L ?? GAY lansering i Amsterdam

Carrolin Bjorkman Februari 29, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Han är äntligen på hyllorna: den nya, omtalade gay tidningen Linda de Mol. Om Paul de Leeuw, Arie Boomsma och upphävandet av EO.

Helt varm

Det har blivit helt varm för den välkända holländaren att ha en egen glänsande. I februari 2009 meddelades att Linda de Mol, känd från TV, film, och hennes egen glansiga LINDA skulle utfärda ett nytt särskilt av hennes tidning. Denna gång skulle det vara en homosexuell glansig. I februari fanns det fortfarande inget att säga, men det var mer än någonsin spekulerat under de senaste månaderna och skvaller om innehållet i tidningen.

Tidigare utgåvor

L ?? GAY är inte första gången upplagan av Linda tidningen ?? s imperium. Kända män som Ruud Gullit och Matthijs van Nieuwkerk gick fram i denna vurm som för övrigt parodierades av komikern Youp van ?? t Hek, vars Glossy November / December 2007 också drabbat hyllorna och orsakade en enorm körning på kiosker.

Commotion

Några månader före utgivningen av L ?? GAY meddelades att Arie Boomsma, känd som speaker och presentatör vid EO, med en dyr fotografering täcka modell skulle vara för tidningen. Irriterande detalj: han hade glömt att rådgöra med sina EO chefer eftersom han inte anta att hans samarbete skulle orsaka problem. Nyheten var inte helt väl mottagen och Boomsma erhöll en suspension på hans byxor. Denna suspension innebär att han var för tre månader inte närvarande vid EO och även där var en media blackout kring hans person.
Radioelev kurser presentatör Detta är den dag och TV-program ?? s 40 dagar utan sex och yttrandet säger att ångra sitt beslut och konstaterar att det hade varit bättre för båda sidor om han hade övervägt sitt beslut.
Medierna har ägnat stor uppmärksamhet åt uppståndelsen kring krati bilder ?? s Boomsma. Det talades om suspensionen och det stod klart ganska snabbt att inte alla håller med om detta beslut EO gång var. Speciellt nu när glansen har dykt upp, och bilden ?? s inte visar sig vara så kryddig, få folk att prata om det.

Lanseringen

Det första exemplaret av L ?? GAY presenterades i Amsterdam, enligt Linda de Mol ?? fjärrkontrollen sötaste gay från Nederländerna och omgivande områden ?? och nära vän Paul de Leeuw.
Tidningen är fylld med bilder av kända gay ?? s ?? s, intervjuer inklusive Ron Link och Maik de Boer. Byggnadsarbetare också komma ut ur garderoben och även mycket diskuterade fotograferingen av Erwin Olaf där många uppstoppade ?? jeans ?? kan ses.
Veta detta gay glansiga? Från onsdag April 22, 2009 är han i butik!

L'GAY 2010

Från och med tisdag, 11 maj, 2010 är den andra upplagan av L'GAY i butikerna. Inledningsvis skulle Thomas Berge pryder omslaget och i en uppriktig intervju gör processen kort med de rykten om hans sexualitet. Men beslutade dess ledning strax före utgivningen att det inte var en klok idé, Thomas att lämna locket prydd med ordet GAY ovanför hans huvud.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha