Kungliga utmärkelser

Kung igenkänning kallas också ett band. I Nederländerna är detta en symbolisk erkännande av personliga och särskilda meriter för samhället. Medaljen kan tilldelas några holländska. Utländska människor kommer för bandet beaktas. Vissa utmärkelser är en del av en adel, andra är oberoende kors och medaljer.

En erkännande

Ett band eller en kunglig ära är ett erkännande av någon som har gjort något speciellt för vårt samhälle. Som exempel kan nämnas en exceptionell prestanda i idrott eller naturvetenskap eller volontärarbete. Vem som helst kan nominera någon för en utmärkelse.

Presentations

Banden är alltid delas ut vid speciella tillfällen eller drottning. Denna ceremoni kallas lintjesregen. Utmärkelserna är alltid publiceras i en specialutgåva av tidningen.

Två civila Beställningar

När det gäller banden finns två civila beställningar. Dessa är beställa av den holländska Lion och beställa av Orange-Nassau,
Beställa av den holländska Lion
Order of the Dutch Lion skapades redan 1815. Det finns häri stående tre grader. Dessa Knight Grand Cross, befälhavare och Knight. För Order of the Dutch Lion igen berättigade personer med särskilda fördelarna med en mycket unik karaktär av vårt samhälle. Detta gäller särskilt för enskilda, särskilda prestationer eller insatser av exceptionell karaktär baserad på talang. Exempel på människor som har fått en medalj av beställa av den holländska Lion är simmare Pieter van den Hoogenband och målare Karel Appel.
Beställa av Orange-Nassau
Detta grundades 1892 och sedan 1996 sex grader. Dessa Knight Grand Cross, Grand Officer, Commander, Officer, Knight och medlemsstaterna. Människor som får en medalj i Order of Orange-Nassau är individer som har gjort särskilda bidrag till samhället. Dessa är människor som förtjänar uppskattning och erkännande från samhället för deras sätt hans verksamhet har gett. Ett exempel på någon som är befälhavare i Order of Orange-Nassau Ed Nijpels.

Bravery beste

Förutom dessa band, har Nederländerna ett antal andra kungliga utmärkelser, såsom Bravery Awards. Efter den militära Order of William 1815 ligger i 1822 hedersmedalj för humanitärt bistånd Betoon. Dessa är de äldsta mod. Fram till 1940 militären beställer av William var den enda utmärkelsen för tapperhet i samband med brott. Det var nästan omöjligt att få det. Det fanns så mycket mer efterfrågan på andra utmärkelser som kunde beviljas för specifika handlingar. Sedan dess har det funnits ett antal så kallade mod i livet. Dessa är bronslejon, brons korset, förtjänstkors, Flying Cross och Medal of Honor för humanitärt bistånd Betoon. The Bravery Dekorationer kan tilldelas postumt. Detta är inte fallet i de civila Orders.
(0)
(0)
Nästa artikel Billiga skönhet tips

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha