Kings Day 2014, kungens varför och vad man ska göra?

Den första kungen dag. Födelsedag kungen Willem-Alexander firas. Många festivaler och annat är organiserade. Alla firar på sitt eget sätt.

Vad betyder kungens väl betyda?

Kings Day firas på födelsedagen kung Willem-Alexander. Under år 2014, faller födelsedag kungen Willem-Alexander på en söndag, vilket är 27 april. Kungen är 47 år. På söndag är inte en hyllad Kings, därför är det omplaneras för lördag 26 april.
Under kungens besök kung Willem-Alexander och hans familj åtminstone en eller två kommuner. I år är det Graft och Amstelveen. Båda följer på TV.
Den 31 augusti var 1885 firades för första gången prinsessan dag, även födelsedag prinsessan Wilhelmina. Princess Day är föregångaren till drottningen.

Vad finns det att göra i Kings Day i år?

Det finns många festivaler i Nederländerna med kungens. Amsterdam ensam har fjorton stora partier. Dessa festligheterna äger rum bland annat i Arena, Oosterpark, Olympiastadion, RAI och NSDM varvet. Förra året, med drottningen, som var omkring åtta händelser. Detta ökas till fjorton. Se till att du har förhands biljetter på dagen av högtiden, det finns inga fler biljetter tillgängliga!
Radio 538
Radio 538 har också organiserat en händelse. Detta sker i Breda, Brabant. Inte alla namn som kommer att utföra är kända. Men de namn som redan är kända är: Martin Garrix, gul Claw, Nielson och Direct.
Kingsland festivalen
I Amsterdam RAY höll Kingsland festivalen. Minimiåldern är arton år. Det är där stora namn som Showtek, Armin van Buuren och Martin Garrix. För mer information kan du besöka platsen för festivalen: www.kingslandfestival.nl
Loveland Orange
När Oosterpark i Amsterdam höll också en festival, Loveland i Orange. Här är mest framträdande: Loco Dice, Marco Carola, Michel de Hey och Sven Hath. För mer information kan du besöka platsen för festivalen: www.lovelandvanoranje.com
Aqua
I Eindhoven, är Aquabest festival som hålls. De musikstilar hardstyle, hardcore och freestyle. DJ: s som autografer från Psyko, B-ormbunksblad, Ran-D, Bass Modulators och Partyraiser kommer att vara där för att se och höra.
Dessa var ett par festivaler i rad. Naturligtvis finns det fortfarande en hel del fler parter i hela landet!

Fria marknader med koningsdag

Naturligtvis finns det återigen ett antal marknader med kungens. De mest kända fria marknader i Amsterdam, Vondelpark och Utrecht. Är det för långt bort för dig, eller vill du gå till en annan marknad, ta en titt på webbplatsen för den lokala turistbyrån.
I Eindhoven är också marknader, inklusive Orange Market på Mathildelaan och Wilhelminaplein. I Nijmegen är också en marknad, på Goffert Park.
Hålls också i vissa ställen loppmarknader, såsom i Venray på Henseniusplein och Schouwburgplein. Det finns också haft olika workshops och dansshower.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha