Kramper i ben eller fötter

Sieghardt Jönsson Februari 28, 2016 Hälsa 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det händer de flesta människor ibland, plötsligt en olidlig kramp i foten, tår eller kalv. Dessa krumbukter av musklerna är mycket smärtsamma och kan pågå länge. Ofta kramper av ingenstans, till exempel ?? natten när du sover under dagen eller under träning. Varför är det och vad man ska göra åt detta? Om du ofta lider av muskelspasmer har fortfarande vill hjälpa mig, när du vet orsaken. Ibland är det inte möjligt att eliminera orsaken. I dessa fall finns det inget annat än att bekämpa symptomen.

Brist på vitaminer och mineralämnen

En möjlig orsak till muskelkramp kan vara en brist av vitamin B-komplex, vitamin D, vitamin E, magnesium, kalcium eller zink. Försök att äta hälsosamt och ta som ett komplement när en multivitamin. Kanske detta har en gynnsam effekt på symtomen. Många hävdar att minska äta bananer muskelkramper. Förresten, kan överdriven koffein eller alkohol också orsaka muskelkramper.

Problem med fukt

Kanske vätskebalans störs och det är orsaken till muskelkramper. Ibland är enkelt lösas genom att dricka mer eller mindre, äta mindre salt eller brister som orsakas av överdriven svettning fylla snabbt. Detta är inte fallet när det finns andra skäl till en störd vattenbalans. Till exempel kan en anledning som är svår att avlägsna, är lipoedema. När detta inträffar, kommer du att ha mer problem med muskelkramper. Slitstrumpor kan ibland hjälpa.

Graviditet

Under graviditeten också få muskelkramper ofta. Skälen till detta är många. Gravida kvinnor ofta lider brist på vissa vitaminer och mineraler, fuktproblem, lågt blodsocker och sämre blodflöde. Så Få hydrerad och äta hälsosamt. Ta gott om motion och tillräcklig vila. Försök att sova på vänster sida så att din livmoder är inte för mycket sammandra blodflödet till benen. Rådgör med din barnmorska om du fortsätter att lida av kramper.

Högt blodtryck

Om du ofta lider av muskelkramper är inte en dålig idé att ha ditt blodtryck igen. Om detta visar sig vara för hög, GP kan möjligen diuretika, förskriva betablockerare eller andra blodtryckssänkande medel. Detta förhindrar högt blodtryck och förmodligen dig, kommer detta också att drabbas mindre av muskelkramper.

Lågt blodsocker

När kramper kommer från lågt blodsocker kan ge en glukostablettlösning. Är du på en diet eller slår dig regelbundet hoppar över en måltid? Då kan detta vara orsaken. Undvik detta genom något att äta på regelbundna tider och även vad man ska äta innan du utövar din överdriven.

Dålig cirkulation

När du får ett dåligt blodflöde till muskeln tillräckligt med syre och avfall avlägsnas för långsamt. Detta medför att muskelkramp. Muskelbristning från alltför mycket ensidig skatt skapar en liknande effekt och därför kan också orsaka muskelkramper. Möjlig hjälp korrumperade Cream och korrumperad kapslar Biodermal när dålig cirkulation är orsaken till klagomål. Vidare skulle det äter kajennpeppar, ingefära och vitlök är bra för blodcirkulationen.

Hur man kan bli av muskelkramper?

Om du inte kan hitta orsaken eller inte kan göra något med det, är det möjligt att komma ner så snabbt muskelkramper.
Möjliga behandlingar av muskelkramper:
  • Om du ofta lider av nattliga muskelkramper, kan du försöka Inhibin eller hydroquinine. De här resurserna finns receptfritt på apoteket. Ta detta endast i svåra fall, eftersom det inte är mycket hälsosam. Samråd alltid med läkare om du har svalt tillsammans med andra källor.
  • Gnid de värkande muskler med Tiger Balm. På grund av värmen musklerna slappna av och lindrar smärta
  • smärtan kan eventuellt tagit Paracetamol
  • Vissa människor dra nytta av det homeopatikum Spiroflor SRL gel VSM
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha