Kål - Fördelar och egenskaper

Birgel Södergren April 24, 2016 Miscellanea 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kål är välkänt inom matlagning och populärt i många kulturer, samt vara stora och friska, är det relativt billigt. Kolla in fördelar och egenskaper av livsmedel som kan framställas ångad, i form av sallader eller som ett komplement till rätter som soppor.

Fördelar och kål fastigheter

Källa till vitamin C och antioxidanter, bör kål vara en del av menyn för alla människor, eftersom det är rikt på fibrer, kalium, folat och betakaroten. Rödkål har fortfarande antocyaniner som finns i druvor samma, som är effektiva vid skydd av hjärtat. Dessutom hjälper det att stärka immunförsvaret och främjar frisk hud. Den gröna färgen är rikare på vitamin A än den lila, som är bättre för skydd av syn och hud.

Det är effektivt i att eliminera tarmproblem på grund av närvaron av stora fibrer och fungerar också som ett läkande och anti tidigt åldrande, förkylning och influensa. Dess konsumtion kan även bidra till att förebygga tjocktarmscancer och maligna tumörer, och människor som konsumerar stora mängder mat har lägre risk att utveckla dessa problem på grund av närvaron av bioflavonoider, indoler, genistein och andra substanser som hämmar tillväxten av tumörer . Dessa samma substanser accelerera metabolismen av östrogen, så att konsumenten fortfarande är effektiva för att förebygga bröstcancer, livmoder och äggstock.

Konsumtionen är indicerat för fall av magsår, illamående, neuralgi, erysipelas, gikt, reumatism, heshet, förbättra matsmältningen och lever. Dessutom fungerar den som en regulator av kolesterolnivåerna i blodet, och minskar mängden fria radikaler, som är ansvariga för cancer, hjärtsjukdomar och för tidigt åldrande av huden.

Rå kål juice

Kål juice stöd läkta sår och måste förbrukas varje dag, en liter per dag till omfattningen av två veckor åtminstone. För att göra behaglig smak, prova att lägga morot och citron juice, eller orange.

För att förbereda det, tvätta bra och hacka kål i tillräcklig åtgärd för att fylla mixer. Tillsätt vatten upp till märket 2/3, om och slå på hög hastighet tills helt blandat. Eller, lägga till andra ingredienser som inbegriper frukt och grönsaker för att göra det mer tilltalande. Alltid dricka före eller efter måltider, eller som ett hälsosamt mellanmål.

Kontra

Det fanns inga kontraindikationer kål konsumtion i litteraturen riktad mot dess fördelar och tillämpningar.

  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Ritualer produkter
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha