hur många gram det. Du skär äpplet i små bitar som kan tränga igenom med en liten gaffel. För Apple att göra bara vad bättre kan man strö lite kanel över den. Det ger någon form av äppelpaj smak. Kanel innehåller mycket få kalorier: 3 gram = 8 kalorier. Ett äpple är i sig godis, är socker inte så nödvändigt.
Kalorier: 78 kcal

Speculaasje

En speculaasje är en läcker söt mellanmål för hemmet och / eller på arbetsplatsen. Denna cookie innehåller några kalorier och är lätt att bära. Märk väl, hålla fast vid en kaka!
Kalorier: 60 kcal

Handfull nötter

En handfull nötter är 20 gram. Nötter är mycket frisk, innehåller bra fetter och är en källa till protein och vitaminer. Nötter innehåller fler kalorier än en annan hälsosamt mellanmål. Proteinet i nötter kommer att göra dig mindre risk att få en känsla av hunger.
Kalorier: 123 kalorier 20 gram

Cup en soppa

Cup en soppa är en läcker salt tilltugg och är ofta i slutet av eftermiddagen berusade som ett uppsving. Vad den säger om kommersiell tv: "klockan 4 Cup en soppa, bör göra fler människor." Cup en soppa har smaker i olika typer såsom: Mushroom grädde, kyckling, tomater, grädde, sparris, ärtor, franska lök, purjolök grädde etc.
De flesta kalorier: 35 kcal / mest kalorier: 80 kalorier

Booster

En booster innehåller betydligt färre kalorier än en kopp en soppa, nämligen: Kyckling, nötkött, tomat, örter och kryddig kyckling.

Mandariner

Mandariner innehåller mycket få kalorier jämfört med en annan bit av frukt. Du för ett mellanmål är välkomna att ta två. Om du lägger dem i kylen i förväg, de är de bästa.
Kalorier per mandarin: 16 kcal

Knäckebröd med rökt nötkött

Detta är också en krispiga mellanmål. En cracker har 58 kalorier och 2 skivor av rökt nötkött innehåller 15 kalorier. Du kan också investera cracker med olika pålägg såsom magert kycklingbröst, kalkonbröst eller ett tunt skikt av jordnötssmör.
Kalorier: 73 kcal

Ägg

En kokt ägg. Det verkar galet att äta som ett mellanmål, men det är en mycket välsmakande mellanmål och mycket lätt att ta till exempel för att fungera. Du laga det en natt innan och du tar det till dem nästa dag du arbetar. Det är bäst äts det ändå att äta det varmt, men kallt är också bra. En lite salt och klar.
Kalorier: 75 kcal

Ost Cracker

Gör en halv skiva ost 30 på en bakvelletje och ställ in den för en minut i mikrovågsugn. I mikrovågsugn börjar ångande skiva ost läckra och osten är svårt. Ta bort från mikrovågsugnen och låt den svalna. När osten har svalnat du inte lägga till en läcker ost kracker. Läckra och billig!
Kalorier: 44 kcal
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Lag och juridiska personer
Nästa artikel Föroreningar
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha