Kollagen och elastin, ingredienser Vad håller dig ung


Sandra Ianculescu - Kollagen och elastin är två viktiga proteiner i vår kropp. De finns i kroppen och i huden och är vår naturliga vapen mot rynkor. Framför allt hjälper kollagen och elastin huden behålla sin elasticitet på grund av deras insatser lim som håller celler och vävnader. Elastin liknar kollagen, men det är mer elastiskt och bibehåller hudens elasticitet. I huvudsak, de två proteinerna tillåter huden att sträckas och återgå till sin ursprungliga form.

Felet är myndig

Det största problemet är att, med åldern, produktion av kollagen och elastin minskar, som bestämmer förlust av elasticitet och uppkomsten av rynkor. Men mängden av båda proteinerna minskar inte bara på grund av tidens gång, men också på grund av externa faktorer, såsom ultraviolett strålning, rökning, stress, uttorkning, etc. Således, förlust av kollagen och elastin som gör oss har en hud med en tunn och slapp, vilket leder till uppkomsten av rynkor. Kollagen och elastin är mycket viktiga när det gäller att bromsa åldrandet, så vi måste göra allt för att hjälpa huden att utsöndra högst två proteiner mirakulösa.

Nätaggregatet

Det viktigaste är kraften. Om du vill hjälpa din hud att producera kollagen och elastin, från din kost inte bör saknas C-vitamin, som stimulerar produktionen av kollagen. Förutom vitamin C, vitamin E som vi behöver, så vi måste äta kiwi, apelsiner, avokado, kål, nötter, torkad frukt och fullkornsprodukter. Vi måste också innehålla antioxidanter i vår diet: tomater, morötter, bär och soja är bara några av de livsmedel som innehåller starka antioxidanter som eliminerar fria radikaler från kroppen.

Krämer och kosttillskott

Använd kosmetiska krämer och kosttillskott som syftar till att omstrukturera nivåerna av kollagen och elastin i huden. Dessa produkter kommer att hjälpa dig, även om de har makt att helt återställa. Få kollagen kosttillskott. Glöm inte peeling, eftersom det hjälper huden att avlägsna döda hudceller och producera nya celler, som i sin tur producerar kollagen och elastin.

Extrema lösningar

De injicerbara behandlingar är en annan lösning som ger goda resultat snabbt. Med hjälp av en fin nål, kan utövaren sätta kollagen i påverkas av rynkor område. Inom några dagar, den tunnare försvinna. Det dåliga är att efter sex månader, är kollagenet absorberas av kroppen, så proceduren måste upprepas.

(0)
(0)
Tidigare artikel Allt om socker djur + recept
Nästa artikel Skönhet: ögonvård

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha