Kroppsvikten efter nyårs hype

För många, bedrägeriet redan passé. Människor som år efter år har uppriktiga avsikt dessa extra kilo ?? S kliva av. Tydligen, den 2 januari för många människor den ultimata ögonblick att inse att så många människor är fanatiska start. Men vad är det, om året fint en gång började, från omkring?

Antaganden

Ledande uppgav att det finns många män och kvinnor tror att de extra kilo ?? händer där nere lika snabbt, men som bara är reserverad för en liten grupp. Majoriteten måste anstränga sig där för att få detta ute och hålla.
Om du bara vill förlora de kilo ?? s, det finns fortfarande några relativt snabba metoder, men om du sedan vill vara i framtiden också bra för din kropp, blir det en annan historia.

Enkel

Mest överviktiga människor, mer än ett kilo eller något, gör det genom att äta och dricka mer än förbrukningen kom med. Om vi ​​tar det som utgångspunkt, är ett enkelt sätt för dina extra kilon lossna ?? s även en kortvarig lösning. Naturen är skakningar och barer ett sätt att bli av med något kilo ?? s. Men om din livsstil är fel, är du dessa kilo ?? s på nolltid rik och kan börja om på nytt. Medan vissa 2 jan flitigt börjat, det finns många i februari redan färdiga dieter. Som någon handling som är vettigt.

Levande Mönster

Detta innebär att de som verkligen vill arbeta på deras livsstil, bara gå så efter nyår hype. Ärligt talat, jag hoppas, eftersom dessa människor älskar den längsta helt eller ännu bättre, gör det andra natur. Det känns inte som en diet, själv måste avfärda någonting. Att göra en andra natur medvetenhet.
Det säger inte att löpare är döda löpare, men skakar, barer och soppor ersätter inte din nuvarande livsstil, din diet bara för en viss tid. Du har också crashers går live under en period av nästan ingenting. Äta vad de normalt äter med alla dess konsekvenser som de plocka upp gamla matvanor igen. 1000 eller mindre kalorier är inte hälsosamt och bara på morötter gurkor och inte heller leva. Din kropp går i standby-läge drar den inte mer och allt efter det blir, lagras ?? När allt kommer omkring, det kommer återigen så ?? n ?? hunger tid ?? anländer? Minnet av cellerna.

Inte mer mat än du förbrukar

Din livsstil förändras så ?? och det är verkligen inte behöver vara en mega förändring. Ofta producerar förklara nyanser annanstans i din livsstil alls nödvändigt. Det är bra, om du gör detta nu i början av året eller någon annan tid, för att se hur din livsstil är.
Base är och förblir att om du äter mer än du förbrukar, behöver du inte komma fram. Är det rätt, behöver du inte ramlar av. Men om du har det på skärmen, så har du redan lagt ett viktigt steg. Du kan sedan se vilka extra ?? s äta vad du kan utesluta ur kosten åtminstone tillfälligt eller permanent. Vad ohälsosamma saker du äter och dricker mer, där du kan förbättra dig själv och att du vet när du har det i framtiden igen äta eller dricka, vilka konsekvenserna blir. Men sist men inte minst ?? hur du flyttar patron.
Flytta
Motion är en självklarhet, men inte för alla. Med undantag för de människor som är orörliga av medicinska skäl, kan alla andra drag. Move är i minsta frågor, och förutom att din kropp är redan konsumeras av blodet flyter och hålla igång dina organ, är motion för att hålla kroppen smidig viktiga. Man finner fortfarande det trevligt att röra sig och den andra gör det rent av nödtvång, men du vet att du tränar är ett måste. En timme om dagen är den minsta och om du gör lite tracking vad du gör, gör du det på skärmen eller om du får den timmen. Om du överskrider den timmen och har din diet redan undersökts, är en verklig chans att du bli av med de extra kilo ?? s. Inte mycket snabbt, men bara mycket tankeväckande och i fred.
Kaloriräknaren ?? ??, en app på telefonen underlättar processen eftersom det kan hålla koll på vad du äter och hur många kalorier de är jämfört med dina rörelser och hur du konsumerar det. En enkel summa, som appen redan gör för dig, visar hur du gör. Och naturligtvis gäller även för denna information, du älskar bara lurar dig själv om du inte ärligt fyller.

Sammanfattningsvis

Som en dietist, läkare eller någon logisk tänkande människa kommer att säga ?? är att gå ner i vikt i en stadig takt på lång sikt är bättre. Är detta också en associerad med medvetenhet om att allt som går in i din kropp, gör något med samma kropp, har du lagt ett viktigt nästa steg. Det är därför nödvändigt att börja januari 2? Nonsens, men för vissa människor är det ett incitament att börja på detta sätt med ett oskrivet blad. Så länge den psykiska något positivt gör med dig, det är okej och ja, kan också på våren, höjden på sommaren eller hösten.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha