Kontroller rutt i Belgien och Nederländerna

Alef Gunnarsson Februari 27, 2016 Auto 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Snart bromsa när du rusar ner motorvägen och närmar sig en kamera för att påskynda efteråt? Det blir historia. De belgiska och nederländska vägar polisen faktiskt alltmer av zonen. Hur detta fungerar? Innebär detta system verkligen påverka trafiksäkerheten? Och där det finns redan hastighetskontroller i Belgien och Nederländerna?

Vad är styrsektionen?

Avsnitt kontroll är ett system där en kamera registrerar din bil och ett par kilometer bort, en andra kamera filmar bilen igen. Vid tiden du jämför de två punkterna kör förbi polisen vet Vilken hastighet du kör i genomsnitt mellan de två platserna och om du har respekterat hastighetsgränsen. Det är inte fallet, du får en straff i bussen.

Innebär denna typ av hastighet?

Det gäller principen i Flandern sedan 2013 på E40 mellan Erpe-Mere och Wetteren. Resultaten är ganska spektakulärt. Sedan införandet av avsnittet föll på denna sträcka av motorvägen inte en död och minskat antalet olyckor med så mycket som fyrtiotre procent. Men detta tidigare var en svart zon med en ovan genomsnittliga antalet trafikolyckor.
Även om det fanns en medelhastighet medan ingen längre genomfört visar att förarna håller också bättre än hastighetsgränsen. De har vant sig långsammare körning och fortsätter att göra det på grund av att polisen kan vrida tillbaka kontrollen när som helst.
Förutom en förbättring av trafiksäkerheten styrdelen har också fördelar för förare. Straffas, du är inte längre ett kort ögonblick av ouppmärksamhet där du kommer att tala om hastighetsgränsen. Medelhastigheten för flera kilometer avgörande. Därför finns det ett stort offentligt stöd för avsnitt. Många människor tycker att detta är ett rättvisare system än de traditionella hastighetskontroller på ett ställe.
Naturligtvis finns det häftiga motståndare till vägen. Så lockade början av april 2015 ordförande för den nederländska organisationen Privacy First Bass Filippini i en rättegång mot den nederländska regeringen. Han hävdar att kameran filma ?? s alla fordon och inte bara bilarna fortkörning. Detta skulle vara ett brott mot sekretesslagstiftning.

Om det finns hastighetskontroller i Belgien?

E40 Wetteren-Erpe-Mere i båda riktningarna E17 från Gentbrugge i båda riktningarna
För närvarande finns det i Belgien för regelbundna kontroller av dessa två delar. Om du kör det för fort du kör en betydande risk för böter.
Nya hastighetskontroller från 2016: E40-Heverlee Sint-Stevens-Woluwe och E313 Antwerpen East Ranst
Flamländsk minister för rörlighet ben weyts har beslutat att utöka 2016 och styrdelen gäller det också ytterligare två vägar. Det är E40 mellan Heverlee och Sint-Stevens-Woluwe och E313 Antwerpen mellan öst och Ranst. Studier har visat att antalet omkomna i dessa platser var högre än genomsnittet. Avsnitt styrning via en kommer därför att försöka råda bot på detta.
Bryssel, Leopold II tunnel, timing fortfarande obestämt
Även i Bryssel Leopold II tunnel skulle få en medelhastighet över tiden, där man definierar de tider när dina ingångar och avsluta tunneln. Det är ännu inte klart när detta träder i kraft. Men Bryssel regeringen vill bli av med det dåliga rykte av tunneln. Olyckor händer regelbundet, och särskilt på kvällen och ?? ?? natt läpp förare hastighetsgränsen ständigt på sin känga. Det kommer också att minska hastighetsgränsen i tunneln från sjuttio till femtio kilometer i timmen.
Pathway Kontroller i Vallonien
I Vallonien, det finns få processkontroll. De passar allt på E25 från Liege i båda riktningarna i tunneln Cointe där kamerorna fungerar regelbundet.
Regionala vägar
Det finns också utförs på vissa regionala vägar alla vanliga hastighetskontroller. Specifikt problem:

Om det finns hastighetskontroller i Nederländerna?

Vid olika projekt i Nederländerna måste titta på alla blåst och det finns regelbundna kontroller:
Zonen är inte alltid överallt. Ibland systemet stängs av för ett tag för tjänsten. Ovanför platser har dock regelbunden kontroll. Om du inte hålla hastighetsgränsen upptäcktsrisken är hög. Dessutom, den nederländska polisen använde också som en vanlig mobil avdelning. Också på andra än de ovan nämnda vägar så att du kan fastna. Respektera alltid den hastighetsgräns och meddelandet överallt.

Och hur ser framtiden ut?

Avsnitt kontroll verkar vara att gå till systemet i framtiden. Polisen kommer också i allt högre grad använda mobila styrsystem. I Nederländerna, polisen använder redan ett mobilt system, särskilt i provinsen Flevoland. I Flandern kommer du att använda det i framtiden. Många andra europeiska länder som Norge och Tyskland använder redan här och där zon. Trenden verkar klart användas.
Mobil sektionen tillåter slumpmässiga banor på alla motorvägar för att kontrollera eller ens regionala vägar och systemet daglig användning någon annanstans. När du systematiskt gå över hastighetsgränsen du gå på det sättet överallt risken för höga böter. Befintliga fartkameror sannolikt blir ändå ett tag att se på gatorna, men kanske du byter dem oftare i framtiden genom processkontroll. Ett varnings läsare är förberedd!
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel En annan Gran Canaria
Nästa artikel Flerovium: Element
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha