Kramp hjärta hos äldre: ålders sjukdom eller inte?

Angina kallas också hjärtklappning och karakteriserades som ett klämbröstsmärta. Ibland kan det kännas hugga in och länge. Hjärtklappning eller angina pectoris kan vara resultatet av stress och en ohälsosam livsstil. Äldre människor är i riskzonen. Vad vi ser när angina hos äldre, eller hjärtsjukdomar hos äldre män?

Hjärtklappning med åldern

Äldre människor kan uppleva hjärtklappning. Dessa hjärtklappning förekommer ofta spontant försvinner efter en tid så bra väder. Ofta finns täthet i bröstet på och du får en känsla av att du är precis som ingenting kan. Problemet kommer naturligt från någonstans. Med tryck över bröstet, eller så kallade hjärtklappning minskat kranskärl i hjärtat tillfälligt. Förträngning få hjärtat tillfälligt syrebrist och blivit lite dåsig.
Särskilt äldre löper risk för kardiovaskulär spasm. Äldre problem med att få slitna artärer eller blodkärl som ligger på den smala. Förträngning säkerställer att det finns mindre blod, och därför att mindre syre nå cellerna i hjärtat. Om hjärtat blir mindre syre kommer att reagera på detta finns efter en viss tid. Som svar kan finnas vissa kramp skapande eller känd åkomma som du känner ditt bröst.
angina eller kärlkramp

Därmed tygla dina blodkärl?

Tygla blodkärlen är naturligtvis inte så. Det finns flera skäl till varför nämner blodkärlen att minska. En mest orsakar en ohälsosam livsstil. Du måste tänka att röka en hel del, massor av ohälsosam mat till dig och ta lite motion.

Ohälsosam mat och förträngda blodkärl

Ohälsosam mat innehåller ofta en hel del fett. Fett är i grund och botten inte alltid ohälsosamt. Du har också hälsosamma fetter som är nödvändiga för god hälsa. Fattiga innehåller fett, i motsats till hälsosamma fetter, många fel kolesterol. Enkelt uttryckt, kolesterol att dina blodkärl drar ihop sig från att komma in. Förträngning innebär att det finns mindre blod genom blodkärlet kan därför inte mindre näringsämnen och mindre syre till kroppen / muskler eller någon annan del av kroppen kan komma. Blodkärlen, kranskärl på hjärtat, kan också gå att minska i många ohälsosamma livsmedel.
Om dina blodkärl kommer ihop sig här kommer syrehalten i hjärtat i riskzonen. Ditt hjärta är sannolikt så småningom att få tillräckligt med syre och syre är bara så fruktansvärt viktigt att göra din hjärtrytm.
När man är ung kan medföra uppgrundning inte allvarliga konsekvenser även med sig själva. Om du är en förälder, är du därför mer sannolikt att en film utvecklas på insidan av dina artärer. Äldre gör därför mer benägna att täthet och kärlkramp.

Vad kan du göra minskat blodkärl?

Om dina kranskärl redan lite överbelastade kan du naturligtvis göra något. Till exempel, äter mestadels hälsosamma fetter som är just att se till att mindre förträngning kommer att inträffa.
Narrowed kranskärl utgör en ökad risk för

Att känna igen kärlkramp

Ofta människor med angina erfarenhet täthet om det har skett fysisk aktivitet. Hjärtat måste pumpa blod genom kroppen betydligt för att ge alla organ och muskler av blod. Hjärtat är således motorn av kroppen. Om du är lite igensatt blodkärl, kan hjärtat inte fungerar optimalt. Du får tillräckligt med blod och syre till de rätta ställena. Du blir lätt trött och även laddas ur snabbt. Ofta, i stället för en smärta där som är mycket att känna igen. Smärtan kan stråla ut till vänster arm, och även till din käke. Smärtan kan också stråla till baksidan och höger arm. Ofta smärtan går när du återvänder till lugn.
Av stress du lider av kärlkramp. Stress ser till att din kropp är i ett slags konstant vakenhet. Din kropp är inte tyst och alltför aktiv. Det finns inte en punkt att sätta fingret på varför stress kan orsaka angina. Mottot är att se bra för stora och långvarig stress! Äldre människor bör ta omedelbart larm om det finns angina. Med dem kan det gå snabbare i en hjärtattack på grund av sämre cirkulation och förkalkade artärer. Om du är osäker bör du alltid kontakta din läkare.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Jag har en kontinuerlig press på min membran, sedan igår och hade nu två gånger med ett intervall på två veckor, strax före sänggåendet inte efter slit, en kramp i min mellangärdet, ingen utstrålning eller en liten bit mitt högra bröst, är 56 år och frånskild sex månader sedan, en del stress och leva i tropikerna inte är försäkrade, det kan komma till alla mediciner, vilka råd du ger mig aan.Ik kommer i morgon efter apoteket är nämligen inte nästa dörr och kombinera, nitrogliserine vill köpa, jag tror att det är angina, gör eller inte gör?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha