Kombinera olika sporter

En sport och inte en annan idrott för tre och allt däremellan. Så förväntan är när vi talar om aktiva sporter. När allt kommer omkring, är idrotten grovt indelas i flera grupper. Den stora entusiasten som gillar inget bättre, den som finner det är trevligt eller inte men förstår att det är bättre för hälsan och den som inte bör veta om det och accepterar att det inte kommer att utöva hälsa verkligen inte gynnas. Det första gruppen, särskilt när man kombinerar sport, den grupp som är i fokus för den här artikeln.

Varför kombinera fler sporter?

Om du gillar sport, och inte från en besatthet föddes, du kan göra bra. Du måste tänka på vissa saker och se om musklerna inte är omtvistad kombineras. Du kan stagnera i processen. Du bör tänka sådana sporter där dina benmuskler bör vara längre och om du också göra en sport som benmusklerna under träning om det kortklippt, stagnera du själv. Det känns inte bra och din sport inte återspeglas fullt ut. Allt detta även bortsett från eventuella skador. En bra tränare kan hjälpa dig i denna process, han / hon vet vad som är bra och vad som inte är.
De skäl som en person vill utöva flera sporter kan vara mycket olika, till exempel:
  • Galet om lagsporter och social karaktär.
  • Bara massor av rörelse, du må bra om det.
  • Koppla av genom motion.
  • Liksom många sporter och sedan mångfalden hitta exakt tilltalande.
  • Är du säker på att du tränar alla muskler optimalt.
  • En favorit sport samt en ren kondition idrott.

Det roliga med sport
Listan skulle kunna vara längre, men där det också i idrottsfrågor är helt enkelt roligt av sporten eller spelet. Sport fungerar för alla kroppen bra, men också den anda nytta så mycket mer av det om du kan verkligen njuta av det. Om du får en glad känsla och / eller du kan fokusera helt på sporten och den dagliga krångel ?? ?? som du lämnar hemmet.
De flesta människor har upptagna liv och de flesta mänskliga processer sker främst i huvudet. Om du har en bra utlopp och alla dessa processer kan vara bara för vad det är, det hjälper till att få ditt saldo och / eller stanna.
"En sund själ bor i en sund kropp. Gör vad du kan göra för den bästa kombinationen."

Skador

Tyvärr, de senaste forsknings siffror som vi drabbas av många skador, särskilt ofta utövare. Det är en ökning med upp för att se 5% under grupp till 35 år. Om det är nästan 80% män, män som utövar flera sporter. Varigenom en stor del också återfinns bland lagsporter.
Den grupp kvinnor har knappt ökat, bara de flesta skador i denna grupp som utövar mer än en sport. Varvid både inom gruppen av män och kvinnor, kör nästan lika naturligt hör. Men i sig ?? ?? att gå, är det också en källa till skador. Dessutom kör är en sport du måste lära dig ?? ??, konstigt det än kan låta. Du måste bära rätt skor, fötter en rullande, armar i rätt position för en bra hållning och sakta bygga och underhålla.

Obsession

Tyvärr verkar det som så ?? s 8% av befolkningen, främst kvinnor, idrott tvångs går kostymer. Började för ett friskare och / eller bättre utbildad kropp och / eller bara för att du gillar det, och helst gå förlorad utan den. Angelägna om att exempelvis gå upp i vikt eller bra känsla under och efter träningen att bli etc. Det är i sig bra motion och kombinera flera sport bra, men när det blir en besatthet, kan det också stagnera. Då är du inte längre har sporten eftersom du sätter på dig själv. Det är ett tvång och andra frågor skjuts till bakgrunden.

Slutsats

Idrott är bra för kropp och själ och flera sporter, försedd med politik, är praxis mer än bra. Det måste passa hans ständigt i ditt liv och får inte ha annan verksamhet upphävas. Där du gör i början inte så mycket, men när du blir obalanserad. Även i idrottare kommer du att se att hända igen. Vara uppmärksam på detta och särskilt älskar sporten!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha