Kontroll av bidragsfusk

Kontroll kan gynna bedrägeri. Men hur långt kan gynna organ gå? Regeringen vill gå så långt som en kontroll av bidragsfusk kan helt enkelt besök, även om någon är inte misstänkt. Hur sådan kontroll bidragsfusk nu fungerar?

En person som bor ensam kommer att få mer nytta än någon som bor

Någon som har en välfärd och säger att de lever ensamma, få mer än någon som sammanbor. Det är också en statlig pension för en enda person mer än någon med en annan bor i ett hus. Det är därför ibland handen lyfte med försäkran om personliga förhållanden.

Regeringen vill kontrollera mer noggrant att utdelningar på samlevnad

För att se om någon eller inte bor tillsammans, måste huset ses. Tidigare, eller talade om två tandborstar i en kopp. Bara göra ett hem inspektion måste enligt lag i början av 2010 ännu. År 2007, ett antal processer på den rättspraxis uppstod. Besöks Undervisningen bör inledas under 2010 därför endast om det är verkligt övertygande bevis för att det är möjligt bedrägeri. Men det finns nu en lagändring för att ändra på det. Även om ingen konkret misstanke mot folk hemma kan kontrolleras där.

Vad händer under ett hembesök på bidragsfusk?

Vid ett hembesök till ett hus bidragsfusk undersöks för att bestämma huruvida mer än en person bor. Detta innebär att huset sett underifrån till ovan, är skåp sökte, kläder och även kontrolleras på huruvida det även i tvättkorg plaggen är av en annan.

Vilka människor kan kontrolleras på deras hem situation med förmåner?

Nu finns det en annan lag att komma men det innebär också att kan kontrolleras andra grupper. Kontroller kommer att göras på:
 • Människor på välfärd
 • Personer med en statlig pension
 • Föräldrar som får barnbidrag
 • Änkor och änklingar som får ett efterlevandeskydd

Hembesök på bidragsfusk

Lagen är ännu inte i januari 2010. Därför, tills den punkten endast kontroller genomförs av särskilda bevis för att en stödmottagaren bryter mot reglerna.

Motstånds kontroller av förmåner

Det finns mycket motstånd mot hembesök för att upptäcka bidragsfusk. Detta beror på den så kallade hus direkt genom står på spel. Denna rätt kommer till människor i deras egna hem bör förbli saknar onödig statlig inblandning. . Dessa rättigheter efter andra världskriget i den europeiska konventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna inrättas för att fasor såsom själv som 1940-1945 har varit förebyggas.

Upptäckt av bidragsfusk; varje år många människor går i trubbel

Uppmuntrar regeringen årligen för miljontals euro ?? s bedrägeri med förmåner. I de flesta fall, du göra med människor som säger att de lever ensam men tillsammans i verkligheten. En enda person får mer nytta än någon som sammanbor med en annan person.
 • Under 2007, genom hembesök för cirka 6 miljoner bedrägerier upptäckts hos personer med en statlig pension och änkor och änklingar.
 • Samma år spårades för cirka 13 miljoner bedrägerier med människor på välfärd som hade gett upp något när det gäller levande situation än vad som var ytterst fallet.
 • Människor som i hemlighet levde tillsammans bedrägerier under 2007 för 11,5 miljoner euro. Åtminstone detta belopp upptäcktes.

 • Ingrepp med en fördel: allt skall återbetalas

  Människor som fuskar fastnar och måste betala tillbaka alla pengar samtidigt som det handlar inte om vad de har fått nät, men bruttobeloppet. Detta kommer i de flesta fall tiotusentals euro ?? s medan pengar är nästan aldrig.

  Särskild Skuld

  Den särskilda på alla typer av skuld lösningar läggs fram för att få ut av skulden eller se till att skulden inte uppkommer. Läs allt om det i: Skuld, hur ska du bli av med dina skulder Vem bör du identifiera bidragsfusk
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 7

  Jag förstår uppståndelsen inte, det ser ut som en häxjakt, de äldre som bor på en liten pension, en del med en pension som liksom. Låt regeringen och SVB lyft bara dessa regler och ge varje statlig pension trigger samma belopp som de av en enda person, är skillnaden inte heller så stor. Dessutom sparar enorma kostnader i kontroll, lugna avkastning och det är allt mycket enklare. Boken levereras med en annan stor ekonomisk faktor, en låg kostnad, eftersom pensionären har att spendera mer, så det finns mer pengar i omlopp, läs i ekonomin. Och är inte nr.1 prioritet just nu? Var klok och räknas inte rik med populistiska åtgärder som slutligen skära något, men bara låta torka upp ekonomin.

  Med rätta, bör gräva mycket strängare. Det är gratis pengar, fungerar samhället svårt för de arbetslösa. sedan om bedrägeri slå solidaritet med dessa människor och kommer bra bland de dåliga lijden.De anonymitet är där problemet är, tänk dig själv om din lön pint, sedan € 100 från sido låg, och personligen ger en bijstandsfrauder "Snälla, jag har dem att tjäna för dig igen, mår bra? det är inte så svårt att sitta hemma? jag kan göra något för dig? fönsterputsning?" Då blir det en helt annan historia, men en realistisk berättelse : så det är i själva verket

  Mycket odemokratiskt. En ytterligare försämring av vår rättsstat är en feit.Uiteraard gå på dumma Telegraaf läsare som inte kan gå två steg framåt tänkande bakom dessa människor aan.Straks: inga fler uppsägning, drönare upptäcker trafik i en låda i bilen, en alkolås .Det spelar ingen roll om du är utåtriktad, bara riva rättsstatsprincipen.

  Jag har också en granne som får invalidpension och som har levt med en dotter och hon får mer än 10 år en assistansersättning och hennes dotter på åtta år barn. Dotter och barnbarn har registrerats någon annanstans för att behålla sina förmåner. Har någonsin vidare till socialtjänsten att detta är ett bedrägeri, jag höra av officeren om de är inskrivna i samma stad som de inte kan göra något. Är inte det konstigt?

  Jag frågar mig. Har en granne som säger, "Jag gillar det här som arbetslöshet, en del jobb och jag netto mycket mer i månaden än tidigare." Han får alla över ett år och arbetslöshetsersättning. Hemsk. Fler och fler egenföretagare kommer att bli så på flaskan. Men det är att gå för långt att göra oss.

  Människor som fuskar fastnar och måste betala tillbaka alla pengar: bruttobeloppet!

  Jag förstår inte varför kyrkan säger att det verkar logiskt för mig att inte faktiskt.

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha

  Se Också