Kvicksilver från amalgamfyllningar och trådlös användning

I Nederländerna, många människor som har amalgamfyllningar i kindtänderna. Tandläkare fylld tidigare hålrum med amalgam. Och hålen var vanligt som användningen av en tandborste först introduceras i 1938 i USA. Tandtråd och tandpetare var först i mitten av 20-talet, ett verktyg för rengöring av tänder. Anno 2015 är vanligt men tänder våra mellersta och äldre kamrater har här, när de var unga, aldrig upplevt kunskap. Ibland de synliga effekterna är en protes med fula mörka amalgamfyllningar är fortfarande på 10 till 15 miljoner nederländska. Inte bara ful men ofta mycket giftiga.

Vad är amalgamfyllningar?

De är de silverfärgade fyllningar i en uppsättning tänder som används av tandläkare för att fylla kaviteter i tänderna, och väljer. En amalgamfyllning består av följande tungmetaller:
 • kvicksilver,
 • silver,
 • tenn,
 • och ibland koppar.
Användningen av kvicksilver är att denna metall har egenskapen vid rumstemperatur infoga den andra metallen in i sig själv och för att redigera till en pasta. När pastan fylls i tand eller molar, avdunstar kvicksilver och omvandlar den till den hårda grå fyllning. Förespråkare av amalgam har länge hävdat att inga kvicksilverångor som frigörs under härdning. En bra 10-tal år sedan har kommit till ja-nej spel om skadlighet amalgamfyllningar, final. Undervisning i läggningen av amalgamfyllningar under träning som en tandläkare, var bara stoppas. Detta eftersom de flesta människor inte har amalgam ville ha mer.

Vad gör kvicksilver i en amalgamfyllning?

Ingen enskild metalldel i en människokropp. Genom ackumulering i organ, vävnader och celler kan ge dem en hel del skador på hälsan. Kvicksilver, där en amalgamfyllning kan bestå av mer än hälften är den i särklass mest farliga. Vissa toxikologer, kvicksilver, radioaktiva uran efter, den mest giftigt ämne på jorden, giftigare än arsenik. Kvicksilverförgiftning kan uppstå efter år av frisättning av små mängder kvicksilverånga i en kropp.
Ofta forskning visar att om bara en liten dos av kvicksilver, drift av hjärna, hjärta, lungor, lever, njurar, sköldkörtel, binjurar, blodkroppar, enzymer och hormoner, och kan orsaka skador på immunsystemet kan undertryckas. Kroppen själv har ett antal organ för att avgifta ett naturligt sätt av skadliga ämnen. Lever, njurar, hud, det lymfatiska systemet, och mag-tarmkanalen, spelar en roll vid bearbetning av avfall. En vuxen kan eliminera ett genomsnitt av 75 mikrogram per dag. Detta kan variera kraftigt från person till person. Men ett överskott av skadliga ämnen, ämnen som hopar sig och en kropp kan inte förlora det här.

Vad är mer kvicksilver i

Inte bara läcker ?? ?? amalgamfyllningar ger en ackumulering av kvicksilver, men också:
 • Mat. I fisk och skaldjur till exempel och i bearbetade livsmedel.
 • Läkemedel. Enligt en annan i stelkramp injektioner, testosteron injektioner och den årliga influensa skott.
 • Miljön. Genom utsläpp från kraftverk som bränner kol under framställningen av cement, natrium, järn och stål. Vid deponier, i krematorier och naturliga utsläpp under vulkanutbrott.
 • Kemiska laboratorier, sjukhus och tandvårdskliniker.
 • Lågenergilampor och lysrör innehåller kvicksilver i det vita pulvret på insidan av glaset. Om de är varma, det finns också kvicksilverångor.
 • En gammaldags febertermometer, utomhus termometer. Om termometern raster, kommer kvicksilvret därifrån. Om detta är, kommer det att ta veckor eller månader innan det finns ingen mer ånga kommer ut.

Tand reparationer eller elektromagnetiska fält

Förutom exponering för lågfrekventa vågor, en enhet av elektromagnetiska fält som avges av inklusive kraftledningar, elektriska apparater, eluttag, och magnetfält verkar också ha interaktioner av de högre frekvensvågorna påverkar metaller i tänderna. Elektromagnetiska fält som bidrar till möjligheten att elektrostatiskt känslig. Personer som ansvarar för tungmetaller sig tusen gånger mer känsliga att reagera på elektromagnetisk strålning än tomgång människor. Tillsammans med de många andra orsaker till skillnaden i elektrisk känslighet.

Metaller i tänderna

Inte bara är de amalgamfyllningar ge en tungmetallbelastning. Även i år 2015 är på tand reparationer, såsom broar och kronor, använt sig av olika metaller, såsom:
 • Krom
 • kobolt
 • Titan
 • Guld
 • Amalgam är fortfarande tandläkare som använder amalgamfyllningar i sin praktik. De yngre tandläkare inte göra det längre, eftersom det inte undervisas på universitetet).

EMV smartphone
EMV DECT-telefon
EMF från mobilmaster

Galvanisk och elektromagnetisk belastning i munnen

De olika metaller i fast protetik beter sig som antenner. Olika metaller tillsammans orsaka en elektrokemisk strömkälla: den galvaniska reaktionen. Det känns som det finner som en elektrisk ström i munnen istället. Alla som har en eller flera amalgamfyllning vet detta, särskilt när det av misstag mellan att äta en bit folie är. Den elektromagnetiska belastningen orsakas av tand metaller som lockar frekvensvågor. Frekvens Vågor av trådlös teknik, såsom smartphone, surfplatta, WiFi, DECT-telefon, smarta mätare, mikrovågsugn och alla master.

Hur toxiciteten av tungmetaller ger potential att bli känslig för elektro

Enligt en studie av Dr Yoshiaki Omura är sant att ju mer din kropp är förorenat med tungmetaller från tandamalgam, ju mer du förorenad fisk äter, desto större miljöpåverkan, desto starkare din kropp blir en verklig antenn, som drar strålningen för sig själva. Och på detta sätt möjligheten att utveckla, för att få klagomål och att vara elektriskt avkännande. Eller som Theresa Dale, PhD, CCN, uppgav ND:
?? Tungmetaller kan försvaga oss elektromagnetiska fält av naturen av deras frekvensutgångar. Det förändrar kroppens egen frekvens, vilket leder till en försvagning av vårt eget område. Som ett resultat uppstår ohälsosamma biokemiska förändringar. Om du lägger giftiga metaller i din hjärna, och eftersom din hjärna fungerar som en antenn, får du faktiskt mer mobiltelefon strålning, som därefter orsakar mikrober reagerar i ditt system och skapa ännu mer kraftfulla myotoxinen ??.

Fakta

NASA har satt en regel att de som arbetar i starka elektriska fält kan ha ingen metall i munnen. Detta skulle leda till elektro överkänslighet, och som ett resultat vegetativa störningar såsom dämpning, sömnlöshet och yrsel, koncentrationsstörningar, trötthet, huvudvärk, gastrointestinala störningar. Kort sagt, när NASA är känt för EMV mer än bara ge en termisk effekt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha