Köpa ett hus: när du vill tänka på innan du köper ett hem

Att köpa ett hem kan vara ett beslut som oroar de flesta människor och stress innebär. Att köpa egendom är inte något att gå på is under natten. Med köpet av ditt hem ger dig en omedelbar hela ansvaret på halsen, såsom att betala av en inteckning. Därför är det bra innan du köper en fastighet för att gå igenom några viktiga steg, som att ställa det maximala beloppet för din månatliga avbetalningar. För att göra det lite skräp och verksamhet med köp av ett hus för att samordna en lite du kan lita på en mäklare i fastigheter. En mäklare kan professionellt guida dig genom de nödvändiga åtgärder som behöver sättas i köpet av ett hem, till exempel, turnén hus och förhandla om inköpspriset därav.

Köpa ett hus: avgörande beslut

Att köpa ett hus är inte precis något som lätt skulle kunna avgöras. Att köpa ett hem är ett viktigt steg i människans liv som bör väl avvägd. Om du bestämmer dig för att köpa ett hus omedelbart ett stort ansvar på dig såsom att betala av en inteckning, betala skatter och försäkringar och så vidare. Därför är det viktigt för dig innan du tar detta beslut tar några steg. Vi lägger de viktigaste stegen i ett nötskal.

Billig bara hem

Innan du går att köpa ett hus, gå och leta i första hand hur mycket pengar du vill spendera. Vad är din ekonomiska alternativ när det gäller att göra en betalning? Vilken är den grundläggande budget du vill spendera på ditt hus och din inteckning? Och din inkomst är tillräckligt stor för att göra en månatlig betalning för inteckning? Det belopp som du inte bör vara högre varje månad att spendera på dina amorteringar än en tredjedel av din totala månadsinkomst. Åtminstone det är den oskrivna regeln som gäller för banker som tillhandahåller bolån till kunder.

Typ av fastighet

Den typ av hem är viktigt eftersom det finns flera saker är beroende av. Så du ska betala mer skatt för ett större hus och du kommer att ha mer underhållskostnader. En större hem kommer verkligen att bli svårt att värma upp än en mindre hem och ger mer energi tillsammans med det. Du kanske undrar om du behöver ett stort hus, och det kan vara bättre om du kan stå ut med en mindre hus eller en lägenhet.

Placering av huset

Placeringen av huset är viktigt på grund av anläggningarna och möjligheter i närheten, inklusive butiker, restauranger, kollektivtrafik och sociala tjänster. Om ditt hem är avlägsen, då du kommer att behöva spendera mer kostnadseffektivt att transportera till exempel. Om du har barn eller vill ha barn i framtiden, tänk på närvaro av skolor och fritidsaktiviteter i närheten. I så fall kan det också vara lämpligt att ha en trädgård i ditt hem så barnen har utrymme att spela.

Planer i miljön?

Innan du vill köpa ett hus, är det absolut viktigt att gå efter de nödvändiga formaliteterna. Undersök om kommunen planer på att ändra saker runt huset. Vad är zonindelning av området av fastigheten? Det är också bra att i förväg bestämma om det finns några begränsningar på byggnaden marken, såsom exempelvis servitut som är anslutna till marken.

Säljaren av huset

Det skadar aldrig att fråga ens nära till säljaren. Av någon anledning, är huset till salu? Finns det några nackdelar med huset eller på miljön som uppmuntrar ägaren att sälja huset? Det är också intressant att veta hur länge huset är redan till salu. Om denna period är relativt lång, då säljarens begärda priset är ofta alltför hög.

Förhandla om priset

Ett hem som säljs är inte alltid ett fast pris. Säljare brukar be något mer än det pris som de vill sälja fastigheten. Med detta i åtanke kan du alltid förhandla den slutliga köpeskillingen. Och om du kan innan du gör denna kontroll med banken att det högsta pris där de kan erbjuda en livskraftig inteckning. Rekommenderat är att släppa in dig förhandla om inköpspriset för hemmet hjälp av en professionell fastighetsmäklare som känner till knepen av handeln när det gäller att förhandla. Online kan du se genom anbud fundera erbjuder olika mäklare och hur mycket det kommer att kosta.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha