Kostnad barnomsorg: Vad gör en barnvakt?

Många föräldrar gör det passa en barnvakt för sina barn ?? natt eller dag. I de flesta fall är det en informell, oregistrerade dagbarnvårdare. Vad gör en barnvakt hemma? Hur kan du hitta en pålitlig barnvakt?

Barnvakt

Ett informellt barnvakt är inte officiellt registrerad som dagbarnvårdare. Hon har ingen licens och bär ingen inkomst ned. Kostnaden för barnvakten kommer inte att ersättas enligt lagen om barnomsorg. Föräldrar måste betala kostnaden av sig självt. Om ditt barn är ute efter ett par timmar i veckan, kan detta vara en lämplig lösning.
Ett informellt barnvakt kan vara en formell värd förälder, när han eller hon är registrerad på en värd förälder byrå. De kvalitetsnormer för dagbarnvårdare har skärpts. Dagbarnvårdare måste vara i besittning av en relevant diplom och ibland har beprövad erfarenhet. Dessutom måste den dagmamma ha erhållit en första hjälpen diplom.

Vad gör en barnvakt?

Hur många informella barnvakt tjänar beror på antalet barn. För ett barn, ett belopp mellan ?? Och 3,80 ?? 5,70 per timme rimligt. Avgiften är att vara försiktig. Om barnet har beteendeproblem och kräver en hel del uppmärksamhet, kan en högre avgift vara på plats. För två barn som en mängd ?? 5,70 till ?? 7,60 per timme, med tre eller fler barn varierar mängden ?? 7,60 till ?? 9,50 per timme.

Vad gör en barnvakt på kvällarna?

På kvällarna får barnet vanligtvis mindre betalt än dagtid. Det är vettigt, eftersom barnen brukar gå till sängs i tid, så att barnvakten har lite att oroa sig för. Det är rimligt att en timtaxa på ?? 2,50 till ?? 3.80 att ordna. Du kan träffas efter midnatt den dubbla hastigheten. Om sitter övernatta, då är det rimligt att motsätta sig en avgift där. Hur mycket du betalar kan bero på ålder och erfarenhet av barnvakt. Vad som också kan spela med är om barn bör gå till sängs eller inte.

Hitta pålitliga barnvakt

Det finns flera webbplatser där studenter eller andra dagmammor erbjuder sina tjänster. Du kan också titta närmare hem. Din kusin, din granne dotter eller din bästa vän kan vara villiga att ändra en natt på barnen. Det är viktigt att komma överens regler med barnvakt. Det kan eller inte kan ha vänner eller flickvänner kommer över golvet, det finns uppgifter om barnen? Det är också viktigt att barnvakten är medveten om de regler som gäller i hemmet.

Anställa en dagbarnvårdare

Ett annat alternativ är att hyra en dagmamma. Om en barnvakt registrera med ett ackrediterat dagmamma byrå, är han eller hon en officiell värd förälder som ska uppfylla kraven. Föräldrarna kan vara berättigade till en ersättning för kostnaderna för barnomsorg. Den registrerade dagmamma kan också förresten en farfar, farmor eller en vän. Dagbarnvårdare får högre ersättning än den informella barnomsorgen. När allt kommer omkring, de måste betala inkomstskatt på deras inkomster.

Alternativ barnomsorg

Regeringen kommer att betala mindre för kostnaderna för barnomsorg. Det kan vara bra att reflektera över dig som förälder att ta hand alternativ, såsom utbyte föräldraskap. Om du är intresserad av andra språk och kulturer and'd vilja förmedla till dina barn, kan du överväga att ta en au pair.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha