Kurviga-Formose? Styrelserna att vara Fit och Fabulous

Öjer Sandin Februari 29, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Att vara frisk betyder inte att vara smal. I själva verket kan den kvinnliga figuren med kurvor vara perfekt när det gäller hälsa. Den berömda Dr Oz avslöjar hur man kan bli av skadligt fett och de goda nyheterna är att det finns endast ett fåtal enkla regler för att hålla sig i form när du är kurvig-kurviga.

Den första regeln är att "skulptera midjan" för att bli av fettet i magen området. Den ohälsosamt fett som samlar runt midjan är ofta kallad "visceralt fett" eftersom det samlas runt vitala organ såsom lever, tarmar och njurar. Om den inte behandlas ökar magen fett risken för högt blodtryck, diabetes, hjärtsjukdomar och cancer. För att göra saken värre, kan fettet faktiskt fungera som ett skruvstäd, klämma dina inre organ. För att förbättra din midja och dramatiskt förbättra din hälsa, det här hur.

1: De tillskott av arginin

Studier visar att personer med överflödigt fett i magen areal som faktiskt har mindre tillväxthormon, utan vilken de kan inte riktigt omfördela och minska fett. Arginin är ett tillägg som naturligt ökar nivåerna av tillväxthormon, och finns på apotek för femton euro per förpackning. Den rekommenderade dosen är två tabletter på 1000 mg tre gånger om dagen i samband med måltid.

2: Undvik enkla kolhydrater på middag

Om du inte tränar efter att ha ätit enkla kolhydrater, kommer de omedelbart att fokusera i magen området. Det är därför det är viktigt att äta mat rik på kolhydrater endast tidigt på dagen, så att du kan bränna. Vid middagen, är kolhydrater beviljas endast i grönsaker.

3: Dricka svart te

Om inte hålls under kontroll, kan stresshormonet leda till produktion av överskott av glukos, som kroppen omvandlar sedan till fett. Studier har visat att förutom att förbättra humör, minskar nivåerna av kortisol svart te. Så kan du bidra till att minska fett i magen antagande fyra koppar svart te per dag. Om du är bekymrad över halter av koffein, kan du välja koffeinfritt te. Dessutom kan du ersätta den med en infusion med Rhodiola, en ört som ytterligare minskar stresshormoner.

När du har nått din kondition, bör ditt mål vara att "stabilisera dina kurvor." Om du vill behålla dina formulär exakt var de är idag, det här hur.

4: Ja Soy

Konsumeras soja vid varje måltid, kan din kropp på detta sätt faktiskt rikta fett till dina kurvor, snarare än mot din mage. Soja innehåller fytoöstrogener, som hjälper till att reglera aktiviteten av östrogen och distribuera fett så att du lämnar rätt rundhet. Numera är sojabönor ligger i en stor variation av former, men alltid välja mer naturlig och mindre genomarbetade som kan hitta, såsom sojabönor eller en misosoppa låg natrium.

5: Ja till fettfri mjölk

Eftersom det är för sojabönor, även mejeriprodukter med låg fetthalt hjälper mobilisera fettet i rätt områden. Om du är laktosintolerant, prova att lägga ett glas mjölk med låg fetthalt vid varje måltid. Dessutom kan du konsumera en kopp med spannmål på morgonen, ett glas vid lunch och en läcker mjölk med mörk choklad efter middagen för dessert.

6: Definiera dina muskler

Råden är att tona låren och öka muskel av skinkorna. Prova denna övning: Stå med fötterna isär och händerna bakom huvudet, rotera och lyfta höger knä mot vänster axel. Släpp benet och gör en knäböj. Lyft sedan vänster knä, föra den mot höger axel, benet och släppte alltid göra en annan knäböj. Genom att upprepa denna rörelse, de bränner kalorier och du har möjlighet att bygga muskler i lår och skinkor, belyser kurvorna, och samtidigt bidra till ett liv av välbefinnande. Gör det tre uppsättningar av 20 varje att starta och ökade antalet enligt din förmåga.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha