Klänning Trender 2009

Anke Samuelsson Februari 28, 2016 Hälsa 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Efter utvecklingen av 80-talet axelvaddar i nästan alla övre plagg, var vi axelvaddar helt var på 90-talet som hade väntat sig att axelvaddar kan vara trendig igen? Frågan är om du är lycklig här, men ja: axelvaddar är tillbaka igen i 2009 och är bland de kläder trenden 2009.

Fläckvis på bryggor

På catwalken har axelvaddar setts igen. Inte okända: modetrender de senaste åren kommer alltid att vara tillbaka någon gång. För tre år sedan var det åttiotalet väckelse, inga axelvaddar men. Och vi var bra från ohyggliga leggings, där många arter ben tjock tunn, flubberige- sattes in, men tights och benvärmare hade också en väckelse. Inte bara inom mode kommer gamla mode blåser alltid över en gång, när det gäller inredning, konst och musik är inte annorlunda.

Alexis från Dynasti

De axelvaddar är fläckig under showen av den nya samlingen av Thierry Mugler som hade ett stort inflytande på hans design i 80: axelvaddar ala Alexis från Dynasty, kantiga linjer och en timglasfigur. Men på Vivienne Westwood, Pugh och Balanciaga skulle se dem. Beyonce går glatt i 80 trend, inklusive axelvaddar och är klädd från Thierry Mugler. Vogue predikar 80-talet med schoudervulllingen väl. Snart så vi kan förutom jackor med axelvaddar också köpa blekta jeans, glänsande läder, zebra tryck, flashiga smycken. Så Stephanie av Monaco var avbildad i den franska Vogue.

Allt på axelvaddar?

Det kanske förvånar dig att kläder trender från 80-talet återigen är helt varm under 2009, men mode en viss tidpunkt är ett svar på det läge som har varit tidigare. Efter smala s baggy byxor så. Vanligtvis en generation går över det innan han återvände en stil igen. Detta betyder inte att det är slut med kläder från olika årtionden men 80 väckelse kommer att stiga högt över här. Eller oss, "den vanliga människan" oss få bekväm med att bära axelvaddar som fortfarande tveksamt, men ledande mode människor som de gör.
80-tal kallades också de pråliga år inom klädområdet: pråliga och långt: kvadrat axelvaddar, bat ärmar, pennkjolar, retad hår, färgstarka makeup. Lite futuristisk ännu. Och det är inte subtil, men alla på en gång. 80-tal karakteriserades som den narcissistiska eran av girighet härskade. Yuppies eller kommande yuppies ville visa att de var i rika del av samhället, för att visa upp och imponera.

Stoppa neutron bomb

Hur är det klistermärken som "Stoppa neutron bomb" och knappar från surt regn jackor, som också kommer tillbaka? Brunn nr. En väckelse betyder inte att detta kommer att återspeglas i allt och att allt kopieras. Bra designers och stylister ta itu med vissa element och blanda den i en modern helhet. Andra material görs, och även axelvaddar sådana fyrkantiga axlar som på 80-talet som vi inte kommer att passera.
Fler trender:
Inredningstrender
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha