Kummin, fänkål och anis flatulens

Tre medicinalväxter, som inte bara botaniska samma växtfamilj, Umbelliferae, måste det också har samma medicinska effekter. De är alla tre bouppteckning huskurer mot flatulens, uppsvälldhet och crampy buksmärtor. Dessutom aktiva hosta medicinering, som inte bara traditionellt använts, men också vetenskapligt välgrundade. De aktiva substanserna är eteriska oljor, som visserligen skiljer sig något från kompositionen, fortfarande fungerar på samma sätt. Gasbildning och krampaktig magsmärtor kummin är på första plats, följt av fänkål och anis. Counter hosta tar fänkål främst för anis och kummin.

Med gasbildning och magbesvär

Det är mycket svårt att snabbt flatulens, uppblåsthet och crampy magbesvär att göra en korrekt diagnos. En läkare ofta ta en vänta och se-attityd, eftersom orsakerna ligger ofta med en felaktig kost. Eftersom symtomen kan vara ganska tråkigt, vill du snabbt lättad. Detta fungerar i många fall, med hjälp av endast en kopp te kummin. Barn kan ges bättre fänkål te eftersom det smakar bättre.
Framställningen av kummin eller fänkål te: inte en tesked krossade frön häll kokande vatten över och sedan täckas, 10 minuter för att dra. Efter teet är ansträngd, är hon druckit väl i varma klunkar. Vanligtvis kan en minskning av symtomen en kopp tillräckligt bra, men du kan också ta uppdelat på två eller tre doser. Folkmedicinen har emellertid spiskummin, kummin inte bara som ett te. Det finns många olika recept på hem rättsmedel för alla typer av magproblem, men mestadels mot gasbildning och kramper. Följande är ett urval av alla dessa resurser. Dessa är recept, vars talan har mig övertygad.

Spiskummin, kummin snaps


Och så kummeljenever gjort: ca 50 gram krossad kummin 3/4 liter gin gjutning, låt stå i cirka 10 dagar och därefter siktning. Denna gin, måste man gasbildning eller känsla av fullkomlighet ett likörglas av god drink kallt. Detta hem avhjälpa används också för att förhindra de ovan nämnda problemen. När du har ätit mat som gasbildning med det ge dig ta en likör glas fullt.

Vind potion bebis ?? S

Särskilt spädbarn och småbarn ofta plågas av kramper, vilket naturligtvis kan du inte kan tjäna kummeljenever. Det är väl känt att barn ?? s ofta direkt efter flaskan, mjölkflaska förstod dock haft börja gråta, de har kramper och är tyst igen först när de kan lämna windjes. Orsakerna är svåra att bestämma. Det är inte alltid fallet, att barnets barnmat inte tolererar väl, ofta blir för mycket luft inuti, har ofta andra okända orsaker. I alla dessa fall, vinden drink ?? ?? visat sig uppfylla bäst. Dess funktion har gjort mig så säker på att jag inte hitta den bästa lösningen för gasbildning hos små barn.
Receptet för vinden dryck:
375 gram honung och 100 ml kokt vatten blanda väl tillsammans. Denna blandning hälla i en liter flaska och ca 10 minuters skakning väl. I 10 ml konjak i ett litet glas du lägga till två droppar av fänkål olja och en droppe anisolja, som löser sig i brandy. Denna lösning sättes till honung blandningen och det hela skakas ca femton minuter. Vinden fortsätter att dricka ett par veckor. Du gör mer och en tesked av denna dryck i varje flaskmatning. Större barn gör att du snabbt ta en tesked. Resultatet är detsamma märkbar. Läkemedlet är helt ofarliga, men om du inte har någon honung eller alkohol för att ge till barn, kan du bara dra contused anis eller fänkålsfrön i mjölk eller vatten. Men mindre aktiva.

Vind Salva

Wind salva användes främst hos äldre människor som har kroniska matsmältningsproblem och lider av gasbildning och magkramper. Det gnuggar huden i området runt naveln i den och täckt med en varm trasa. De eteriska oljorna penetrera huden och mjuka upp smärta under en längre tid.
Receptet för vinden salva:
2 msk osaltat ister lång bain marie uppvärmning fettet är flytande. Därefter lägger du till en halv tesked krossad fänkål, kummin, kummin och anis utsäde och du värmer hela ytterligare 10 minuter i en bain marie. Den fortfarande varma blandningen genom en bit gasbinda sju och sedan låt svalna.

Vind eller kramp te

Du kan också skapa en vind- eller kramper te med svag matsmältning. Detta stimulerar mag körtlar och därigenom reglerar hela metabolism i mag-tarmkanalen.
Så te görs:
Lika delar kummel-, fänkål och anis och malört mix. Cirka 2 teskedar av denna blandning 1/4 liter kokande vatten och häll te 10 minuter i en förseglad burk. De sju te och dryck när du behöver det. En kopp är tillräckligt, måste helvete vara riktigt varmt. Anis i mjölk. Är något fel med det. Tvärtom.
(0)
(0)

Kommentarer - 6

Jag har en liten bebis på 2 veckors ålder, övernattning sena föräldrar vaken genom att gråta hela natten. Jag föreslog anis kort värme i kokande vatten och ger ungefär 20 cc. Jag förstår att inte rekommenderas användning av anis hos spädbarn. Under dagen de sover bra på.

Jag vill bara understryka att alkohol och honung som är ockuperat är verkligen minimal och bara tjänar till att förbättra lösligheten av oljan och effekt. Väldigt många positiva erfarenheter med att potion.

Honung bör faktiskt inte ges till spädbarn, absolut inte överdrivet, som nämns nedan. Jag arbetar som sjuksköterska hos spädbarn, det finns fler onjuisheden i artikeln. Synd, eftersom detta är en lekman eller tillämpa ??

Kära, i att läsa din artikel ser jag receptet för vind drink. Du visar att detta är för spädbarn, innehållande honung? Detta bör dock inte förrän ett år? MvgBart Hendrix

En vind dryck för spädbarn, inklusive honung och konjak? Hur ska jag säga? Honung rekommenderas inte till barn yngre än ett år på grund av den eventuella förekomsten av en viss bakterie. Och alkohol konjak inte verkar en bra idé.

Kära, honung som inte skulle vara bra för barn verkar verkligen överdrivet och alkohol kan avdunsta. Men du kan också bara maken.Groeten ett örtte med vatten eller mjölk från dessa frön Maurice

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också