Köp och kör en Mercedes skattefri 190

Adel Hallström December 27, 2015 Auto 47 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Även köra bil är dyrt, kommer de flesta människor inte överge sina bilar. Men om du vill köra billigare utan att kompromissa med komfort och säkerhet, då det finns alternativ. När du kör en bil skattefritt, betalar du ingen bilskatt eller vägskatten samt en lägre premie för bilförsäkring. Här kan du läsa mer om Mercedes 190 och i synnerhet de ekonomiska fördelar det kan ge ett skattefritt Mercedes 190.

Vad betyder namnet Mercedes 190

Mercedes är varumärket står för Mercedes-Benz, ett varumärke som även kallas MB. Men om du letar efter information eller tillhandahålls på en Mercedes 190, är ​​det tillräckligt att beteckningen. Mercedes har 190-serien byggs från 1982 till 1993. Normalt övrigt på Mercedes nummer efter varumärket för motorns kapacitet, men Mercedes 190 med nummer 190 är så utformat en serie. Efter typbeteckningen i siffror även kan läggas till ett brev, som hänvisar till en specifik tillämpning på motor eller kaross. Till exempel Coupe C och D för Diesel.

Förnyelse med 190 eller Mercedes W201-serien

Mercedes 190 är också känd som fabrikskoden W201. Denna modell har kommit in på marknaden år 1982 med avsikt att locka en yngre publik. Men i Mercedes hade länge varit osäker om detta, eftersom Mercedes 190 var en relativt liten Mercedes, som också hade Baby-Benz smeknamn. Mercedes 190 bör vara svaret på konkurrensen från Audi med Audi 80 och BMW 3-serien. De introducerade initialt en bensinmotor av 1997 cc, med valet av en avrättning förgasare eller insprutning och valet av en automatisk eller manuell växellåda med fyra växlar. Efter ett år, de fem-växlad transmission på marknaden, och då fanns det fortfarande en hel del nya typer med större cylindervolym och dieselversioner tills Mercedes 190 år 1993 fick till slut ge efter för C-klass.

Vad gjorde och gör Mercedes 190 populära

Trots inledande tvivel Mercedes-Benz själv, 190 visat sig mycket framgångsrik och nådde en bred publik. Utanför den innovativa värde som hade denna typ av Mercedes, som verkligen är en bredare publik nåddes också snart fann att det var en bil av mycket god kvalitet, både när det gäller teknik för motorn som i område av kroppen, vilket gör att extremt höga körsträckor skulle kunna nås. Uppenbarligen behövs och måste då ske regelbundet underhåll.

När är en Mercedes 190 skatt

Mercedes 190 från årsmodellerna 1982-1984 är redan skattefria rida, byggd 1985, årets taxeringsår 1986 och 2011 vägskatt gratis. Termen skatt eller väg skattefria härrör från det faktum att bilen var då 25 år gammal, och det är därför kriteriet Revenue. Från och med 1 januari 2012 har förordningen som det frysta och det slutade med utbyggnaden av antalet skattefria bil ?? beror på att bilen ?? s byggda efter 1987 aldrig skattefria. Bil ?? s som är skattefria senast den 31 december 2011 kvarstår så och förväntas också att införa det nya systemet slippa kilometeravgift. Anledningen är tvåfaldigt. För det första är det tekniskt svårt att hitta den utrustning som krävs för att bygga in på kontot för att driva gammal bil ?? s. Det är också sant att systemet som helhet är sannolikt att vara i kraft fram till 2018, och sedan de befintliga timers är alla minst 31 år gamla. Denna respektabel ålder kommer inte att uppnås av alla bil ?? s detta år, så det antas att ett begränsat antal bilar ?? s vilja rör, som också genomförda årligen färre till antalet, vilket inte är för kilometeravgift Behörighet.

Är det i slutändan verkligen billigare att köra en Mercedes skattefri 190

Vare sig i slutändan den nedersta raden är verkligen billigare att välja en Mercedes 190 skattefria, självklart kan du bestämma bara efteråt. Men det är mer troligt att du hamnar kör billigare i en skattefri Mercedes 190 från 1985, än om du väljer en Mercedes 190 1990, eller någon annan bil förstås. Några överväganden som spelar en roll är:
  • Förutom att spara på vägskatt, som uppgår till nästan 500 euro per år för en bensinmotor och en diesel årligen inte mindre än 900 euro, levererar kör en Mercedes skattefria 190 ytterligare till förmån för en lägre försäkringspremie på.
  • Inköpspriset för en skattefri Mercedes 190 är mycket beroende på körsträcka och skick bilen är, men dessa aspekter är naturligtvis också påverka de förväntade kostnaderna för underhåll och reparationer. När du köper ytterligare alltid bra om tillståndet i kroppen, för om det är fel då detta kan leda till höga kostnader!
  • Om du köper en bra bil med låg körsträcka, behöver du inte att förlita sig på extra kostnader för underhåll och reparationer jämfört med en bil bara fem år med samma körsträcka. Detta har att göra med det faktum att Mercedes 190 är verkligen en kvalitet bil. Läs mer i följande stycke på inköpspriset för en Mercedes 190 i mycket gott skick.
  • Till delar av Mercedes 190 är inte troligt en brist, i synnerhet eftersom så många av dess inbyggda.
  • Naturligtvis kan du också köpa en skattefri Mercedes 190 till ett belopp av endast € 1000, men ofta är det en bil med mer än 300 000 verkliga kilometer, som dessutom är i en associerad stat. Här har du definitivt en lång tid att köra, men du kommer också att märka att det kan finnas stora reparationskostnader.
  • Utvecklingen är i själva verket redan synliga att för en skattefritt eller skattefria fortfarande Mercedes 190, men mer än att betala för en i övrigt jämförbara Mercedes 190 från år 1987 eller 1988, vilket är alltså aldrig mer skatt.

Vad är priset på en skattefri Mercedes 190 i mycket gott skick

Vad är det aktuella priset på en skattefritt eller nästan gratis vägskatt Mercedes 190 i mycket gott skick på det tekniska området och i fråga om kroppen? I mycket gott skick, för övrigt, inte känslan menas med "riktiga" oldtimers innebär nedan! När du visar utbudet av både privatpersoner och företag på olika webbplatser, kan du dra följande slutsatser:
  • Beräkning för en topp bil som bensin variant i mycket gott skick med 120.000 till 160.000 sant körsträcka för en köpeskilling om cirka 3.000 till 5.000 euro. Med denna bil kan du år av säker, smidig och bekväm körning, medan för underhåll och reparationer som inte behöver räkna med högre kostnader än i en.
  • För en dieselmodell i mycket gott skick med ca 150.000 till 220.000 kilometer på klockan, betalar du cirka 1.000 till 1.500 euro mer. Även här, då du förväntas fortsätta utan problem och betydande merkostnader att köra.
  • För en jämförbar Mercedes 190 i Tyskland betalar du oftast minst 1000 euro mindre, vilket ger dig även på denna prisskillnad om den nedersta raden, så efter kostnader för input, får du en liten ekonomisk fördel. Ibland prisskillnaden är ännu större och din ekonomiska fördelar också. Läs mer om att köpa en bil i Tyskland och omkring sig in i en bil.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Atanasia Edlund
  Like 0   Dislike 2

Stink det inte finns människor! Jag gjorde för två år sedan när Oldtimermercedes.nl köpte 190 E. En från 1984. Jag tänkte också: nice billig lyxbil. Ahem, 2 år och 100.000 km utanför blocket måste ses över ... kostnad: 4000, -! Jag gör inte, bilen tog mig sedan 6500, - Jag tror att jag köpte grisen i säcken, och garaget ägaren kunde ha mig varna dig ... vem vill det? 3000 han är din!

Brittmaj Almqvist
  Like 2   Dislike 2

Hej, det är mycket svårt för dig, men kanske dig när det betalade väldigt mycket och det andra, kan dessa bilar köra många kilometer utan problem, men det måste vara precis som nya bilar eller mycket regelbundet underhåll för att göras. Vägmätare hade den här bilen när du köpte den och det var också utan tvekan körsträcka?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha