Ladda ner HD-filmer och spela upp dem på din mediaspelare

Samtidigt finns det många människor som har en mediespelare i huset och därför regelbundet spela sina filmer här. Ofta är kvaliteten rimligt att bra. Detta förändras nu kom in. Dessa versioner erbjuds nu på Internet av exceptionell kvalitet, som blueray. Hitta där du kan ladda ner.

Olika videoformat

För det första att en översikt över ett antal populära och mindre populära videoformat få en god uppfattning om kvaliteten.
Cam:
En kam version ingår i bio och är ofta hackig, av dålig kvalitet, ibland kan du höra bakgrundsljud som inte är från filmen och gör det någonsin att folk stå framför kameran. Den enda fördelen är att de är ofta de första att bli tillgängliga på Internet.
SCR, eller screener:
När en screener, är det en förhandsversion, som visas endast vissa parter. Detta kan skilja sig något från den ursprungliga versionen. Kvalitet jämfört med en CAM version är ofta mycket bättre.
VCD SVCD:
De flesta DVD-spelare kan spela Video CD och Super Video CD. Men dessa versioner, särskilt i Europa, inte längre används som standard i Nederländerna och det är därför aldrig riktigt brutit igenom. I Asia'm här fortfarande frekvent användning av den. Kvalitet kan vara bra, men är oftast liknar en videoinspelning.
DivX:
DivX är inte mer än en codec och spela upp videofiler som kodats med DivX, och är baserad på MPEG4-komprimering. Dess kvalitet är betydligt bättre än tidigare format och kan konvertera en hel DVD från 4,7 GB till en videofil på mellan 600 och 1000MB. Genomsnittlig storlek är 650-700MB.
Xvid:
XviD koden och är också liknande DivX, men det är inte. Men deras kvalitet oftast sämre.

Blueray-format

En Blu-ray är en ny CD / DVD-format och har två skikt av varje 25GB eller två timmar audio / video HDTV med en bandbredd mellan 36 och 72Mbps. Detta gör det möjligt att placera en film av material på ca 50GB. En Blu-ray DVD kan vara en 720p eller 1080p version, där "P" står för antalet bildpunkter. Observera att när man köper en HDTV som stöder detta så FULL HD.
Blueray rip, eller Brip:
Med tanke på storleken på en Blu-ray DVD, bör det inte vara lätt att ladda ner dessa efter varandra. Lyckligtvis kan en Blu-ray vara rippat, det kallas en Brip. Den genomsnittliga storleken kan variera från 300 MB till 4 GB, och detta är en Mkv fil. En Mkv fil är en multimedia container och kan bestå av bland annat en audio, video, och textningsfilen, och använder codec x264. Denna version är mycket bättre än de andra tillgängliga videoformat.
Att spela en blueray rip på datorn:
För att rippa en Blu-ray för uppspelning på din dator, behöver du en kraftfull dator. Chansen är stor att du får annars chockerande och förvrängda bilder. Du måste också VLC media player. Du kan ladda ner den här.
Att spela en Blu-ray-rip på en LCD-TV:
De äldre mediaspelare kan inte spela MKV-filer, men det finns nu mediespelare på marknaden som kan göra detta. Popcorn Hour A110 rekommenderas. För de verkliga filmälskare, finns det nu en efterträdare och det är Popcorn Hour C-200, den mest prestigefyllda mediaspelare just nu.

Var kan jag ladda ner filmer och vad behöver jag?

  • Det är möjligt att ta upp ett konto för diskussionsgrupper. Xsnews.nl ger möjlighet att ta en gratis testkonto.
  • Sök på Google för 300MB filmer, x264 filmer eller brip film eller gå till rapidsharemovieshd.org, 300mbunited.com, x264-bb.com. I allmänhet behöver du en rapidshare konto.

Om du har några frågor kan du ställa den här.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha