Ladda ner Wii-spel och bränna

Wii är en videospel för hela familjen. Dessutom är det inte bara kul men också friska eftersom du får en hel del rörelse på Wii. Fler och fler nya spel och tillbehör för Wii på marknaden. För flera månader är det möjligt att omvandla Wii. Detta gör det möjligt att spela upp kopierade spel. Om du har en ombyggd Wii kurs som du vill lära dig hur du kan ladda ner spelet och bränna. Hur fungerar det exakt?

Kan jag ladda ner Wii-spel och bränna?

Vem som helst kan ladda ner Wii-spel och bränna, är det enda kravet att du måste ha det ursprungliga spelet. Det är naturligtvis synd om repa ursprungliga spelet, så det är alltid bra att göra en kopia av det.
Obs: Det är bara möjligt att spela brända Wii spel på en ombyggd Wii.
Så en Wii med ett chip eller en Wii som har omvandlats genom programvara konvertering.

Vad behöver jag för att ladda ner Wii-spel?

  • Utorrent http://www.utorrent.com
  • Im som brännskada
  • Länkar för att ladda ner spel http://www.wiiiso.com/download/torrents-pal.php
  • En tom DVD-R 4,7 gigabyte

PAL eller NTSC spel?

Hämta alltid en PAL-version om du inte vet hur man får en uppdatering från NTSC-versionen. Att sitta i en NTSC-spel uppdateras ofta som Wii inte fungerar längre.

Ladda ner ett Wii-spel

Ladda ner och installera programmet Utorrent. Med det här programmet kan du hämta spelen via en fil från en torrent webbplats. Öppna Utorrent efter att programmet har installerats. Besök på denna webbplats hittar du en hel del Wii-spel. Klicka på titeln på det spel du vill ladda ner. Observera dock välja en PAL-versionen av spelet. Det finns nu en ny monter framåt. Klicka nu på öppna filen ?? ??. Utorrent kommer nu börja ladda ner spelet. Tiden för nedladdningen beror på din internet hastighet. När spelet har hämtats, öppnar du mappen där Utorrent har placerat alla filer som du har hämtat. Vanligtvis Wii Spelet består av .rar filer. Dessa filer måste fortfarande packas exempelvis WinRAR. Detta program kan laddas ner här När spelet packas upp allt du kan ta bort WinRAR-filer, vad vi behöver är .iso filen.

Bränna en Wii-spel

Nu kan du vill att spelet naturligtvis bränna den på en skiva. Använd alltid en DVD-R-skiva och bränna 2.4 hastighet. Om du snabbare varv på riskerar du att Wii inte kan läsa bra skivor. Bränna ett Wii-spel gör du med ImgBurn. Ladda ner detta program och sedan avinstallera det. Starta ImgBurn och väljer att skriva fil till disk ?? ??. Klicka sedan på ?? ?? filen och sedan söka efter filen ?? ??. Nu tittar på Iso-filen och klicka på Öppna. Slå sedan på skrivhastigheten 2,4 hastighet. Klicka nu på. När spelet är klar kan du prova på Wii.

Omslag för Wii-spel

Tycker du om att ha en täckmantel för Wii spelet som i en riktig match? Ta en titt på några olika täck webbplatser. Wii täcker du kan spara på din dator och skriva ut den.

Wii-spel som släpps ut på en hårddisk

Nyligen är det också möjligt att sätta wii spel på en hårddisk. De spel du kan spela från din hårddisk.
Tips:
Använd Verbatim DVD-R-skivor, så du har mest framgång.
  • Dessutom, kolla in andra Torrent platser för Wii-spel.
  • Programmet kan automatiskt coverXP anpassade utskrift Wii omslag. Klicka här för att ladda ner programmet http://www.coverxp.com
  • Tomma Fodral för Wii-spel är nu kan erbjuda på internet.
(0)
(0)

Kommentarer - 8

Ladda ner spel ?? sätta på DVD-R ?? Den Wii menyn är verkligen spelet men om jag börjar då han fortfarande tyder på att inte läsa skivan is.Wat jag gör fel?

Hej, Jag Wii med programvara omvandlas så jag antar att jag kunde ladda ner spelen och bränna till DVD + R 4, 7 GB, så jag hade mario kart ner och brände, gjorde det inte. senare geleent jag ett spel på någon med en DVD-R som också inte, hur kan detta vara? mijnn Wii är kanske felaktigt omvandlas?

Jag har konverterat min wii men när jag ladda ner en torrent och rar-fil kommer att behandla Winrar sedan kommer ett meddelande: Arkiv hittats och andra felmeddelanden som okända format. Detta har jag med alla Wii-spel torrents. Hur kan jag göra detta packa upp RAR-filer? Kan någon hjälpa mig?

Jag har laddat ner spelet som ovan, också tog jag bort. Han anger nu att det är en ISO-fil, nu vill jag bränna upp den i Bild Burn, men när jag klickar på den i Source, kan jag inte klicka på bränna ner. Kan någon berätta för mig hur det fungerar?

Haay.ik har allt bokstavligen gevolgd.Ik stoppa spelet Wii i mig, jag ser när jag är på spelkanalen klickar du bara spel, men om jag var tvungen att sedan köra min wii vast.zwart bild och ytterligare jag kan inte göra någonting. Vad har jag gjort fel? ps min Wii bara höra konverteras :. PGR. laila

Kanske du fick honom brändes på en hög hastighet? Det bästa är att bränna den i en lägsta möjliga hastighet.

Sassskiiaa Hej, jag tror att WinRAR filer blir skadade. Ofta finns det också PAR2 filer i WinRAR filer av en Wii-spel. Dessa är här för att reparera dina WinRAR filer. Med QuickPar kan du läsa PAR2 filer. Här kan du ladda ner http://www.quickpar.org.uk/ QuickPar

Hej Laila, Har du någonsin laddat ner en PAL spel? Och vilket spel är det?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också