KISS Rock 'n'Roll 40 år

Hej ?? ????., Du vill ha det bästa, du får det bästa. Den hetaste bandet i världen: KISS ??. Med detta nu berömda frasen startar varje liveframträdande av rockbandet KISS, faller KISS gardin och börjar showen med träffen ?? ?? Detroit Rock City. KISS har sitt 40-årsjubileum firas den 30 januari 2013. Ett band där de två grundarna fortfarande aktivt del av det; Gene Simmons och Paul Stanley.

Skapandet av KISS

I januari 1973 Gene Simmons och Paul Stanley startade sitt eget band i bandet som de alltid hade velat se, men tills den tiden var ännu inte. Som en solo gitarrist var Ace Frehley och trummisen Peter Criss. Det var Paul som så småningom namngiven KISS föreslog. Ace har logotypen utformats med dubbla SS liknande lichtschichten.
Bandet kallas hårdrock / glam / hår sten blev speciellt väl känd av hela ansiktet smink, liksom extravagant, futuristiska klänning. Användningen av ansiktsmakeup bandmedlemmarna göras anonymt. Dessutom Gene under framträdanden brand spottar och spottar blod. Han har också fortfarande regelbundet sätter ut tungan, vilket är nästan 18 cm lång. Under de första åren av bandet inträffade ungefär trehundra dagar om året.
Bandet verkligen slog igenom med låten ?? ?? Beth, skriven och sjungs av Peter Criss. I Europa bröt de genom 1979 med låten ?? jag gjordes för lovin ?? du ??, dessa var de enda två guld singlar.

KISS, de framgångsrika år 1973-1982

Den första rundtur i bandet började den 5 februari 1974 i Kanada, medan den första album `KISS'nog skulle komma, det vill säga,
 den 18: e samma månad.
Från och med februari 1974 till April 1975 fanns det tre album, nämligen:
 • 1974/02/28; Kiss
 • 1974/10/02; HotterThanHell
 • 1975/03/19; Dressed To Kill

På tredje albumet är låten ?? Rock and Roll all Night ??, ?? vad deras varumärke ?? låt var. Det är fortfarande spelas vid varje spelning hittills.
Den 15 Mar 1976 kommer albumet Destroyer. Efter Detroit Rock City har tidigare släppts och inte gett vad bandet hoppats, albumet var fortfarande en hit och bandet slutligen bröt igenom när radiostationer B-sidan av Detroit Rock City sprang ?? Beth ?? blev en stor hit, den 11 november samma år albumet var platina.
Den 10 september är 1975 sin första livealbum, Alive ?? ??. Framgången för detta album räddade deras skivbolag från undergång. Album ?? rock and roll på, ?? Kärlek Gun ?? och ?? Alive II ?? Också alla tre platina. 1977 statliga KISS i Japan fem gånger i en utsåld Budokan Hall.
År 1978, med bandmedlemmarna har egna album. Allen kommer att släppas den 18 september, med samma design på skivomslaget. Det fanns ett möte, ingen fick spela eller co-writing / på albumet av den andra.
År 1979 albumet dynastin där KISS med låten ?? Jag gjordes för Lovin ?? You` bryter igenom i Europa. Numret är guld. Efter varje album åter turnerade för att främja album.
I början av 80 ?? bandets framgång började avta lite. Det fanns problem med Peter på grund av överdrivet drickande, vägrade han att repetera och även slutade i mitten av låtarna under konserter. På albumet Unmasked är trummande av Anton Fig, medan Peter var det fortfarande känd som trummis. I December 1979 lämnade han bandet och Eric Carr var hans ersättare. Förutom Eric Carr var Eddie Van Halen, Richie Sambora, Doug Aldrich och Ygnwie Malm som gjorde auditite.
I mars 1991 upptäcktes av Eric Carr hjärtcancer. Eric avled den 24 november 1991, 41 år gammal. I juli, trummade han fortfarande i videon ?? Gud gav Rock and Roll till dig ??. Albumet är låten han inte svara. Albumet ?? Revenge ?? är engagerade i sin helhet till Eric, som också ?? Carr Jam 1981 ?? är den enda inspelade trumsolo av Eric någonsin. Han ersattes av Eric Singer.
Ace lämnade 1982 på grund av drog- och alkoholproblem, bandet och ersattes av Vinnie Vincent. Den senare ersattes 1984 av Mark St. John, eftersom Vinnie ?? s oestetiskt beteende. När Mark Reiters syndrom upptäcktes, känd som en ledsjukdom. Han slutade spela med KISS och ersattes av Bruce Kulick. Bruce har spelat tolv år med KISS, och är den enda medlemmen som aldrig har spelat med smink.

KISS, åren utan smink

I september 1983 make-up gjordes och genomarbetade kostymer hängdes i garderoben, äntligen fansen att se sina idoler verkligen såg ut. Detta var populariteten av bandet endast gynnas. Den första låten som kom ut var i September 1983 Lick it Up.
Gene har aldrig kände verkligen bekväma under de år då de karakteristiska masker inte användes. Det var Paul som var övertygad om att spela utan smink skulle gynna deras popularitet. Under denna period följande album:
 • 1983; Lick it Up
 • 1984; Animalize
 • 1985; Asyl
 • 1987; Crazy Nights
 • 1989; Hot in the Shade
 • 1992; Revenge

Fläktarna måste vänta till 1997 för albumet ?? Carnival of Souls: The Final Session ?? kommer att komma ut.

Kiss, återföreningen

Det var in1995 som KISS höll en återförening spelning för MTV med Peter Criss och Ace Frehley kom tillbaka i slutet av åtgärden på scenen. Under samma prestanda, fanns sex personer på scenen, slog trummor Peter Criss / Eric Singer och spelade Ace Frehley / Bruce Kulick tillsammans under ett annat nummer ?? Rock N Roll All Night ??. Efter det KISS gick att spela i den ursprungliga -formatie kom smink och kostymer tillbaka.
Under inspelningen av Psycho Circus ?? ?? mest sologitarr arbete var inte Ace, men spelas av den framtida gitarristen Tommy Thayer. Den trummande gjordes av Kevin Valentine. Psycho Circus världsturné var den sista i raden av Paul, Gene, Peter och Ace. Nämligen Peter lämnade bandet 2000 för 2: a gången och Eric Singer kom tillbaka som trummis i bandet. År 2001, Ace lämnade bandet och Tommy Thayer kom som ny permanent gitarrist.
År 2003, Peter Criss kom tillbaka en gång som trummis i bandet, men inom ett år han lämnade bandet för 3: e gången, men nu äntligen Eric Singer och kom tillbaka.

KISS, den 21: a århundradet

I början av 2000 tillkännagav KISS KISS Farewell Tour på en rundtur i den ursprungliga linje upp, Peter lämnade bandet igen. År 2002, KISS Ace för sista gången på scenen vid avslutningsceremonin över City vinter-OS i Salt Lake. År 2003 meddelade bandet en turné tillsammans rubricera med Aerosmith. Sommaren 2004 de gör Rock nationen 2004 världsturné med Poison som förband. I juli 2007 KISS gör ?? Hit N Run Tour. Strax före näst sista show av den här turen startar, är Paul en livshotande hjärtrytmen sjukhus. Framväxten fortsätter som en trio, uruppförandet som Paul dimma under alla dessa år av KISS.
I juni 2008 KISS är för första gången på nio år till Nederländerna. Denna europeiska turné var som bandets mest framgångsrika Europaturné någonsin. Under 2009 albumet Sonic Boom ?? ??, den första studioalbum som skapades i den nuvarande yrke, med alla låtar av bandmedlemmarna själva är skrivna. KISS kommer under 2010 återigen till Nederländerna.
År 2012 börjar sin turné Monster, uppkallad efter det nya albumet släpptes samma år. Tillsammans med Mötley Crüe börjar turnén i USA. År 2013 fortsätter turnén, varifrån de kommer till Europa i juni, men inte till Nederländerna.
Att KISS fans är avgörande monter har än en gång visat under sin turné i Australien. I Mackay, bandet sjöng låten Shandi, som en hyllning till den nyligen mördade Shandee Blackburn från den staden. Hon var en stor KISS fan, liksom sina föräldrar, hon uppkallad efter KISS låten. I slutet av showen, Paulus slutade med: "Så vi säga god natt och vi säger Goodbey till Shandee ?? och nu ska vi få crazy`.

Bandmedlemmarna

De nuvarande bandmedlemmar är:
 • Paul Stanley; 1973-närvarande; sång, gitarr
 • Gene Simmons; 1973-närvarande; sång, bas
 • Eric Singer; 1991 - 1996, 2001-2002, 2004-närvarande; trummor, slagverk, körsång
 • Tommy Thayer; 2002-närvarande; gitarr, körsång

Tidigare bandmedlemmar:
 • Peter Criss; 1973-1980, 1996-2001, 2002-2004; trummor, percussion och sång
 • Ace Frehey; 1973-1982, 1996-2002; gitarr, sång
 • Eric Carr; 1980 - ?? 1991; trummor, slagverk, körsång
 • Vinni Vincent; 1982-1984; gitarr, körsång
 • Mark St.John; 1984; sologitarr
 • Bruce Kulick; 1984-1996; gitarr, körsång

Beste

 • I maj 1993 KISS installerades in i Rock Walk of Fame i Hollywood
 • I augusti 1999 KISS installerades in i Hollywood Walk of Fame
 • I oktober 2006 Gene, Paul och Peter Criss inleddes i Long Island Music Hall of Fame
 • I oktober 2006 Gene, Paul och Peter Criss inleddes i Long Island Music Hall of Fame
 • Den 17 december 2013 meddelades att KISS ingår i ?? Rock and Roll Hall of Fame ??. Ceremonin kommer att äga rum den 20 april 2014.

Diverse

 • Här är några roliga fakta:
 • Det finns ingen rockbandet Kiss sedan så har ett brett utbud av varor. Det finns över hundra olika produkter, bland annat en kista och babystrumpor
 • Varje gjutna varor, har Gene åtminstone en på sitt kontor är hemma
 • Fan Club KISS, KISS Army ??, har mer än 1 miljon medlemmar. Fläktarna är högt respekterad av bandmedlemmarna. De själva är i själva verket mycket medveten om att fans inte kan existera utan ett band
 • Varje konsert av KISS uppnår en volym på minst 140 decibel.
 • Albumet Alive ?? ?? har varit 110 veckor på Billboardlistan
 • I slutet av varje turné inträffar Paul bygger en gitarr pjäs på scenen. Dessa gitarrer är oftast säljs till fans
 • År 1977 var album Alive ?? ??, ?? Destroyer ??, ?? Rock And Roll Over ?? och ?? The Originals ?? samtidigt i Billboard Top 100.
 • KISS har sålt över 100 miljoner album under år 2013.
 • Flera Kiss serietidnings serien släpps
 • I september 1999 spelade bandet en låt under VM brottning, för att främja en KISS tema brottare ?? The Demon ??, med samma makeup som Gene. De spelade bara låten ?? åskguden ?? och fick den kvällen
 • $ 500.000.
 • I juni 2006 om öppnande Gene och Paul KISS Coffeehouse i Myrtle Beach, South Carolina
 • I oktober 2011 den första KISS Kruise uppstod
 • KISS har totalt 24 gånger för att erhålla en guldalbum
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha