Köp online musik

Inte all musik finns i skivbutiker eller varuhus. För denna musik fortfarande att få lagligt ägda, kan du välja att köpa på cd- eller register över internet. Att köpa via internet har ett antal andra fördelar, men det måste också tas hänsyn till vissa eventuella negativa aspekter.

 Musik köpa på internet

 Olika sätt försäljning
Om du vill köpa musik på nätet, måste du välja en avgift för att ladda ner en CD. Om du gör, då du kommer aldrig att få den fysiska CD i händerna, men själva musiken. Ett annat alternativ är att köpa cd-skivor eller plattor i fysisk form. Dessa skickas sedan. För både något att säga. Fördelen med nedladdning är att du inte behöver vänta länge för musiken, medan den sändande processen med fysiska cd-skivor kan ibland ta dagar eller veckor. Dessutom, du betalar för när du köper cd-skivor, ofta sjöfarten. Detta är dock något som varierar från plats till plats.
 Fördelarna med att köpa på nätet
  • Att köpa musik på nätet har ett antal fördelar.
  • Först på nätet är sortimentet mycket större än i butikerna. Detta gör att du också köpa musik mindre kända konstnärer.
  • Ofta CD-skivor som säljs på nätet billigare än CD-skivor på hyllorna i en butik.
  • Online sålde också en hel del album och singlar.
  • Det är också möjligt att köpa bara en eller ett fåtal låtar via nedladdning webbplatser.
  • Du behöver inte lämna hemmet.

 Nackdelar med att köpa på nätet
  • Leveransen av en CD köpas online kan ibland vara mycket lång. Ibland kan du vänta och sedan cd-skivan inte verkar vara tillgängliga, kan detta vara irriterande.
  • Ofta måste betala frakt.
  • Inte alla webbplatser använder samma betalningssystem. Detta kan ibland vara knepigt.

 Vad måste beaktas när man köper
När du väljer att köpa något på nätet, oavsett om det är musik eller något helt annat, bör du alltid vara försiktig med den webbplats du vill beställa det är säkert. Det finns vissa säkerhetsåtgärder som du kan ta hänsyn till. När de ombads att betala, alltid kontrollera om en låsikon visas i statusfältet när adressen till den besökta webbplatsen. Dessutom kan du se ändrade är "s" står för säker.

 Onlineförsäljning adresser

Det finns många webbplatser som säljer musik. Stora sajter som Amazon och marknadsplats, liksom små områden av artister att distribuera sitt arbete via en webbutik. Jag kommer att diskutera ett antal platser som jag har haft erfarenhet nedan i det förflutna.
CDWOW
CDWOW är en webbplats med ett brett utbud av cd-skivor, dvd-skivor, spel och numera även kosmetika. En stor fördel jag tror att priserna på denna webbplats är i allmänhet mycket låg och du måste betala fraktkostnader. Dessutom erbjuder CDWOW möjligheten att försäkra din order på 50 cent. Mina erfarenheter med webbplatsen är i allmänhet bra, men skulle det ibland hända att du, tiden efter beställning hör att en CD är inte tillgänglig. CDWOW dumpa sedan eller tillbaka pengarna. Adressen till webbplatsen är: www.cdwow.nl
Bol.com
Bol.com är naturligtvis mycket välkänt i Nederländerna. Sajten erbjuder många saker, CD och DVD ?? ?? s är bara en del av det stora utbudet. En nackdel är att sidan kräver porto. Bortsett från leveransen är vanligen snabb. Dessutom är det mycket fördelaktigt att platsen ofta åtgärder är två för priset av en eller tre CD-skivor för 20 euro. Adressen till webbplatsen är: www.bol.com
Amazon
Orderingången från Amazon är i allmänhet långsammare än i de två andra exempel som nämns och ytterligare betalar du ganska mycket porto. Dock är erbjudandet mycket stor och det finns möjlighet att köpa använt material, vilket kan även i den holländska marknaden. Dessutom har du möjlighet att ladda ner via Amazon. Det finns flera Amazon platser, är detta en www.amazon.co.uk
Itunes
Det är möjligt att ladda ner musik via iTunes tilläggsavgift. Man kan välja en hel CD, men även för ett enda spår. ITunes erbjuder låtar i två olika kvaliteter. För en super god kvalitet, du betalar mer än den normala kvalitet. Den som har program iTunes att ladda ner musik via det programmet.
(0)
(0)
Tidigare artikel Peppers på banan
Nästa artikel Parkering på Schiphol

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha