Köp och lämna plats utanför Kraan?

En utomstående kran i din trädgård har många fördelar. Inga fler bära sand trädgård lyckas genom ditt hus. Inget mer fumlande med visp länkar på ditt kök kran, och inga fler pölar i ditt kök. Många människor väljer placering av en extern kran i trädgården eller gårdsplanen, eller ens på rymliga balkonger. Vad gör ett utanför kranen och vad är fördelarna och nackdelarna? För att placera en extern stall sitter nästan bara fördelar. Den enda nackdelen är att en utomstående kran kan frysa lätt, men det kan nu förebyggas genom en utmärkt medföljande handtaget till kranen och köra tom så snart frost kommer. Efter detta får stå öppen på utsidan kranen. Vatten är inte längre där, och kranen kan inte frysa på vintern.

Låt dem utanför Crane

Det finns flera företag som kan bygga en utomhus kran. De kommer att vara innan de kan göra en offertförfrågan till ett par saker veta:
 • foto av vattenmätaren
 • foto av lämplig och befintliga kryp
 • Avståndet mellan krypgrunden och trädgård
 • den plats i trädgården där du vill placera kranen
 • preferens för den typ av utanför kranen
 • Svara på andra frågor som du ombeds

Utanför kran gården

Om du låter en kran sätta på en plats där andra lätt kan få tillgång till utsidan, såsom en kran på gården, välj en kran med möjlighet att avsluta detta med ett lås. Detta hindrar att det används av andra i hemlighet på din vattenräkning, till exempel när du är på semester. Du vill också att förhindra barn att upptäcka kranen och gå spela för skojs skull med vatten och sedan lämna kranen öppen, med höga vattenräkningar som följd. Därför kan en ventil med lås den bästa lösningen. Dessa kranar kallas låsbara ventiler. Du kan sätta detta efter sommaren till vinterläge så att de inte kan frysa på vintern.

Fördelarna med en utanför kran i din trädgård

Den stora fördelen med en kran i din trädgård är det faktum att du har vatten direkt vid den punkt där du behöver det. För att vattna i trädgården eller för att fylla en pool eller paddla det fungerar perfekt. Men även om du är van att utfodra djur i trädgården är mycket trevligt att ha en kran till hands. Vidare, är inte lätt en utanför kranen idealisk för rengöring av stora föremål, som är att städa internt. Tänk på soptunnorna, gräsmatta stolar, plastföremål. Alltid sätta en hink under kranen för att hämta överblivna vatten. Detta läckage vatten kan sedan återanvändas för att vattna växterna.

Hur utanför kranen tillämpas?

Rörmokaren, kranen för att bygga ditt hem i trädgården. Vissa företag även specialiserade i byggandet av utomhus kranar, där de hela våren och sommaren söt med. Specialisten bestämmer först från vilken punkt kranen bäst kan dras ut. Om det skall borras genom flera partitioner i kryputrymmen, kommer det att finnas lite extra pengar genom falsk vägg som skall beräknas. Den kortaste vägen till utanför kran är oftast det billigaste. Specialisten kryper in i krypgrunden och ta en lämplig borr och vattenslangar och andra nödvändiga saker för att dra ventilen ur under huset en lämplig punkt från vattenverk till utsidan. När slangen genom hålet i väggen är ansluten, vattenslangen prydligt längs väggen sätta upp solida trådar. Kranen är monterad på den och säkras med skruvar in i väggen.

Vad bör man tänka?

När det gäller utstationering av en utanför kran du bör tänka på:
 • vilken typ av kran du väljer. Jämför priser på kranarna. Det finns smuts-billiga, enkla typer av kranar, och dyra lyxiga modeller
 • Välj en rörmokare i din egen region, i samband med kostnaderna för avståndet mellan företaget och ditt hem kommer att debiteras och när det gäller eventuella reparationer senare
 • lämnar dig väl informerad om ytterligare kostnader såsom resekostnader och extramaterial
 • frågan innan någon specificerad citat från olika företag och endast då bestämma vilket företag kommer att positionera kranen
 • är det företag som du vill gå i havet väl betraktas?
 • jämföra erbjudanden från olika leverantörer och också ta en titt på Marketplace
 • låter dig ta reda på information om garantin och kräva bevis på garantin
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha