Köpa Ny byggnad: fördelar och nackdelar av nybyggen

Hellre köpa ett nytt hus eller gå till ett befintligt hus 2015? En nybyggd bostad har många fördelar och är oftast mycket attraktiv, men skatten är hög. Allt nytt är ny, energieffektiv, mer formbara och kundanpassade. Du har större inflytande på det slutliga resultatet av nybyggnation. Andra vill ett befintligt hus och absolut inte ny. Några fördelar och nackdelar med att köpa ett nytt hus är i den här artikeln för dig att lägga en rad. Notera garantin.

Köp Nieuwbouwwoning

En hel del människor är plötsligt kär i ett hus. Men i slutändan är rätt plats den avgörande faktorn för utförandet av fastigheter. Naturligtvis finns det många externa faktorer, men när huset, befintliga byggnader eller nybyggnation hem, är i ett sämre läge, kommer du att få mindre avkastning på din investering.

Egendom och effektivitet

Även om vi nu lever nästan tre fjärdedelar av ett århundrade efter andra världskriget, fortfarande finns det brist på bostadsmarknaden. Både hyresgäster och köpare. Detta innebär automatiskt att bostadsmarknaden i Nederländerna är en stram marknad, med en genomsnittlig god avkastning. Egentligen är hela huset subventioneras i Nederländerna. Hyresgästerna genom hyrestillägg, köpare från inteckning, köpa subventioner och garantier.

Fastigheter: ett nytt hus

Sättet att utöka antalet bostäder är, när jag går längre än bara byggandet, den nya byggnaden. Ett nytt hus har flera fördelar för både ekonomiskt och praktiskt.

Mindre kostnader för nybyggnation och mindre underhållskostnader

Eller ett nytt hus i slutändan är billigare än ett befintligt hem beror till stor del på de justeringar du behöver göra. Först du köper ett nytt hus äganderätt. Det innebär att du måste betala överlåtelseskatt. Initialt minskar som inköpskostnaden för ditt hem. Dessutom ett nytt hem, om du får det tillräckligt tidigt, möjligheten till ett modulärt tillvägagångssätt. Det är, till exempel, har kök och badrum inte låta ställen, men senare köpte och när det passar dig. I en stegvis, kan du minska kostnaderna för en inteckning.

Energieffektivt byggande är ofta nybyggnation

Ett nytt hem för många är så attraktiv, eftersom allt är nytt. Tvåglasfönster, isolering och andra energibesparande åtgärder görs automatiskt. Dessutom har du de första åren utan kostnad underhåll på huset. Detta kan vara för befintliga bostäder finns fortfarande andra män och med leda till kostsamt underhåll. Dessutom tjänar du över tiden energibesparande åtgärder i sin helhet, eftersom kostnaden för konsumtionen blir lägre. Och det är fördelaktigt för värdet på fastigheten, eftersom många steg föredrar ett hem som uppfyller dagens krav på komfort, de själva fortfarande behöva justera någonting.

Nackdelar med ny byggnad

Egenskap på en ny plats, som skall arrangeras ytterligare, vissa attraherar och slå ner andra. Det kan ta lite längre tid för infrastrukturen där, medan byggnader i en etablerad stadsdel som presenterar gör. Du behöver ofta ett nytt hus har tid och vänta på att etableringen av distriktet. Den nya kök, badrum eller golvet kan vara dyrare än beräknat. Många nya byggnaden har brister. Ett befintligt hus kan oftast innebära nästan omedelbart.

Renovering av befintliga byggnader och mervärdesskatten under 2014 och 2015

Från mars 2013 till juli 2015, mervärdesskatten på renovering 6% i stället för 21%. Detta sparar avsevärt kostnaderna.

Slutsats Vad är fördelarna med ett nytt hus 2015

Att köpa ett hem är att välja nytt hus eller befintliga byggnader. Huruvida nybyggnation beror mycket på platsen, önskningar du har och hur länge kan du vänta med att komma in i hemmet. Lyckligtvis finns det något för alla och drömmer om ett vackert nytt hem är alltid roligt att göra. Ett nytt hus är billigare att underhålla och mer benägna att möta dina behov.
(0)
(0)
Nästa artikel Ursprungliga barn

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha