Klänning för framgång - accentuera vad du vill visa

Alberta Ahlgren April 24, 2016 Miscellanea 6 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Beroende på dina mål inom områdena fitness, hälsa och vikt kommer närmare, kommer du antagligen vill se mer av ditt utseende och vill framhäva dina bästa egenskaper. Här är några tips om hur man presenterar sig själv optimalt.

Accentueertips

• Tunna handleder? Sedan bära armband för att visa det.

• Stora ben? Bär åtminstone två gånger i veckan en kjol.

• Höga nyckelben? Sedan bär urringade toppar.
• Stoppa din skjorta i byxorna och bära en stor bälte att visa din midja som inte ses.

• Använd holkärm eller linnen att avslöja tonas armar.

• Cool pastellfärger som mintgrönt, ljusrosa och isblå är idealiska för att accentuera en rosa alabaster hud.

Mörka färger

Du kan ändra färger på många sätt få det att fungera till din fördel. De mest kända och mest idealiska färger för en smalare utseende är att klä dig från topp till tå i en enda mörk nyans som marinblå, brun eller svart.

Ljusa färger

Har du någonsin undrat varför skolbussar i många länder är gula? Detta beror på att gult är slående mot alla möjliga bakgrund och i alla miljöer. Varje kroppsdel ​​du vill sticka ut, du kan accentuera med ljusa färger som gult, orange eller ljust rosa. Och kroppsdelar som du bara inte vill hoppa i ögat, kan du dölja med mörka färger.

Breda och smala

Har du en vacker lång hals, men höfterna är bredare än du vill? Till exempel kombinera en kanariefågel gul V-ringad T-shirt med mörkblå jeans. Stolt över dina välformade axlar och smala ben, men känner du att du är topp-tung? Använd en svart kolletje att framhäva dina axlar och samtidigt minimera din byst och en fuchsia rosa kjol som visar dina vackra ben.

Mer modetips

• För finare mönster istället för grövre och undvika att bära tryck på övre och nedre delen av kroppen. Det lägger snart fem pounds visuellt ökar.

• Gör alla av handen med en fläkt vikning, eller använd dessa plagg till trädgårdsarbete eller målning. De flesta kvinnor har fler höfter än midjan och veck ett fan vika i kjol eller byxor göra skinkorna därför optiskt avsevärt.

• När du bär en jacka, se till att den är ansluten. Ett brett päls gör att du ser onödigt skrymmande.

• En gammal goding bantning trick är att klä dig i vertikala ränder. Tunna vertikala linjer på jackor, skjortor, byxor, kjolar och klänningar skapa en illusion av en smalare, längre du.

• Var uppmärksam på blå jeans. När de är högt slitage att framhäva din smal midja, kan du göra det på baksidan är bara lite smickrande. Ju högre jeans slitage nämligen mer ser du skinkor. Försök att hitta jeans som sitter relativt lågt på midjan - de annars inte "Britney Spears lager" att vara - men linningen bör definitivt inte vara alltför långt ovanför naveln.

Slutligen

Dra nytta av vad naturen har gett och plundra varifrån du har arbetat så hårt för. Försök att klä så att du känner dig bekväm och attraktiv.

Relaterade artiklar

Tape bälte: Motivational eller skrämmande?
Män också offer för Photoshop i tidningar
Bruidorexia: Gör något för att vara tunn på din bröllopsdag

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Villy Odenberg
  Like 2   Dislike 2

"men du har en känsla av att du är top-heavy? Ha en svart kolletje att framhäva dina axlar samtidigt minimera bröstet" Har du någonsin sett någon med en enorm atrium med en polo? Eftersom famn endast växer med! Med en stor famn bära rätt v-hals och wrap tröja!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha