Köp och hyra - det nederländska Real Estate Society

Den nederländska Real Estate Society 2015 garanterar en snabb försäljning av ditt hus. För privatpersoner utan även för kommersiella fastigheter. Ingen vill betala för länge dubbla bostäder, undvika denna enkla. Så ett tips för att snabbt sälja din bostad. Du kan hyra ut ditt hem tillfälligt, men också att erbjuda en mellanhand. Priset är högre som plats och skick ditt hem eller byggnad är bättre. Du kan sälja ditt hus och hyra tillbaka igen via direkta möten genom en försäljning leasing konstruktion.

Försök att undvika dubbel bostäder

Vem köper ett hus utan sitt eget hus säljs, vilket riskerar dubbla bostäder, eftersom köpte ett hus ofta snarare än säljas. Det finns en tillfällig lösning för dem med två hus till salu, som säkerställer att räntekostnader är avdragsgilla för både hus för två år, men ändå. Kärleken du har din första hem säljs till ett bra pris. Du vill behålla alla återstående skulden och absolut ingen dubbel bostäder.

Den nederländska Real Estate Society, köpa och hyra

Den nederländska Realty Corporation är en mellanhand i fastighetsmarknaden för att köpa och hyra. De kan erbjuda en hjälpande hand för att påskynda en snabb försäljning. Denna mellanhand köper ditt hem omedelbart om han är tillräckligt attraktiva. Attraktionskraft ett hus beror på många faktorer, men placeringen av fastigheten eller lokaler är mycket avgörande. Ju bättre den här egenskapen ligger och bättre han är på marknaden, desto mer får du för ditt hem. Även i en nödsituation försäljning. Du kan sälja ditt hus snabbt och hyra tillbaka. Då är du av inteckningen och fastigheten skatteuttaget, och du kan nu betala en hyra.

Sälj hus snabbt

Den nederländska Real Estate Society betalar en attraktiv byggnad till 90 procent av de förväntade intäkterna från vanliga försäljningen. Inte överallt i landet, är andelen så hög. På landsbygden, i genomsnitt mellan 80% och 90%. Detta beror på platsen, prisklass, typ av bostad. Avgörande är också skick och om det finns vissa begränsningar på huset, sådana servitut. Förfallna underhåll behöver inte vara ett problem eftersom föreningen själv för nödvändigt underhåll och renovering kommer att ta hand om, men naturligtvis detta inte sänka försäljningspriset du får.

Online försäljning

Naturligtvis kan du också prova att sälja din bostad till bästa möjliga pris. En hel del människor sälja sina hus på nätet genom att anta en mängd olika uppgifter från mäklaren om. De gör sina egna foto ?? s och ge dem själv för visningar. Detta har den fördelen att du är billigare, och bättre än du vet vad fördelarna med ditt hem, men försäljnings resultatet kan inte vara bättre. I praktiken, att ta lång tid att sälja på nätet och fann de boende att vara säljare. I dessa fall kan det vara mycket frestande att söka hjälp av en mäklare.

Internet auktionshuset

I samarbete med NVM kan också auktionera ett hem, men om det ger bättre resultat kan ifrågasättas. Kända auktionssajter är:
  • Bostäder erbjudandet. Du betalar 500 € för att auktionera ut ditt hem och, om det lyckas, du betalar ytterligare 500 euro. Köparen bär också 500 €.
  • Livy. Kostnaden beror på vilket paket du väljer. Om du väljer full service kommer att kosta 1.500 euro och hälften servicepaket du kommer att debiteras 900 euro.

Lock

Ditt hem kan sälja snabbt. Vill du ordna det snabbt då en mellanhand som den holländska Real Estate Society förmodligen ett bra resultat. Naturligtvis försöker få så mycket som möjligt för ditt hem, men en utgångspriset för högt kan leda till förseningar och avslag. Kontrollera din förmåga att sälja din bostad till ett bra pris till en mellanhand. Detta är ett snabbt sätt att bli av med din dubbla bostäder.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha