Köp en Bengal

Det är en mycket vacker katt, Bengal. Under de senaste åren, de är mycket eftertraktade. Tyvärr har många människor ser vissa saker på huvudet när de köper en Bengal.

Köpes

En Bengalen är en renrasig katt. Om du vill köpa en renrasig katt, kan du göra det bästa i ett registrerat katteri. De har en licens för att föda upp renrasiga katter, ofta föräldrar och kattungar regelbundet kontrolleras för sjukdomar. Om du köper en bengalisk på ett kattpensionat du får ofta som ett träd med den.
Också, till exempel, marknadsplatsen eller ens stå bengal. Återigen kan detta vara 100% renrasiga katter, men du vet att det inte alltid säkert. Just nu detta är en kull av en oregistrerad uppfödning bör inte stamtavla ges. Du ser också ofta "slip bon" ofta dessa kattungar är halv renrasiga katter. De har till exempel ganska Bengali mor, men fadern är okänd.
Det är en bra idé, när du har en kattunge i ögat, att första en eller två gånger ser. De kan också se var katterna växer upp, för tyvärr finns det fortfarande bröd uppfödare.
Många människor tycker hundarna i en valp patetiskt och sedan ta det av medlidande ofta en att ta hem. I princip är naturligtvis inget fel med det, men du ofta se att dessa katter är sjuk eller mycket dåligt socialiserade. Det lovade att katterna "hemort" växa upp, men ofta du ser att de är vana vid att ingenting. De kommer inte att beröras, och de är blyg.

Karaktären och dess konsekvenser

The Bengal har särskiljningsförmåga. Det finns många attraktiva saker, men om du vet något om rasen kan också uppstå allvarliga nackdelar.
Först, om du gillar ett varv katt vill att du bättre att inte gå för en Bengal. De bara inte råkar vara i knät, de inte vill det eller har ingen vila där. Men de är ofta i grannskapet, men verkligen inte ligga i knät dem. De älskar uppmärksamhet, älskar att bli klappad gång över koppen, men det är ibland tillräckligt.
För det andra de är mycket upptagen. Ofta människor tror att det är inte så illa, men som kan smutsiga besvikelse. Om en vanlig katt "galna fem minuter" har en bengalisk så mycket längre och oftare. De behöver för att köra och har utrymme.
Eftersom de är så upptagen och kan köra så fort blad ofta någon bit hem. De kastar plantering fönster och glasbord. De inser inte, de bara inte märker. Särskilt om de inkluderar att spela eller jagar en fluga. De är upptagna av vad de gör, de har ingenstans mer uppmärksamhet åt. Detta är mycket charmiga, om du har en mycket dyr vas i fönstret. De är ofta "vilda", varför de inte knä katter. De är angelägna om äventyr och kommer att göra alla dem kan ofta komma hem med ett byte.

Vården av en Bengal

Du läser ofta att en Bengal lite vårdbehov. När det gäller grooming detta är sant. Du behöver inte borsta dem. Alltför ofta borsta är även dåligt för pälsen av en Bengal. Omvänt, kräver de vissa justeringar i ditt hem. Du kommer att behöva göra ditt hus "Bengal Proof".
Som nämnts, de är ibland ganska triviala, eftersom de är helt absorberad i att de gör. Om du lägger stor vikt vid dina tillhörigheter Bengals är inte bekvämt. Dessa typer av saker kommer förr eller senare i 1000 bitar på marken.
Dessutom måste du utmana dem. Du kan frigöra utrymme genom att till exempel köpa en stor klös. De kan klättra det, sömn och köra. Det är också en bra idé, till exempel några brädor göra väggen vid olika höjder, så att de kan sitta högt och detta sätt ge dem extra utrymme. Det är praktiskt att styrelserna till exempel med en bit mattan på kanterna. Som en bengalisk racing är som de ibland missa när de hoppar. Med en bit av mattan på kanten de har något att hålla fast vid.
När hans husdjur krabba hyllor till salu. Dessa omtyckt av Bengals. Om du behöver någon av dessa skrapa tjänster över andra beror, kan de också klättra.
I ett antal hem butiker är mattor till salu. Ofta har de också sisal mattor. Sisal används för att klä dem är skrapa inlägg. Katter, och därför Bengalen, älskar att repa här. Du kan skapa en sådan bit av mattan än din katt på golvet, eller till och med hängas på väggen.
Krabba Möjligheter hindrar också din katt repa soffan. Dessutom, vissa katter föredrar vertikal eller horisontell scratch, så det är bra att ha båda funktionerna i huset.

Näring

Naturligtvis kan du ge en bengalisk bara bitar. Men det finns ett annat alternativ för klumpar, nämligen färska livsmedel. Färska foder 2 sätt. Med CDV säljs i rullar. Detta är köttfärs. Eller så kan du ge dem BARF. Detta innebär att du bara ge dem en bit av kött och ben. Många människor behöver vänja sig vid denna idé, även om det brukade vara normalt att ge katten kött, eftersom det är i slutändan vad de äter naturligt.
Eftersom Bengals har fortfarande gott om spel i sig, är det katter att mata färsk par excellence. De kommer att vara nöjd med dig.
Det är friskare, katter få färskt är mindre sjuka, pälsen är mjukare och mer glas och de får mer energi. Färsk foder krävs inte, men rekommenderas för Bengal. Om du funderar på din Bengal, eller från din andra katt, färska utföra, är det en bra idé att läsa i första. Det finns nämligen några hakar. Men om du har gått igenom det en gång, och din katt är också enkelt att göra.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Jag har tre Bengal, alla renrasiga med stamtavla. Men de är alla tre älskar att gosa och ligga varje dag i mitt knä. Så att en bengalisk inte en lap jag skulle ha varit inte gå med eens.Ze är verkligen mycket aktiva, men kan också lata. Också ligger på sängen de föredrar så nära dig, du är, till exempel, vid eller under kudden dekens.Ook, de stapla på vatten. Mine går varje morgon i duschen och tvättas hitta dem läcker! För mig den bästa tävlingen finns! Men det är verkligen inte för alla, sorten måste verkligen passar dig.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha