Köp Hoodia? 8 saker som du bör uppmärksamma

För att hitta en Hoodia produkt som är rätt för dig? Vill du se bortom den hype och vara säker på att du köper en kvalitetsprodukt? Det finns faktiskt tiden många olika hoodia och trävaruprodukter på marknaden som det har blivit ganska svårt att skilja agnarna från vetet. Följande tips hjälper dig att avancera på väg att fatta ett välgrundat beslut.

Hoodia är inte ett offer för plagiat

Förfalskade och sämre derivat av den ursprungliga. Det händer mer naturliga dietprodukter. Lepe säljare ser en möjlighet att tjäna pengar snabbt på den våg av hype och göra det på bekostnad av konsumenterna. Hoodia är ett bra exempel. Under klimax Hoodia trädet ?? ?? cirkuleras jämna nummer som skulle 80% av produkterna är förfalskade. Situationen skulle ha nu förbättrats avsevärt, men är fortfarande inte viktigt att utbilda dig själv tillräckligt med ringar för dig att köpa hoodia. Följande åtta tips zoal redan ger dig en bra översikt över vad du kan titta på.

1. Följ nödvändiga certifikat

Om du köper på nätet, köpa Hoodia företrädesvis på ett företag som ger dig ett analysintyg som upprättats av ett oberoende laboratorium. Sådana intyg bekräfta om produkten innehåller Hoodia weldegelijk, och i vilken utsträckning den gör. Var skeptisk till online försäljare sådant intyg inte är närvarande på deras webbplats. Du kommer ju ta risken att köpa en produkt som inte har önskad effekt. Ett annat certifikat är viktig, särskilt för online köp, den CITES-intyg. Detta intyg krävs för internationell export och import av äkta hoodia. Kontrollera att hittar du information på hemsidan om certifikatet innan du bestämmer dig för att köpa.

2. Kontrollera ursprunget

Köp inte Hoodia produkter som odlades i Mexiko, USA, Indien, Kina eller något annat land. Du vill Hoodia som kommer från Sydafrika och som kommer från odlare som är certifierade av den sydafrikanska regeringen.

3. stam eller rot?

Stammen är den mest kraftfulla delen av anläggningen. Tillverkarna vågar ibland att använda sig av de sämre delarna av Hoodia växten -som den wortels- så för att kunna producera en större mängd Hoodia piller. Kontrollera på etiketten så att verifiera att produkten weldegelijk på grundval av stammen var förberedda.

4. P57 molekylen

Om Hoodia produkt du tänker köpa är ett utdrag, kontrollera att det är en standardiserad produkt. Detta betyder helt enkelt att det inte får finnas en motsvarande mängd av den aktiva p57 molekyl i varje kapsel eller tablett är.

5. En hoodia är inte den andra

Det finns 20 olika typer av Hoodia växter. Några av Hoodia gordonii är vetenskapligt bevisat att det hämmar aptiten. Så köp bara en produkt som tydligt "Hoodia gordonii" på etiketten.

6. Ren natur

Om du verkligen vill spela, kan du välja bäst för en Hoodia produkt som är 100% naturliga, utan efedrin och stimuli.

7. Välj rätt storlek

För bästa möjliga resultat på graden av din aptit undertrycks, väljer bäst för en Hoodia produkt av mellan 400 mg och 1000 mg per tablett eller vätska per dos. Observera dock att du inte svimma formel köper där andra ingredienser är närvarande.

8. Kontrollera renheten

Vara en smart koppar och köper bara 100% ren Hoodia gordonii produkter, oavsett om det är i form av en tablett, kapsel, pulver eller vätska. För att uppleva den fulla kraften i hoodia bästa köper du en produkt som är 100% ren.

Slutligen

Efter ovanstående tips är kanske ingen absolut garanti för inköp av högkvalitativa hoodia produkter, men det ger konsumenterna en idé där zoal måste följas. Hoodia köpa online fortfarande ett giltigt alternativ, men gör det bästa från etablerade webbplatser. Informera dig hos din lokala apotek skadar inte heller. Deras råd kommer säkert att du kan fatta ett välgrundat köp.
(0)
(0)
Tidigare artikel Bill Gates och Microsoft
Nästa artikel Tennis, hur är det?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha