KISS; Mark St. John, tidigare gitarrist

Mark har varit den kortaste medlem i bandet spelar i rockbandet KISS legendariska, bara ett år. Väl framme vid Mark St. John Reiters syndrom upptäcktes han lämnade bandet. Han hade samma år ersatte Vinnie Vincent som hade lämnat bandet på grund av problem med Gene och Paul.

Mark Norton alias Mark St. John

Den 7 februari var 1956 född i Anaheim, Orange County California USA Mark Leslie Norton, son till Les och Terry Norton. Han dog på morgonen den 5 april 2007 en hjärnblödning. Markera hans hjärnblödning orsakades sannolikt av en överdos av mehtamphetaminen.
Han lämnar sina föräldrar och son Michael och dottern bakom Kathleen.
Innan John på KISS kommer han är en välkänd och mycket respekterad gitarrlärare och gitarrist i södra Kalifornien coverband Frontpage.

Mark och KISS

Det finns rykten om att gitarren tillverkare Grover Jackson, Mark har skisserat med Paul Stanley och Gene Simmons. Mark spelade mycket kort i KISS, cirka 13 månader. Han var efterträdaren av Vinnie Vincent och kom att spela med KISS när makeup fria perioden redan hade börjat. Den enda album där han har arbetat med Animalize ?? ??, den andra album i makeup fria perioden. Den enda video som Mark har hade samarbetat ?? ?? himmel on Fire ??.
Under inspelningen av Animalize ?? ??, som spelades in i mitten av 1984 upptäcktes vid Mark Reiters syndrom. Denna sjukdom gjorde sitt händer, armar, akilleshäl och knän svälla genom perioder av stress och inte känna sig lycklig i bandet. Som ett resultat han var oförmögen att agera, bara spelade han två fulla utställningar och en show i en del under turnén ?? ?? Animalize. Bruce Kulick var hans ersättare. Innan det blev känt att Mark led, Paul och Gene skickade honom till de bästa läkarna i Beverly Hills. Han besökte många läkare, men det var inte förrän han kom till en reumatolog, kan diagnosen göras. Han medgavs till sjukhuset för behandling. Bandet fortsatte att turnera utan Mark, Bruce, kom tillbaka för att ta honom, men Mark kunde inte spela helt.
Den 8 december var 1984 Mark officiellt ersättas med Bruce Kulick.

Tecken efter KISS

I mars 1985 kunde han åter leva, och verkade under en stjärn jam session på FM Station Club. Han utförde på en utsåld fördel konsert för Greenpeace.
Efter att ha lämnat KISS, grundade han glam metal-bandet White Tiger på. I detta band spelar David Donato, hans bror Michael och Brian James Fox.
Mark Donato och skriver det mesta av materialet för albumet som visas i 1986, varav 50.000 exemplar säljs. Bandet turnerar i Kalifornien. De kommer att arbeta med Garry Lane, som många topp band i LA främjas.
David Hasselhoff, står han i sin video ?? Är alla lycklig ??. Med Peter Criss 1990 tar han en demo. Peter Criss har ersatt Brian Fox och bandet är nu ?? ?? The Keep. Efter mer än ett år har varit shopping sin demo till ett album, Mark gå av bandet. Bandet kommer att fortsätta under namnet ?? ?? Criss.
År 1999 spelar han i korthet ett liveband ?? Mark St John Project ??, Phil Naro och gav en begränsad upplaga EP. År 2003 ger han instrument- CD ut kallas Magic Bullet Theory ?? ??.
Senare drog han sig tillbaka och rykten om att han hade blivit nytt gitarrlärare.

Fängelse

På September 14, 2006 Mark började en två veckors frihetsberövande efter att han befanns skyldig till att ha drogtillbehör besittning, motsätter hans gripande och ett försök att förstöra bevisen. Efter en vecka omlokalisering frågar Mark, eftersom han fruktar för sitt liv. Han överfördes och han släpptes efter tre dagar. Officiella källor säger att Mark inte attackerades. On-officiella källor hävdar emellertid att olika och att handledaren var medveten om och gjorde inget emot det. Mark stöddes av andra fångar ganska misshandlad upp eftersom han hade stulit från en annan fånge.
Dessa uppgifter har framkommit efter Mark var avliden, han kan själv inte längre svarar.
(0)
(0)
Tidigare artikel Varför är jag törstig?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha