Kyssar, hur gör man det?

Sieghardt Jönsson Februari 26, 2016 Miscellanea 15 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kyssas, det är en gammal sed som alla härstammar från våra förfäder. Kissing skulle ha använts tidigare för att äta tillsammans, nu använder vi det bara för skojs skull, och eftersom det är jättegott! Men vissa människor har ingen aning om hur man gör detta väl. Därför, en liten grundläggande guide till bra på att kyssas!

Kiss

Kissing är faktiskt inte svårt. Du rynka dina läppar och gör sedan mycket enkel rörelse du gör som du skulle ge en kyss i luften. Sedan prova på en gång. Någon kyss på hans läppar Varierar är knappast någon kropp med kyssar. Till exempel kan du kyssa sidan av fingrarna, du gör ditt lillfinger mellan dina läppar. Rörelsen du gör, kan du också göra under kyssas. Vanligtvis börjar med kyssar, vilket naturligtvis blir längre. Hur att kyssa det, exakt, är så omöjligt att säga. Hur gör du kysser, som också beror på vad din partner och som inte kan förutsägas. Det viktiga är att du håller din käke avslappnad och det ser ut som ett spel. Du måste arbeta inte för en prestanda eftersom det är avkopplande utanför.

Tungor

Du har gett ett par kyssar, och du vill eigelijk, men hur får du din partner så här långt? Och du vet att han / hon vill? Här är några tips för en perfekt fransk kyss.
  • Ge våta läppar! Torra läppar gnida över varandra och detta kan skada! Är verkligen inte läckra. Precis som tungan över dina läppar runt borde räcka.
  • Böj huvudet lite. Om du går upp för att kyssa dig stöta näsor mot varandra och kan därför ge en djup kyss.
  • Blunda. Om du blundar ofta vågar du komma närmare och du kan koncentrera dig bättre på kyss.
  • Om du vill fortsätta. Börja med en mild kyss med stängd mun. Den franska kyss är en kyss med öppna munnar, men hålla munnen öppen som om du inte kommer att äta en gris; öppna dina läppar inte mycket, och inte för fort. Innan du ger någon en fransk kyss, bör du be om lov först. Detta kommer uppenbarligen inte att göra '' Hej det är bra, vi ska tungor? "" Öppna försiktigt munnen och smeka först med tungan på läpparna av din partner. Om det svarar genom att göra samma sak med hans / hennes tunga du kan börja med tungor. Om inte, kommer du Jiffy behöva vänta. Om du tongt, vrid lätt med dig tunga hans / hennes tunga, kan du också gå för en snabb kyss, men långsamt och försiktigt tenderar att vara de roligaste erfarenhet.
  • Kroppsspråk! Läs din partners kropp bort, är detta givetvis svårt om du har ögonen stängda. Känn din partner flyttar och andas. På så sätt du röstar tätt tillsammans och markera dig själv vad din partner gommen.

Några fler tips

Rensa huvudet. Om du är helt stressad kyssar går, kan du inte koncentrera sig och är att se till att vara ingenting. Tänk på så lite som möjligt och kasta dig helt åt din partner och du fransk kyss.
Akta dig för hängslen. Dessa saker är inte i vägen nedanför kyssen, bara måste vara försiktig så att du inte skära ut tungan när kyssas.
Fortsätt andas! Vissa människor är så spänd och så fokuserade att de glömmer att andas! Sluta inte det, bara försiktigt genom näsan och andas ut
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha