La Jolla, juvelen i Kaliforniens kust

Kasten Nilsson Februari 27, 2016 Underhållning 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
La Jolla är en populär semesterort i Kalifornien, Förenta staterna. Längs Worl Kaliforniens kust orterna men La Jolla är ett av de mest populära på västkusten. La Jolla är en lugn plats med massor av låga och har allt att njuta av obegränsad havet och stranden.

La Jolla

La Jolla är en stad med omkring 45.000 personer på västkusten i Kalifornien. Det är norr om centrala San Diego och gör en del av det. Men man använder som postadress La Jolla och det ses av folket som en separat by separat från staden San Diego. Från Europa, är staden bäst nås via San Diego flygplats. Med bil eller kollektivtrafik är La Jolla tio minuter från San Diego flygplats. Betydelsen av La Jolla hittills är inte säkert, människorna själva hålla i La Joya vad det betyder juvel i spanska. Detta är inte förvånande med tanke på platsen i staden, temperaturerna och de olika stränderna.
Kort historik
Särskilt på senare år, La Jolla blivit allt populärare. Var i början av 20-talet var en lugn liten stad, medborgarna i Los Angeles flydde till tysta platser. La Jolla är särskilt bland de rika blivit en fristad för helger. Detta säkerställer också att vägarna är fullt på fredag ​​i söder och sedan på söndagen i norr. Även kändisar är fläckig i nattlivet i La Jolla.
Den moderna staden La Jolla
La Jolla är mestadels låga av en höghus gräns. Staden har flera palmer och trädgårdarna är väl omhändertagna och blommiga dofter genom gatorna. Staden äger dyra klädaffärer, juvelerare och flera gallerier. Det är en ganska tyst stad som har få problem med stöld och kriminalitet.

Saker att göra i La Jolla?

La Jolla är en livlig badort på västkusten i USA. En rad aktiviteter är:
Surf
På grund av de många stränderna i staden och de behagliga temperaturer året runt, är det en populär strand destination. I synnerhet är kusten populär bland surfare eller skimboard. De senare är sufers på endast en hylla. De utövar sin sport på vågorna en bit från stranden eller vid kusten. Stränderna är i allmänhet deponeras hos en del för simmare och en för surfare. Även i de tidiga morgon surfare kan observeras från stranden.
Njut av kusten
La Jolla är en lugn stad, vilket gör den idealisk för att vila och njuta av lugnet och kusten. Längs kusten finns det många möjligheter för promenader eller löpning. Detta är också en populär aktivitet för invånare och besökare till La Jolla. På många morgnar och kvällar för att se soluppgången och solnedgången. Inte att förglömma de stränder där du kan bada i havet och även snorkling vara ofarliga hajar.
Djurliv
Längs stränderna finns för många djur att se. Beroende på säsong, vanligtvis runt augusti till oktober, det finns att se valar från stränderna. Dessutom, knöl valar, delfiner och valar utanför kusten fläckig. Så glöm inte att ta med kikare. Andra djur kan hittas på stränderna i La Jolla, som tätningar, elefantsälar och sjölejon. Dessa djur lever i allmänhet i skyddade naturområden, men ser bra ut.

Speciella dagar i La Jolla

Speciellt den fjärde juli firas i staden på La Jolla Cove. Hela stadskärnan betalas gå med fyrverkerier släpps ut på kvällen. Alla ansträngningar kommer att skonas, och det är därför lämpligt att ta med en matta eller en stol och skådespel. Vill du uppleva mer intensiv? Sedan gå med en surfbräda i havet och titta på fyrverkerierna från havet!
Söndagar är många människor på gräsmattorna till kusten för en picknick. Det är i första hand ett samkväm med familjen. Gå inte för sent och komma i tid till en vacker plats vid kusten. Njut av maten och i början av kvällen vid solnedgången!
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Vad är en deposition?
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha