L-karnitin hjälper tyvärr inte gå ner i vikt

Zaida Isaksson Februari 29, 2016 Miscellanea 396 31
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Det finns fler och fler produkter på marknaden med "karnitin" i namnet. Bio-L-karnitin, L-karnitin tartrat och L-karnitin Liquid är bara några exempel. L-Karnitin är en naturlig variant av karnitin och är också känd som levocarnitine. L-karnitin kan hjälpa dig gå ner i vikt, eftersom den är ansvarig för bland annat nedmontering och transport av fett i vår kropp. I teorin kan därför se till att mer fett bryts ned och fetter som skall transporteras snabbare och gör att vår kropp förr och oanvänt igen L-karnitin.

Proteiner och aminosyror

Många kroppsvävnader är uppbyggda av proteiner; proteiner är i sin tur består av aminosyror. Aminosyror är delvis av kroppen och delvis erhållits från livsmedel. Karnitin är en aminosyra som inte används som byggmaterial kropp, men spelar en roll i lipidmetabolismen, bland annat. Lipidmetabolismen är en process för bildning, transport och nedbrytning av fetter från det näringsämne som absorberas av tarmväggen. Dessutom spelar karnitin en roll i hjärtfunktion, immunsystemet, energiförsörjning, cellmetabolism och fertilitet.

Från vilken L-karnitin erhålles?

Karnitin härrör huvudsakligen från rött kött och produceras av kroppen genom vitamin C, B6 och B3, mineral järn och aminosyrorna lysin och metionin. En brist på en eller flera av dessa näringsämnen kan orsaka en karnitinbrist. En karnitinbrist kan vara farligt och kan övervinnas / förhindras genom att äta inkluderar rökt hästkött och rostbiff. Speciellt vegetarianer löper risk att karnitinbrist.

Studier på råtta

Brasilianska forskning på 90-talet visade att råttor brände mer fett och protein skonas genom intag av L-karnitin. Kosttillskott Tillverkare ingrep och stoppade denna nyhet direkt till aminosyran massivt "fettförbrännare". Sena 90-talet visade att undersöka R.E. Grönt och andra, som kallas "Effekten av L-karnitin på Lean Body Mass i Male Amatör Body Builders" Men allt detta ta L-karnitin fungerar inte hos människa. Bodybuilders gavs sextio dagar ges en gram av L-karnitin, utan någon effekt på fettet och muskelmassa.

Slutsats

Många värdelösa produkter viktminskning är förment "baserad på vetenskaplig forskning." I själva verket gör detta uttalande ingenting mer än det någonsin har undersökt produkten. Om resultaten av studien är positivt eller negativt, i allmänhet kvar i mitten. L-karnitin är ett bra exempel på denna typ av nonsens. I själva verket är det nästan 20 år allmänt känt att L-karnitin kosttillskott inte fungerar för viktminskning, men det fortfarande kommer att vara nya karnitin med bantningsprodukter släpps ut på marknaden. På viktminskning forum och bodybuilding forum är L-karnitin kapslar och drycker även tippad kraftigt.

Har du erfarenhet med intag av L-karnitin? Del under dina personliga frågor, erfarenheter och slutsatser!

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (31)
Gregers Lundgren
  Like 2   Dislike 1

Jag sväljer nu fyra dagar l carntine och jag är bara redan 1,5 kilo! Jag har varit en hektisk höst. Genom åren har jag också förlorat över 18 kilo, men jag fick de sista månaderna fortfarande, men nu finns det återigen rörelse. Gotta säga att jag ändå göra varje dag en halvtimme av cardio och jag ägna särskild uppmärksamhet åt min mat. Hälsningar, Kimm

Loraine Antonsson
  Like 2   Dislike 1

Att du under fyra dagar har fallit halv kilo, är verkligen L-karnitin och inte det faktum att du tränar för en halv timme om dagen och äter gott på din klocka ...

Paulinus Lindskog
  Like 3   Dislike 1

Lene sarkastiskt tack för ditt svar! Men kan man säga att jag är alltid mycket sport och titta på min kost! Och så sedan jag började med L-karnitin igen började falla av! Så jag tror att denna produkt till mig har förvisso en positiv effekt! Men tack att du gillar det så snälla mot mig!

Annicken Norström
  Like 5   Dislike 2

Jag använder nu två månader L-karnitin Gardens, vägde jag 85 kg och 70 nu, så förlorade 15 kg. Hjälper mig. Du kan ibland ganska behandla. Jag brukar äta och lite sport.

Annestin Fronberg
  Like 4   Dislike 0

Jag har använt i flera år, L-karnitin eftersom jag vill gå ner i vikt, är 1200 mg per dag oftast en bra dos. Om jag har en kost med färre kalorier + L-karnitin, jag förlorar 300 gram i vikt per dag. Dessutom: drick mycket vatten, regelbundna tarmrörelser varje dag, 30 minuter motion per dag, ingen ost, ingen choklad, tillade inget socker - Kommer du gå ner i vikt 300 gram per dag. Lycka till!

Agda Lidholm
  Like 4   Dislike 0

Tack Paul. Och underbart att din mamma är också en stor hjälp. Hälsningar från Maastricht, och lycka till med dina jakter, där människor kan lära igen, Kim

Jessie Englund
  Like 1   Dislike 1

Tack Paul för detta svar. Du har rätt; dessa försvagande trötthet hos många människor är ett symptom. Jag t hade tidigare; sköldkörteln att bromsa och full av cystor när B12-brist, kan även en proteinbrist orsaka symtom, kolit; tarmen tenderar att inte ta tillräckligt med mat på, etc. etc. etc. Jag tror att detta kommer att bli ett långt samtal. Jag bor i alla fall; inte kan tillskrivas alla de läkare som jag såg, utan genom min egen vilja och sökning. Dr Bibi Hansson har jag åtminstone blivit av min sjuka kolon. Men min kropp har fört under flera år lidit tarminflammation att det fortfarande allt vacklar nu. Logiskt. Jag ben genom! Och jag hoppas att min bok som någonsin kan spendera. Det var en bisarr strid, och mycket helt underskattas av MDL "läkare". Jag är fortfarande inte sjuk, inte alls ... men jag har redan ligger ett par gånger på osäkert. 2 dagar i veckan jag har energi, som redan mer än före kolektomi! Är bara fyra månader sedan den större operation. Där det finns liv, hopp. Den som söker skall finna. Jag har sökt och funnit Dr. Bibi Hansson i Nijmegen! Jag bor i Maastricht! Den enda läkare som hjälpte mig.

Sivar Sundberg
  Like 2   Dislike 2

Kul att det finns förbättring av situationen är! Min mamma är också drivs i Nijmegen; av magcancer. Och efteråt jag också talar om ytterst kompetenta och engagerade läkare / kirurger. Jag är inte van att en kirurg "mycket personliga" tar tid att lugna sociala samtal, men med magen kirurgen av min mor, sedan hade jag en mycket trevlig konversation. Hur som helst, mycket bra återhämtning och jag hoppas att ni snabbt aansterkt! Hälsningar, Paul

Tolf Bjorkman
  Like 4   Dislike 0

O.K. Paul. Men kanske innebära att om du inte är extremt trött, du kommer att ta mer och flytta, och sedan faller av. 't Fungerar åtminstone på energikick, kan jag se nu. Jag var bara en säck cement efter 24 operationer - Crohns). Jag vet allt alla fungerar annorlunda. När jag använde "ns bantning! Där var jag fruktansvärt hungrig. PS Vet du var det beskrivs av mothållande kraft: s hjärta, som jag tycker är mycket intressant. Hälsningar, Kim

Beckie Larsson
  Like 5   Dislike 1

Hej Kim, min fru år diagnos av CFS / ME hade, på eget initiativ tills vi specialistläkare har kommit för att söka och så småningom upptäckte en ovanlig form av epilepsi som för närvarande framgångsrikt undertryckt. Eftersom CVS är egentligen inte en sjukdom utan snarare ett klistermärke som kan opplakt om du inte kan hitta den verkliga orsaken, skiljer sig den önskvärda behandlingen ganska CFS patient. När allt kommer omkring, bör den underliggande orsaken behandlas effektivt. L-karnitin kan vara effektivt för vissa människor klistermärke MIG fastnat emot, är såvitt jag vet med säkerhet, men detta faktum skulle egentligen bara vara intressant om man måste ta reda på varför så är fallet. Kan ha något att göra med effekten av L-karnitin på mitokondrier / mitokondrier, immunreaktioner och / eller stresshormoner? Här, i alla fall, den motsatta forskning på L-karnitin och hjärtsjukdomar. Hälsningar, Paul

Lucija Persson
  Like 4   Dislike 2

L-karnitin handlingar visade mot extrem trötthet, och har också visat mot hjärt-kärlsjukdomar. Kardiologer och allmänläkare ordinera karnitin ofta recept. Men det är till läkaren. Många fastnar fortfarande fast regelbundna läkemedel med många biverkningar. Synd.

Wiebke Lindstrom
  Like 1   Dislike 0

Bästa Kimberley, är effektiv i vissa fall av CFS och hjärt-kärlsjukdom, naturligtvis att L-karnitin, betyder inte att L-karnitin aktivt bidra till viktminskning processen. Och det är vad ovanstående artikel. Hälsningar, Paul

Fridlev Bergman
  Like 5   Dislike 1

Själv har jag en flaska L-karnitin 1500mg gjorts och är mycket nöjd med resultatet. Även om jag alltid uppmärksamma hur många kalorier in och gå ut, har denna drog betydligt talade BMI, jag var inte fett, men vad det var fortfarande borta. Min partner har provat drogen, men med tanke på hennes livsstil lite eller inga resultat. 1. Ställ in-schema klippa en och hålla fast vid det. Din kost och din träning. 2. L-karnitin använda enligt manualen, bygga upp, kasta inte rak hela dosen inuti. Föredrar vätskan ovanför kapslar, eftersom kapslar förlora sin makt när din lever kommer att störa botemedlet. 3. Mät. Varje dag, ungefär samtidigt.

Vesku Bolander
  Like 4   Dislike 1

Karnitin hjälper, men inte om du hänger som en mjölpåse i din plats. Jag började en utbildning i januari, inget alltför tung, och har tre månader varit att titta på min vikt. Detta förblev stabil på omkring 99-100 kg. Ben, utan att ändra något i min kost eller motion, började med L-karnitin efter tre månader, my tyngd var 94-95 kg. Stoppad med karnitin hade ff mindre utbildning, är nu tillbaka till 96-97 kg

Gunmari Norberg
  Like 2   Dislike 1

Va? Om jag läser kommentarerna, då många människor tycker att L-karnitin fungerar bara om du ägna stor uppmärksamhet åt din diet och hårda rasar i gymmet. Men hur vet du vad bidraget från L-karnitin. Då är säkert det kan lika gärna ligga i din kost och träning ???

Gertrude Frisk
  Like 5   Dislike 2

Kära människor, hjälper L-karnitin faktiskt. Du behöver bara titta mycket hårt på din mat och pop i gymmet. Då ser du resultat, annars inte. Jag är helt överens.

Georgina Åkerström
  Like 5   Dislike 0

Hej, Det finns helt klart ett antal personer som har erfarenhet av L-karnitin. När du tar just detta? En timme före träning? Bara varje dag? eller ...? Hälsningar X

Percival Stenmark
  Like 2   Dislike 1

Min make används nu för en tid L-karnitin och sedan 3x dagligen 2 flaskor van100 ml. på inrådan av en hartstpecialist. Detta är på grund av dess extrema trötthet. Helt kontrollerats, lever, njurar, hjärta, lungor, you name it, allt har studerats och det finns inga avvikelser. Men han känner Moe, Moe och en annan trött, lider av inflammatorisk smärta överallt. även till spetsen på näsan. Den L-karnitin skulle säkerställa att hela kroppen av optimala syre tillföres, och därför skulle det finnas en ökning av energi. L-karnitin kan han nu fungera igen, men det är också för honom ingen patentlösning. Och han är definitivt inte ute! Men hey, så länge det bidrar till att bekämpa trötthet vi är mycket nöjda. Detta lika till en annan sida av L-karnitin på meddelanden.

Evelill Nordin
  Like 4   Dislike 1

Hej, jag läste ditt svar och jag vill varna er om en sak: inflammation i kroppen är mycket farligt. De aktivera andra sjukdomar, inklusive cancer. Dina celler gå tillbaka för att bekämpa inflammation och kan förändra denna process i cancerceller. Vad jag rekommenderar är att använda en stark detox som renar din kropp och blod av dessa infektioner. Du bör ta en hög dos av vetegräs och alfalfa per dag, kompletterat med en bra vitamintillskott och företrädesvis ett grönt te eller en kombination av kraftfulla antioxidanter. Din energi kommer att öka kraftigt igen snabbt och du får en renare känsla inuti, det gäller för alla ändå. Du kan köpa den här i Nederländerna, men jag själv köpa, men i England det är kvaliteten bättre och mycket billigare än att leverera här och är bara 3,95. Du kan inte beställa på Myprotein.com. Jag rekommenderar dig att köpa: vetegräs, alfalfa, antioxidanter mix, Taurin och multi-vitamin. Och lämna här i ett par veckor, men vet hur det gick och om inflammation och trötthet är borta.

Laban Rosenqvist
  Like 2   Dislike 1

Hej Elly, har du testat din make någonsin för mögel? Eller gjorde din man kanske Eb Steinbach virus? Båda är ansvariga för extrem trötthet! Jag kan vittna om det! Ett besök på en bra orthomonoculair homeopat kan säkert hjälpa.

Reine Sandahl
  Like 2   Dislike 0

intressant bakgrundsinformation om L-carinitine: Ergogenics.org/lcarnitine.html. Och här en annan: Ergogenics.org/supplement89.html.

Billie Magnusson
  Like 3   Dislike 1

Hej alla, Jag har precis börjat med L karnitin, detta eftersom jag åt en liten stund. Lyckligtvis jag vågar äta nu "normal" igen, men jag fortsätter att komma. Jag gillar sport mycket eftersom jag gillar och eftersom det är mitt jobb. Jag ger fitness- och aerobicspass. Dessutom har jag dansar under minst sex timmar i veckan och jag går tre gånger i veckan på hästryggen. Jag också dessutom kondition än. Eftersom jag gillar det på ett normalt sätt kommer att fortsätta att äta men egentligen inte mer kommer att anlända, jag ser fortfarande om L Karnitin något påverkar min fettförbränning, gå eftersom jag hör ofta att min kropp förmodligen sparar många reserver av mitt ätande från ett år sedan. Jag åt under samma period ett äpple om dagen och kanske en del grönsaker och en skiva ost) Nu ska jag äta bröd och frukt på morgonen, eftermiddagen och kvällen ofta grönsak grönsaker eller ägg och ibland pasta. Min sport beteende motsvarar minst en timme per dag. Dessutom har jag varit sedan jag var sju tills jag var 18 vegetarian, så jag kan ha en brist på L karnitin. Under tiden började jag äta kött igen och jag är nu 19. Efter denna enorma historia, frågar jag mig själv om du rekommendera eller avråda L-karnitin? M.v.g. S.

Dolli Johannesson
  Like 4   Dislike 2

S. Jag tror inte att du behöver ta L-karnitin på ditt problem. Faktum är att nu vaknar när du går från vegetarian till kött: du kommer in, oavsett din sport liv. Du kan ta karnitin rätt för din sport, det gör jag också. Men ta inte det dagligen. Prova mindre kött och mer fisk. Bakning görs med olivolja. Jag arbetar också med hästar. Hälsningar, Carlo

Natan Lundin
  Like 1   Dislike 1

Smart av dig att fortfarande håller kommer även om du är tyngre. Jag kommer också att använda L karnitin vor kondition och gå ner i vikt, jag förväntade mig en hel del det. Dessutom använder jag Aloe Vera produkter som har mycket hjälpt min hälsa, jag uppskattar 20% `s kvalitet i mitt liv. Gr. Johan

Blåtand Pettersson
  Like 0   Dislike 0

Det är vetenskapligt bevisat att L-karnitin har faktiskt en effekt på fettförbränningen och få muskler, hjälper till med att få mer energi bon inkluderar patent som har haft kemoterapi etc ... Jag använder det själv på grund av muskelkramper genom snabb försurning i sköldkörtelsjukdom. det hjälper mig. Jag bränna fett lättare när man kör och känner montör och har mindre problem med försurning. kanske hemmet trädgården och köks åtgärder inkluderade en otillräcklig dos. Jag använder 3-4 x 330 mg per dag.

Andres Schauman
  Like 4   Dislike 2

Hej, jag tar L-karnitin och jag faller förvisso af.Het är sant att du måste ta det för en idrottsprestation, vilket gör att du bränna mer fett. Karnitin och bara ta en filmke gör kommer att ge något resultat. Men för mig är det levererar resultat, men du har letten.Het sport och din mat är inte ett universalmedel, men det bidrar till att din viktminskning process.

Doris Lennartsson
  Like 5   Dislike 0

Hi Maureen, med andra ord L-karnitin hjälper dig att leva längre genom att utöva och detta ger därför din laddtrycket att bränna extra kalorier. Det verkar finnas olika typer av karnitin såld. Var kan jag köpa vätskan?

Nisse Ljung
  Like 5   Dislike 2

Det fungerar verkligen, bra för mig ändå. Speciellt för långa cardio träning Jag använder flytande L-karnitin och jag kan få ut mer av min utbildning mer. Jag tar det alltid L-carnitine.nl. Sport flaskor som jag tar ibland lock. Skulle inte vet var du kan få det på annat sätt. Lycka till!

Sämund Sörenstam
  Like 4   Dislike 1

Om du använder L-karnitin ... .Du måste du ta vätskan. En timme innan utöva en matsked då du märker det ... är det inte för viktminskning som de flesta tror ... men det hjälper dig att öka din uthållighet ... och därför du bränner så fett !! Så när man kör håller dig mätt längre !!! Lycka till ... Jag har ganska hjälpt

Ingela Bergius
  Like 3   Dislike 0

Uh, makt? Pengar? Folk tror fortfarande på mirakelkurer och företagen är bara alltför glada att missbruka den.

Stephanus Pettersson
  Like 1   Dislike 1

Men när jag läste det som inget arbete av alla åtgärder. Varför finns det så många åtgärder på marknaden? Någonstans måste det finnas någon sanning i det?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha