Laser synkorrigering

När du kommer upp med denna teknik, många rysning försämras lika. Är rädslan befogad eller helt enkelt skada? Vad är en mirakulös teknik, i enlighet med den andra snarare något man vill hålla sig borta från så långt bort som möjligt. Men varför? Vad är en synkorrigering detta? Vilka är farorna? Hur mycket kostar det ?? ingripande? Kan någon kvalificera sig för att genomgå laserbehandling så ?? n?

Vad är en synkorrigering med laser?

Refraktiv kirurgi är ett samlingsnamn för alla behandlingar för att korrigera brytningsfel. Dessa avvikelser kan vara närsynthet, översynthet och astigmatism. Varje avvikelse kräver naturligtvis en annan behandling. Därför är det viktigt att först tydligt förstå vilka en har avvikelsen.
Myopi:
När man är närsynt, innebär detta att de ljusstrålar som passerar genom hornhinnan, eleven och linsen inte helt faller på näthinnan. Ljusstrålarna projiceras på näthinnan. Sålunda är det som om ögat, med andra ord det som verkar vara alltför lång så att strålarna inte når näthinnan. Detta löses genom att göra hornhinnan plattas.
Presbyopi:
När långsynthet är motsatsen. Här faller ljusstrålarna bakom näthinnan och ögat är således alltför kort. Man kan lösa detta problem genom att göra hornhinnan mer konvex.
Astigmatism:
I denna abnormitet hornhinnan inte är helt runda så att ljusstrålarna faller på samma punkt. Man kan ändra detta genom att göra hornhinnan mer avrundad.

Laser synkorrigering är inte för alla!

Anta att du lider av någon av dessa sjukdomar än folk kan vara berättigade till laserbehandling. Därför händer av en grundlig utredning. En behandling är utesluten i följande fall:
  • När patienten har en annan ögonsjukdom i kombination med ett brytningsfel.
  • När man är yngre än 18 och äldre än 60.
  • När en har haft en förändring av avvikelsen i det sista året för behandling. När styrkan ökas eller minskas så ett kan tillämpa denna behandling.
  • När man är gravid och ammar. När en diabetes, reumatism, eller har en annan intern sjukdom. När man har en autoimmun sjukdom, såsom hepatit, AIDS, Alzheimers, ...

Forskningen kommer att användas för att undersöka olika frågor. Naturligtvis en av de brytningsfel utan också undersöker ses storleken av eleverna. Den kontrollerar egenskaperna för hornhinnan och hälsan hos ögat. Den sista man också kommer att studera ögat. Efter undersökningen kommer de att höra om en kvalificerar för behandling eller inte.

Hur är du upp till det?


När man bestämmer sig för att genomgå sådan behandling ?? ögon sövs av droppar. Efter det är ansiktet täckt för att förhindra smutspartiklar från att komma in i ögat. Vid platsen för ögonen, det finns 2 hål i duken. De börjar sedan att göra ögonlocket spridaren. Detta är nödvändigt för att göra den okulära ytan så stor som möjligt, är det smärtfritt, och förhindrar att patienten kan blinka. Därefter, ögonen, det kan tvättas med desinficerande vätska, och detta sköljs i syfte att eliminera eventuella dammpartiklar. När förberedelsefasen är över, går det med en speciell kniv skapar en flik i hornhinnan. Klaffen är vikt i sidled och därefter en går med laserutrustning göra korrigeringen av hornhinnans yta. Klaffen är placerad i läge för att det andra ögat hos patienten bara för att ge samma behandling. Själva behandlingen tar ca 2 minuter per öga. Efter operation, måste man kontrollera ett antal gånger med läkare att avgöra om ögat reagerar och utvecklas.

?? S verksamhet är så farligt?

När man hör talas om att klippa upp hornhinnan på detta ger en hel del människor i kallare frossa. Det är också rädslan för blindhet i tillämpningen av laserteknik. Chansen att man blir blinda efter behandling är fortfarande möjligt, men mycket minimal. Beroende på det faktum som spårar utvecklingen under efterbehandlingen, kan ett snabbt ingripa när något är fel. Om det finns eventuellt en infektion, kan en fortfarande rädda synen hos patienten. När inte ge något ingripande av något slag kan vara hundra procent garanti för framgång och det kan finnas vissa komplikationer, men det utesluter inte att de flesta människor är mycket glada över det ?? s behandling. Ändå kanske gå över de möjliga komplikationer:
Över eller under rättelse:
Detta innebär att det har rättat lite för mycket eller för lite. Det kommer att hända igen som korrigerar en lite för lite än för mycket. En ny behandling kan övervägas i detta fall.
Glare Symptom:
När en har vidgade pupiller, kan detta fenomen uppstå. Då patienten kommer att drabbas av ljusblixtar. Även om detta fenomen försvinner efter några månader.
Förlust av bästa visionen möjlig:
Vid en procent av de behandlade patienterna, sker detta. Detta innebär att man måste vara något närmare objektet för att läsa texten, och således den synskärpa som minskas. Det är inte en allvarlig komplikation och ge patienten därför knappast bry.
Infektion:
Infektion kan uppstå när man inte följer de överenskommelser som gjorts av läkare med sin patient om förebygga det. Därför bör man ansöka antibiotika droppar i ögat efter operation och bör inte gnugga ögonen under en viss period. En sport som simning är inte heller en stund. Om du fortfarande får ett rött öga bör konsultera en ögonläkare så snart som möjligt. Om detta händer snabbt, kan skadan vara begränsad eller helt återställa den.
Flap Komplikationer:
Eftersom det är en flik av hornhinnan kan förekomma vissa komplikationer här, såsom veck, gratis klaff, klaff skift ?? Men det är sant att de flesta av dessa kan åtgärdas utan att behöva utföra dramatiska manövrar och när det inte sätter den tysta behandlingen först för att åter läka.
Torra ögon:
Under operation kan påverka tårfilmen. Tårfilmen säkerställer vätning av ögat. När som påverkas, blir ett intryck av en nedsatt syn och torra ögon. Man löser detta genom att ingjuta artificiella tårar i ögonen. Efter ett par veckor, försvann denna komplikation.
Eftersom det har många lösningar för eventuella komplikationer kan man faktiskt anta att en laserbehandling är säker och en patient en perfekt syn ger oberoende av glasögon eller linser.

Och nu priset ??

Man har olika behandlingar och därför också olika priser. För att göra skillnad i behandling som är det sätt som de gör klaffen eller ta bort. Men man bör ändå förvänta sig om 2600 till 2900 euro för båda ögonen. Det verkar ganska dyrt, men om du vet att du är aldrig utan glasögon och dyra glasögon eller linser och hygienprodukter behöver köpa mer är det verkligen så illa för livet. En annan möjlighet är att rita ett land som Indien för att göra det möjligt för operation för att utföra det. Denna operation kostar endast 730 € för båda ögonen. Medicinsk turism är helt enkelt ett fenomen i vårt samhälle. Läkarna i Indien har en lika bra utbildning bakom sig och använder samma utrustning som i europeiska sjukhus eller praxis. Kanske tänka på?
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Gents har jag läst den här artikeln mycket noga och jag undrar om en sådan behandling är möjlig för mig.Jag har NML ont i mitt vänstra öga, i enlighet med ögonläkare har trycket på ögat, ser jag ytterligare perfekt.Jag Jag måste köpa ett par glasögon med en leesgedelte och visningsområdet och enligt specialisten Zaou det goe komen.wel är eeverziend bril.ik se utan glasögon samt med glasögonen finns ingen verschil.wel jag har press på vänster öga, en gnagande tryck och smärta i min panna som sträcker sig till minus näsa jämn. min vänstra ansikts del sätter varje dag och även min oor.ik känna smärta alls i mina hals.soms Jag undrar om det verkligen är inte mitt öga och vad anders.O ja sterket mina glasögon kvar. + 1,75 .Jag har drog-vita myntverk -och när jag dricker, ja, jag ser finstilta klart utan glasögon ... Jag vet inte vad det är ... du tror att du corrigeren.dit att laser sak för mig är att både läsningen delen av mitt öga fortfarande min höger öga har en annan styrka, men det betyder inte bry mig. Jag satte glasögonen inte alltid förblir smärta i mitt vänstra öga aanhouden.Ik hoppas du kan svara på frågor mig, eftersom det får mig zorgen.Alsvast bedanktGroetenGartred

Bästa GartredIk tror att man kan även gå längs bäst med ett center där man gör laserbehandling där och du skickar ditt problem. Av erfarenhet vet jag att de inte kommer att behandla med laser när detta inte är möjligt därför dra nytta av dem är något som du inte bör frukta. När det gäller styrkan i dina ögon. som helt enkelt måste alltid vara densamma under de senaste 12 månaderna. Om så är fallet och du också uppfyller övriga villkor så har du en chans att komma dit via laser från. Forskningen om du funderar på behandlingen är oftast gratis men kontrollera DTA gång du det uppenbarligen startar. Jag önskar er all lycka och hoppas att ni kommer snart rörd. Jag vill också be om ursäkt för hmijn sent svar men jag var bara ett par dagar har gått igenom livet utan internet därmed ... vänliga hälsningar pops

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha