Köp en gaming laptop

Att köpa en ny bärbar dator är svårare än väntat. Hundratals leverantörer slåss om din uppmärksamhet. Det finns olika typer av bärbara datorer och i den här artikeln kan du läsa allt om gaming laptop. Vad finns inuti och vad du är på väg att förlora denna laptop. Dessa bärbara datorer är dyra jämfört med t.ex. budget laptop och idealisk för människor som vill spela de senaste spelen på den bärbara datorn

Laptop

PC att du tar fullt skrivbord med chassit, tangentbordet och musen är över den bärbara datorn. Den bärbara datorn kallas också bärbara och mobil jämfört med den stationära datorn. Hela ofta väger inte mer än högst fem kilo och du kan bära honom perfekt i en datorväska över axeln.

Typer bärbara datorer

Det finns ingen verklig officiell åtskillnad mellan olika typer av bärbara datorer, men det är för bekvämlighet eller informellt skapats.
  • Budget Laptop
  • Design bärbar
  • Gaming laptop
  • Multimedia Laptop
  • Allround laptop
  • Portabel laptop
Denna artikel kommer att diskutera den tredje; Gaming laptop.

Spel Notebook

En bärbar dator där du kan spela de senaste spelen på behovet av att ha mycket kraft. Dessa bärbara datorer kännetecknas av:
  • Kraftfull hårdvara
  • Stor storlek, mycket utrymme
  • Bra kylning
  • Extrema grafikkort

Innehåll

Den här artikeln handlar den lägsta halten eller den genomsnittliga innehåll. I verkligheten kan innehållet variera något från de följande figurerna.

Processorn

Processorn är lika kraftfullt som det passar i en bärbar dator. Som QX9000 processorer, Intel X9000 just nu en av de mest kraftfulla som möjligt. Det finns ett antal av termer som används i dessa processorer. X står för Extreme, Q står för quad, Q står för Dual Core-processor, som har två centra. Den minsta minne som en stor processor gäller måste vara minst 4 gigabyte minne bihustrur skillnad allt är inte friktionsfritt.

Hårddisk

En mycket stor hårddisk krävs för att spela de senaste spelen på din bärbara dator minst 320GB. Förutom behovet av de senaste spelen, är det också viktigt för de program som kräver mycket lagringsutrymme. Till exempel de stora grafiska program redigera dina bilder eller videoklipp.

Grafikkort

En av de viktigaste delarna av den bärbara datorn. Vill det allra senaste spel kräver sedan en mycket bra grafikkort, där du har betalat för mycket för det totala priset. En nVidia GeForce GTX200-serien eller högre rekommenderas. Få väl informerade i butiken eller på webbplatsen om de olika grafikkort som finns på marknaden.

Bild

Skärmen är vanligen större än 17 ?? och detta ger en stor erfarenhet om du är ett spel att spela på din bärbara dator. Den maximala upplösningen på den här skärmen är 1920x1200 och liknar tittar på en bra TV. Var uppmärksam på den maximala upplösningen vid inköp.

Ljud

Spel Vissa bärbara datorer är nu utrustade med Dolby 5.1, men det är i de flesta fall inte är så. De flesta människor som köper denna laptop kommer helt enkelt välja att köpa externa högtalare för en bärbar dator. Detta i syfte att plocka upp spelet erfarenhet.

Mobilitet & batteritid

Dessa bärbara datorer är långt ifrån mobil för att ringa om du jämför dem med andra bärbara datorer som nämns ovan denna artikel. Eftersom de senaste spelen bara massor av frågor om din bärbara dator är han på den tunga sidan. Batteriet är ganska stark, men om du spelar på upp allt han kan lätt vara tomt inom en timme. Ofta är detta inte ett problem eftersom spelaren fortfarande sitter bredvid ett vägguttag.

Allmänt

Prisskillnaden är enorm i denna kategori av bärbara datorer. Detta gör att du för en fullt utrustad, oerhört kraftfull gaming laptop snart förlorat runt ?? 2500 euro, men även priserna upp till ?? 5000 är inte så konstigt. Från 1100 € ?? de flesta bärbara datorer börjar bli intressant för spel.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha