Koophuis: hypotekslån beräkning

Priserna på bostäder har sjunkit från 2008 till 2013. Rännan ska vara i sikte. Kanske nu är den bästa tiden att köpa ett hus. Men hur gör man det med ekonomin kring en lägenhet?

Hypotekslån

Om du vill låna pengar för att köpa ett hus, kallar vi att en inteckning. Dessa finns i olika typer av lån. Detta omfattar även flera månader. Kostnaden för inteckning i relation till mängden av inteckning, räntan, återbetalning och eventuellt försäkring i samband med inteckning.
Räntorna kan vara rörlig eller fast. Om du har en rörlig ränta, rör det tillsammans med räntorna. Du kan frysa ditt intresse under en viss period. Till exempel kan det vara en, fem, tio eller tjugo år. Ju längre du fastställande av räntan, desto högre procentsats. Till exempel är en året om 2,7%, medan den är i tjugo år runt 4,7%.
Ibland långivare erbjuder låga räntor till exempel det första året. Förmedla detta, eftersom en inteckning är en långsiktig finansiell produkt som sedan ger kan stiga oerhört.
Obs: Den som vill ha att betala tillbaka fördelarna med räntekostnader lättnad efter den 1 januari 2013. Den är byggd med en livränta eller en linjär inteckning. Detta gör inteckning minskas långsamt, eftersom du kommer att betala mindre ränta om du betalar av.

Beräkna dina lånekostnader

Du börjar med att bestämma din budget. Hur mycket pengar har du i ditt sparkonto? Detta kapital kan du ta. Det säger också något om dig: du är en sparare? Hur mycket tid lägger du har denna makt sparat ihop?
Dessutom avgör din inkomst. Ju mer inkomster, desto mer kan du betala månadsvis. När det gäller hypotekslån, är det åtminstone intresse, förmodligen inlösen och eventuellt försäkring. Om du efter 1 januari, 2013 stänger din inteckning, måste du betala om du vill använda inteckning ränteavdrag. Det finns också potentiella skatteförmåner som du bygger upp makt för att återbetalning av låneskulden.
Du bör också titta på din nuvarande utgifter. Vart tar pengarna vägen? Hur mycket har du kvar från din inkomst? Ju mer du spenderar, desto mindre betalar du i ränta och / eller inlösen.
I slutändan, det viktiga är att du gör en uppskattning av de kostnader som uppkommer för inköp av hemmet och de månatliga kostnaderna för byggnaden. Kan du råd? Tänk också om alternativa scenarier ?? s. Vad händer om du och / eller din partner är arbetslös? Eller om det finns barn?

NHG: NHG

En inteckning med NHG är trygg och säker upplåning. Dessutom kan du få en räntesubvention på upp till 0,6%. En garanti ges till ?? 290 tusen. Huset bör inte överstiga ?? 276190.47 kostnader. Den NHG avgifter 5% extra kostnader.
Vad gör NHG? Anta att din situation kan inte längre fungerar och du kan inte betala lånet. Huset ger inte tillräckligt för att betala av inteckningen och du är kvar med en restskuld. Då Homeownership garantiHomeOwnerShip betala mellanskillnaden och du inte sitta med den återstående skulden. Villkoret är att din skuld så låg som möjligt ?? Är det därför du kommer att ta kontakt direkt med din inteckning konsult om du inte kan betala lånet.

Kommunala subventioner: Starter Lån

Uppstarten lån är ett lån för första gången köpare, eller om du ska köpa din första bostad. Uppstarten lån från kommunerna. Detta innebär att inte varje samhälle har det att förhållandena kan variera och kan vara olika mängder. Titta alltid i din egen community vilka villkor för nystartade lån.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha