Känsliga män fuska

Omkring 1 i 4 män under äktenskapet är konstigt. Dessa fuskare handlar inte om sex eller utseende. Varför män fuska? Enligt män är en fråga om känslor, män är mycket mer känsliga än kvinnor tror. För övrigt är denna känsla människor inte fångas i de flesta fall och är, enligt tillfrågade män, ofta kvinnan. Inte bara män är otrogna, att fler och fler kvinnor att ha en relation utanför äktenskapet.

Innehåll

  • 1 i 4 män fusk
  • Det är evolution!
  • Fusk av leda
  • Det är sex och utseende
  • Jag är inte värderas och fuska
  • Kvinnor vs Män

1 i 4 män fusk

En fjärdedel av makarna är otrogen. En amerikansk studie visade att denna siffra var ännu högre på 50%. Kanske en ännu mer chock slutsatsen att många kvinnor aldrig upptäcka detta och att de betecknas med de flesta män som den skyldige. Om dessa sneda marchers fortfarande vara omaskerad sedan hålla 90% att vara full av oskyldiga, även om bevisen hopar sig. Endast sällan är sex eller utseende som en anledning, vanligtvis handlar det om tristess, evolution eller värdering.

Det är evolution!

Evolution och ingenting annat, till mannen belastades med en djup längtan reproducera. Det viktigaste i livet för sina oervoorvaderen var överlevnad och avkomma. Denna primitiva behov för överlevnad och efter skulle fortfarande finnas nu. Män som många ättlingar för att skydda deras genetiska make-up. Ju mer, desto bättre. Gäller detta för kvinnor? Visst, men den korta verkan av människan kan inte jämföras med de första nio månaderna av kvinnan. Kvinnor ville kanske i det förflutna mer avkomma, men de var inte byggd på. För att förstärka denna primal längtan är fortfarande där århundraden av polygami i.
Det är en teori som lagts fram av vissa utvecklingsexperter och är det sant? De flesta män fuska när deras fru väntar sitt första barn. Driften att röra sig och att avla avkomma någon annanstans då det verkar starkast. Teorin innebär att vi kanske har hållit närmare Neanderthal än vad som är önskvärt i det moderna samhället och vi vill erkänna. Dessutom massor av män som klarar sina förfäders längtan. Vi skulle så småningom kunna göra ett intelligent val för trofasthet eller otrohet. Förutsatt att vi kan göra det, varför väljer att fuska?

Fusk av leda

En man skrev i en artikel: "ta din favoritmat och att varje dag, år ut och år in, föreställa sig resten av ditt liv"! Letar du efter något nytt, för spänning och äventyr i jakten ?? ??. Det verkar nästan oundvikligt att neandertalare återigen iscensatt vars tid delades mellan reproduktion och jakt. Mannen måste jaga och risken för upptäckt ger en extra kick och incitament. Det handlar inte om den andra kvinnans utseende eller karaktär, det är inte ens fru eller en relation. Men det är också sant att vissa män är fullt kapabla att avstå från just därför att de är rädda för upptäckt och samtidig förnedring. Dessutom, här kanske bevarar det bästa argumentet troget många män för otrohet.

Det är sex och utseende

Bättre sex finns ingen anledning för otrohet. Män gör tyder på att försöket är stor men det är sällan ges som den främsta orsaken. Kvinnas utseende ses också som en viktig del. Det finns en engelsk säger ?? man är lika trogna som deras alternativ ??, när tillfälle ges är det svårt ?? Nej ?? att säga. Glöm inte enormt lyft till ego, ?? Jag är fortfarande i tävlingen ??. Många män tror att de får färre erbjudanden än kvinnor, och när du får chansen måste du ta det.
Män och kvinnor tänker olika om sex. Män kan ha sex av kärlek eller förälskelse, men kan koppla detta bättre än kvinnor. Den känslomässigt band verkar viktigt för kvinnor där män ofta väljer minimal bindning. Att göra det skuld på fusk kvinnor spelar en större roll.

Jag är inte värderas och fuska

När Neanderthal hjärnan ignoreras, kön, utseende och även tristess, det är ett mycket viktigt argument kvarstår: Jag inte känna sig uppskattad eller förstås. Mer än hälften av flip-flops görs eftersom man inte känner sig uppskattad. Gary Neuman, en amerikansk äktenskapsrådgivare, hävdar att män fuska för tre skäl: uppmärksamhet, uppskattning och ensamhet.
Många fuskare håller med honom.
Män visar att de känner sig hemma uppskattat och ensam. Enligt Neuman sina män känslomässiga, de bara uttrycka det på ett annat sätt än kvinnor. När en man gör något för sin hustru, är han sällan idén att detta är uppskattat. Män tror att de alltför ofta kritis hemma och söka beundran på annat håll. Kvinnor tänker ?? säger så och vi ska prata om det ??. Det är problemet, det är en känsla sak, talar om en hel del män hellre inte bär. Känsliga, underskattade män fuska när tillfälle ges.

Kvinnor vs Män

Kvinnor är på många sätt började komma ikapp, även på denna punkt, även om män fortfarande hävdar statistiken. Mer ekonomiskt oberoende, kvinnor är mer och mer arbete utanför hemmet, kvinnor verkar också ha gett möjlighet till en relation utanför äktenskapet. Orsakerna är inte så annorlunda från män. Den biologiska primal längtan att producera genetiskt stark avkomma tycks kvinnor att spela en roll. Dessutom ligger med kvinnor tristess och ensamhet lurar. Det är främst kvinnor som hävdar att de har ett dåligt förhållande, medan mer än hälften av de otrogna män ger deras äktenskap ett pass. Sex spelar en roll, men fler män än kvinnor vill ha en annorlunda och djupare känslomässigt band. Förresten, kvinnor är bättre än män hålla relationen hemlig.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Om alla bordeller, oberoende prostituerade, swingers klubbar och deras agenda av sina kunder avslöjar sedan imorgon 99% av näringslivet, regeringstjänstemän, militären och politik inte längre thuiskomen.Het liv kretsar kring det ouppnåeliga kvinnan dvs sex.Het artikeln välskriven och naturen kan faktiskt inte riktigt blockera om tillfälle voordoet.Het är den starkaste drivmotorn i världen.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha