Kontakt spöken

Det är en hype, TV-program där värd "kontakt med andar avlidna personer. Hur är det möjligt? Finns det några risker? En förklaring.

Hur lång är redan pratar med spöken?

Mänskligheten har försökt sedan början av tid att få kontakt med den avlidne. Detta kommer i första hand från en önskan att interagera med en kär vän som är borta från oss. Det förutsätter att det finns en sådan sak som en andevärlden. Det spelar egentligen ingen tror på en himmel eller ett helvete.
I Gamla Testamentet är principen att ha kontakt med andar är inte konstigt, till exempel:
Tredje Mosebok 19,31: "Se ingen sprit och spöken från det döda. Som vänder sig till dem, orena sig.
I Nya Testamentet, förbjuder Paul kontakt med andar, men Jesus själv flera gånger andar har drivit ut människor som var besatt och han sina lärjungar i Matteus 10.1 ger också makt att göra det. Detta ger direkt ambivalensen om att kommunicera med andar: Tredje Moseboken säger att det orenar mannen, ses också som en dödssynd, är Paul också särskilt hårt, medan Jesus förstår dess nödvändighet och hans lärjungar ger kraft att kommunicera med andar.

Hur är det möjligt att någon kan ha kontakt med de dödas andar?

Varför man ha kontakt med andar kan söka utan att använda "verktyg" och den andra är inte ett stort mysterium.
En välkänd mediet gav en gång till varje människa har uppenbarligen fått en antenn vid födseln är inte bara utbudet på i alla fall. Vissa människor märker aldrig något, andra sprit använda sin intuitiva esoteriska antennsystem, se, höra och ibland luktar. I denna grupp är det inte alltid en tanke på att de då också kunna kommunicera med andarna, är detta uppenbarligen även behöver en mystisk kanal. Ett exempel: TV-medium "tillhör" i allmänhet meddelanden från de döda och skickar dem, men han kommunicerar då endast med den person på läktaren och inte med sinnet självt.

Finns det sätt som du kan kommunicera med sprit ändå?

Under tiden man har varit mycket uppfinningsrika i att hitta sätt att överbrygga klyftan mellan den materiella världen och andevärlden:
Användningen av mind-expanderande ämnen
Inte varje mind-ämnet kan öppna kanalen till andevärlden. I forna tider, men de lärt sig genom exempel shamaner hur kontakt kunde fastställas. Att det kan finnas allvarliga risker överraskande med dessa ämnen.
Kontakten via ett medium
Det finns flera anledningar till att människor med psykiska gåvor låne bidra till att få kontakt med andevärlden: hjälp med exorcism, hjälp på block för att ta sig runt, hjälp med bearbetning etc. Naturligtvis finns det också människor som gör det för den ekonomiska vinst, med nyfikna personer eller personer med sensationalism. Ett medium fungerar i allmänhet genom seans, där flera personer är närvarande. Vissa medier är säkrare att arbeta med en guide, någon som hjälper styra seans i rätt riktning när mediet är i en trance. Detta är ofta så tillåter en anropad spöke som medium för att kommunicera genom dess mun. Kontakten via ett medium är i allmänhet den mest direkta. Naturligtvis är det inte utan risk: I den slutliga analysen ger mediet sinnet en sorts tillgång till en värld här och nu. Ett medium ska inte överskatta det själva och bra medium vet exakt hur man handskas med det. Det finns också seanser där kontakten är indirekt: mediet "hör" eller "ser" andan och sedan omvandlas detta till "gäster" ökar.
Typen "ghost buster" medel
Detta medium begäran om att situationer där det är mer eller mindre irriterande framträdanden. Det beror på vilken metod medium de behandlar hur dessa situationer. En del arbete med andliga guider, andra försöker göra det på egen hand. Den svåraste formen av detta är exorcism av demoner-extrudering. Det bör inte vara några argument att denna typ av andlig medicin är extremt tufft och psykiskt de extrema krav mediet. Någon form av deltagande lekmän är absolut inte rekommenderas häri.

Den indirekt kontakt genom verktyg såsom:

Pendulum Board
En skylt med alla bokstäver i alfabetet med siffrorna 1-10. Pendeln är tydligt på väg mot en viss bokstav eller begära att lägga till siffror. På detta sätt bildas det mestadels ord och fraser. Mediet har vanligtvis ett bestämt antal fasta "andar som manifesteras på det här sättet.
Ouija Board
Den består av en styrelse med hjul och en spelyta på vilka bokstäver och vanliga ord skrivs ut. När deltagarna tillsammans hyllan över bokstäverna flytta skulle kunna uppstå svar att avancera frågor. Eftersom alla deltar samtidigt i spelet är aldrig klart vem som exakt svaren kommer.
Den roterande glas och brev styrelse
Detta är vanligtvis en gruppaktivitet som inte nödvändigtvis måste ledas av ett specifikt medium. Alla deltagare samtidigt trycka ett finger på bilden som sedan tar längs bokstäver och därmed bilda ord. Eftersom det inte är en professionell undersökning är farorna här är mycket stora. Det finns situationer där anden "förblev" i atmosfären där tur ägde rum eller att de svagare deltagarna var mycket påverkas av influenser av andarna. Eftersom det är så lätt att kontrollera, svarvning glaset har en viss popularitet, särskilt bland tonåringar. Professionella medier varnar den här typen av spel med andevärlden.

Varför spöken ut på den här typen av seanser?

Själar som inte direkt till deras "light" kommer att ha "ouppklarade affärer med den materiella världen. De vill "sedd och hörd", även om det är möjligt att de är deras ouppklarade affärer inte minnas tiden. De "känner igen" en omedelbar situation där de kan visa sig och "hoppa" ivrigt mot den. Professionella medier vet hur de ska skydda sig mot sådana invasioner, lekman, dock vara en ovillig offer för denna typ av "räder". När lekmännen i sådana obehagliga situationer rörde han inte skulle tveka att söka professionell hjälp från ett bra medium. Miljön skickar klämda verkade en psykolog, men vilken typ av attack är absolut inte samma sak som en psykisk störning.
Det är klart att du inte bara kan gå ut allt det roliga du i andevärlden. Det är just en sådan okänd mark för vanliga människor som simning under vattnet. Det finns medier som hjälper andarna att finna sin väg till sitt ljus så att deras själar kan vila efter ett nytt jobb på jorden inom en reinkarnation som en människa. Det är faktiskt den enda uppgift som bör göra de medier: sprit cq. förlorade själar hjälper till att se i deras ouppklarade affärer och hjälpa dem att deras ljus. Det enda undantaget kan göras för en rådgivande styr Deras uppgift är att hjälpa mänskligheten att ge råd och vägledning. Det tar dock ett mycket bra medium som kan känna igen om det är i det här fallet en riktig styrringar eller en maskerad själ eller ännu värre en ande från underjorden eller nedåt världen. "
Råden är: som existerar en annan värld, men gör din väg endast om du åtföljs av en professionell. Annars kan det innebära en katastrof.
(0)
(0)
Tidigare artikel Student resa

Kommentarer - 1

Bibeln, både Gamla och Nya testamentet, har varit tydlig om kontakten med sprit: Det är uteslutet. Den som ignorerar denna varning kommer under inflytande av sfären of Darkness, och blir helt alienerade från Gud. Jesus hade behörighet att driva ut onda andar, eftersom han var Guds Son är. Låt oss lyda Gud och tjäna honom med hela vårt hjärta, själ och sinne!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha