Kosmetika: män också skämma bort sin hud!

Kosmetika: män också skämma bort sin hud!

De män, mindre bekymrade över deras hud än kvinnor, har inte alltid varit mottaglig för skönhetsprodukter. Saker förändras! Attityder förändras och stora kosmetiska märken är nu intresserade av herrar.

 Innehållet i den här artikeln
  •  Män köper sina egna kosmetiska produkter
  •  Favoritskönhetsprodukter för män
  •  Vårt utbud av skönhetsprodukter för män

Idag är egenvård inte längre monopol på kvinnor. Män har förstått att för att börja dagen, är nödvändigt med en passage genom badrummet! Och om någon fortfarande använder sina följeslagare kosmetika utan att egentligen titta på vad de gäller, andra inser att deras hud kräver särskild uppmärksamhet.

Ja, är män hud inte samma sak som kvinnor! Den har funktioner som måste betraktas som en rikligare produktion av talg, en omfattande kroppsbehåring och hormonell aktivitet tillräckligt utvecklade för att huden ... Och det utmanas dagligen av rakning, föroreningar, tobak och stress ... De måste därför specialprodukter, anpassade till behoven hos deras hud.

Manliga intervall utgör mer än 10% av utbudet

Starka varumärken har fångat denna nisch och lanserade specifika områden män. De är fortfarande "mer än 10% av erbjudandet och är en del av skönheten i affärsutveckling fördelar", erinrade ordföranden för Febea, Alain Grange Cabane på en skönhets verkstad som inrättats av Generaldirektoratet för konkurrens, konsumtion och bedrägeribekämpning i mars 2008.

Män köper sina egna kosmetiska produkter

Och de är allt mer krävande! De använder hygienprodukter regelbundet och allmänt söka praktiska produkter, effektiva och icke-oljig.

"Idag, män är inte skäms för att köpa sin vård själv", minns Didier Rase, specialist på mäns kosmetika. De är medvetna om sin kropp, de avger utseende och antar att det egocentriska sida. "

Om de är fortfarande 45% att följa råden från sina partner i deras val av skönhetsprodukter, män strävar, såsom kvinnor, att hålla sin fysiska "intakta" så länge som möjligt. Toppade listan över sina krav: hålla en frisk lyster året runt flykt håravfall eller långsam hudens åldrande.

Favoritskönhetsprodukter för män

Män är fästa vid sina värderingar: de rakning relaterade produkter är deras favoriter. "Det är samma gest maskulina skönhet nummer ett efter grund duschgel och deodoranter", säger Barbara Evenot, chef för yttre förbindelser för Gillette varumärke.

Om användningen av rakprodukter fästa är mycket viktigt, är genomförande vård krämer demokratis i män. 37% av fransmännen använder mjukgörande, 18% av dessa garvning produkter och 12% av skrubb. Förhållandet mellan män med kosmetiska universum är korrekt ...

Vårt utbud av skönhetsprodukter för män

Åtta män hudvårds utvalda och testade av Health Magazine.

För en smidig rakning

- Rakgel, Avène. Pris: 8,50 euro.

- Gel aftershave, vitalisering behandling, Gillette Series. Pris: 6 euro.

- Vård och förebyggande av inåtväxta hår Dermo K, Avène. Pris: 9,50 euro.

För en ren och klar hud

- Face scrub och kropp rengöringsgel, Dulac. Pris: 29 euro.

- Anti-perfektion rengöring gel utan tvål, Didier Rase. Pris: 24 euro.

- Deodorant bollkontroll Intensiv, Vichy Homme. Pris: 10 euro.

För bättre mine

- Vård Q10 kontur anti trötthet ögon, Nivea för Män. Pris: 12 euro.

- Bra skydds vård Mine själv-utan-sol för ansiktet, Yon-Ka för Män. Pris: 34 euro.

Källa:

- Studie som genomförts mellan juni och juli 2007 av Tpoll Market Intelligence forskningsföretaget Gillette.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha