Körprov: Vanliga misstag

Annele Åhlund December 27, 2015 Auto 12 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Slutligen är det så långt du kan rida ut! Men vad kan man egentligen förvänta sig för en körprovet? Vad är punkter där du kan titta på? Vad ska du göra när du är så nervös att du inte kan tänka klart? I ett antal artiklar kommer dessa ämnen. Den här gången: tips om vanliga misstag.

1. tittarvanor

Körlärare verkar Oroa dig inte om att hålla upp: visning vanor. Det verkar det viktigaste som finns. Och på sätt och vis är det att absolut. Eleverna tycker ofta att de måste visa sin examinator överdrivna att de ser bra ut. Detta är dock inte nödvändigt. Examinator ser det ut om man tittar bara. Leta länge bakom är farligt, så gör inte det här.
Många studenter ser ännu inte tillräckligt långt framåt. De tittar ofta på bara några meter framåt, delvis på grund av bristande körupplevelse. Du försöker lära sig att se längre fram så att du uppskattar situationen i sinom tid. Detta gör det möjligt att snabbt lösa ett problem som du rida på den för att matcha.
Titta inte alltför kort
Som tidigare nämnts, länge ser farligt, men är inte heller för kort. Din hjärna har det ta några sekunder för att bearbeta bilderna. Så var inte i ett flash till din spegel, men låt den tränga in i bilden.

2. Hastighet

Inte fokusera för mycket på hastighet. Kör smidigt som möjligt. Anpassa hastigheten till situationen. När denna burk är bra att köra den maximala hastigheten. Men gör detta endast om situationen så tillåter! Kontrollera att du har gott om tid i förväg saktar ner innan du närmar dig en korsning. Studenter kör ofta för fort på en korsning. Även de ofta kör för fort i kurvor. Endast genom att ta tillräckligt med lektioner du lära dig att bedöma vad som är rätt väg för detta.

3. Att bedöma prestanda

Studenter har ofta svårt att bedöma hur bred och lång bilen, vilket resulterar i alltför nära kör längs sidan av vägen eller hinder. Även med parkering kan ibland gå fel. Så ta gott om utrymme. När du behöver fånga ett hinder, vänligen meddela tillräckligt utrymme och gå med en vid båge runt den. Ser väl före dina speglar. Å andra sidan bör du även kunna köra vid vägkanten när du är på en smal väg och du måste passera en mötande bil. För att bromsa bort ?? s situation och kör långsamt lappar vid vägkanten eftersom dessa tillstånd.

4. Avgörande körning

Visar en annan klart att du har trafiksituationen i handen och vet trafikregler. Tveka inte att ta prioritet och att prioritera. Det är också viktigt att se framåt är viktigt. När du tittar framåt ser trafiksituationen i förväg, och du kan tänka dig att avgöra vem som har prioritet. Om du gör detta i sista minuten finns tvekan.

5. Att köra på motorvägen

Sammanslagning in och ut är fortfarande en svår fråga för många förare.
Tricket är att justera hastigheten till resten av trafiken. Vanligtvis hammar trafiklärare som du måste försöka maximera hastigheten. Akta dig om din hastighet eller till resten av trafiken. När du sätter bakom en lastbil, du bara inte 120 km / t.
Börja med att titta på alla innan du kör ut på avfarten. Se hur mycket trafik det är, om du kan se ett hål någonstans, eller om det finns många truckkörning, etc. Tänk på att bilen inte redan svängs till vänster om du fortfarande tittar på. Ofta kommer den automatiskt skicka redan lämnat när du tittar i din spegel eller du kan infoga. Utnyttja hela bandet för att få upp farten, ta en ordentlig titt på dina speglar och samman. Motorvägsbro faktiskt går samma regler. Kom ihåg som passar dina bromsar om du kör på inbromsning och inte i förväg, så att den inte hindrar andra förare.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Essbjör Berggren
  Like 1   Dislike 1

Jag måste rida ut måndag, och jag tycker det är väldigt trevligt att få läsa! Detta ögonblick Little försäkran haha! Tack för info!

Gils Holmgren
  Like 4   Dislike 2

När är det stora testet för körprovet för allmänheten beschikkbaaar och helt gratis?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha