Kom på ryggproblem!

Fler och fler människor som kämpar med sina ryggar. Ryggproblem ger inte bara fysiska begränsningar, men ofta också orsaka psykiska problem. Ett plötsligt begränsad i hans rörelse och vet inte på något sätt mer med hushållssysslor. Det finns alltid flera orsaker som ligger bakom denna fysiska börda. Vi lever i en tid där allt är produktiv, att vara effektiv och snabb. Därför har vi ofta att hantera stress. Idag, är stress en stor boven i dramat för ryggen.

Bli av stress

Ofta är stress en viktig faktor för att orsaka och förhindra ryggsmärtor. Det finns många sätt att ge mot detta motstånd. Sport och underhållning är av största vikt. Låt din kropp andas nationer och varva ner. Sport meditation såsom Yoga, Snorkling, ... kan vara ett alternativ. Om du vill ha ännu mer våldsam ventilation kan tilltala många kampsporter som Taebo, Taekwondo, Kickboxning, Kung Fu, Tai Chi, etc ...
Inte sådana en sportig typ?
 • Sedan njuta av en gourmet flyktbilen, läppja vin, massage, ...
 • Eller sätta dig på papper och få ner i konstvärlden, ...
 • Så tillräckligt alternativ att bli av med stress!

Ryggträning

Själv följde tillbaka skolan. Denna består av 36 sessioner. När du arbetar på din mag- och ryggmusklerna. Under individuell handledning av sjukgymnaster och arbetsterapeuter du stärker muskelkorsett runt ryggmärgen. Varje session varar i genomsnitt en och en halv timme. Företrädesvis finns på måndag, onsdag och fredag ​​utbildning. 3x per vecka och vila mellan varje gång med en dag för att inte överbelasta dig själv. Detta sätt kan du uppnå bästa möjliga resultat.
Här är en lista över några övningar från ryggträning
 • Först och främst måste man göra något åt ​​din attityd. Ofta är vi bedriver vår bäcken tilt fel. Sätt din platt på rygg uppfördes på ett plant bord med båda benen. Knäna är böjda här. Du slappna av och lägga armarna längs sidorna. Då du försöker luta bäckenet något framåt. Du ska känna spänning i nedre delen av buken. Denna övning du gör 3 gånger i satser om 10.
 • Då kommer du att stanna i samma position med bäckenet lutas framåt. Du glider en och en med benen längs bordets yta.
 • Det finns många andra övningar, men som endast kan klargöras genom visuell stöd.
 • Efter de grundläggande övningar såsom de som nämnts ovan är vad går på att träna hårdare. Detta görs genom att träna på träningsutrustning, kallade David säkerhetskopieringsenheter som gör att du kan träna med flexion, extension och rotation rörelser utför mot ett visst motstånd. Detta motstånd ska mätas innan träning och är personlig.

Användbara tips

Låter det bekant? Eller vill du bara har ofta problem med ryggen? Jag har här några användbara tips som hjälper dig att arbeta med ryggproblem.
 • När din bästa ligga ner på rygg. Kuddar under knäna optimera din hållning ytterligare. Lateral position är också acceptabelt om du sätta något mellan knäna. Om inte, du aldrig din fascination rätt position eftersom ett knä är på andra och skjuter det i sidled.
 • Använd en stol med ledstänger att sitta i. Så du kan enkelt och med stöd från din stol och steg. Dra magen och dra dina magmuskler på detta.
 • Böj knäna vid lyft och lyft föremål med ryggen rak. Se till att du håller lasten alltid så nära kroppen, eftersom kortare lastarmen, desto mindre skatt.
 • Satsa på variation i dina rörelser, som när diska -.> Tvätta ett par artiklar, sedan några torra och så vidare. förmiddag Också inte alltför långt rakt.
 • Köp en back-vänlig kudde som passar dig.
 • Fäster stor vikt när man köper skor kvalitet. Ofta ryggont från dålig skor eller missbildningar på fötterna.
 • Undvik samtidig böjning och rotation. Försök att separat utföra dessa rörelser. Dessa rörelser är mycket riskabelt för din rygg.
 • ...
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha