Kläder som låter dig se smalare

Kläder kan göra en hel del för din figur och därför din självbild. Hos oss på rätt sätt att klä sig, kan vi visa upp vår kropp smalare. Naturligtvis är det viktigt att du också känner sig bekväm i kläderna. Du faller inte ut tack vare dessa tips, men du visar smalare. Prova olika saker och se vad som fungerar för dig.

Streck

Även om man ofta tänker vertikala ränder gör slank klänning visar detta kanske inte är så. Du kanske tror att det vertikalt ovanför följer linjen från topp till botten och bred horisontell linje, men forskning har visat på annat sätt. Dr Peter Thompson från University of New York visade bilder av människor ses med kvinnor med kläder med vågräta ränder och plattor med kvinnor med vertikala ränder. Det kom sig att de flesta personer tyckte att kvinnorna med vågräta ränder har tittat tunnare.

Välj rätt storlek

Gå inte ut av en bestämd storlek, men bara kläder alltid. Ett plagg storlek 38 kan falla helt annorlunda än någon annan klädstorlek 38. Välj speciellt inte bära kläder som är alltför snäv. Speciellt om du inte redan är mycket smal du bara häver dina kurvor genom att bära åtsittande kläder. Om du vill köpa vara säker på att om du sitter bekvämt noderna inte ha en tight blus. Gå inte för baggy kläder tillbaka till din kropp. En stor tröja eller en grovstickad låt din figur också vara bra för dagen. Den döljer förmodligen dina konturer, men också din feminina figuren. Så gå särskilt för kläder som passar bra och bara afkleed. Lämna gärna någon klocka med dig och vara ärlig mot dig själv. Detta inkluderar kläder som du redan har i huset. Staten och den passar fortfarande i formulär?

mörka kläder

Även de horisontella linjerna så i de flesta fall visar smalare än de vertikala linjer kan du fortfarande använda de bästa civilklädda. Så väljer att inte klä sig med mönster, men bara en färg. Den mest bantning Färgen är svart. Svart är inte den mest glada färg, men främst mörka färger har en positiv effekt på din figur. Du kan också gå till en annan mörk färg såsom mörkgrön, mörkbrun eller mörkblå. För optimal effekt du färgerna för nära varandra. Till exempel kan du välja en svart topp och en mörk botten.

Välj rätt underkläder

Även om underkläder inte ses underkläder kan du säkert få det att se smalare eller tjockare. Om en behå är alltför snäv kan det vara så att en synlig kant på rygg eller på din sida. Dessutom är siffran verkligen mycket trevligare ut med en välsittande behå och lyft. Låt dina bröst en gång ordentligt mäta och endast med en stram skjorta att jämföra resultaten mellan din gamla och nya välsittande behå.
Uppmärksamma inte bara på bh utan även på dina underkläder. En stram sträng eller sätts de love handles är extra synliga. Om det behövs, välj en åtsittande boxershorts eller gå för korrigerande underkläder. Med kläder om man ser att du måste shapewear, men din figur är synbart vackrare.

Andra tips

  • Klackar få dig att se längre och smalare vid höjden.
  • En lång utsvängda byxor kan du se smalare ut än, säg, skinny jeans som ofta slutar upp kortare.
  • Bära smycken som ett armband eller ett långt halsband. Detta leder ögat bort från figuren.
  • Bär inte alltför många lager.
  • Välj en V-ringad att låta överkroppen längre och smalare kropp.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha