Kinesisk astrologi - horoskop Djur Mark Haas

Kinesiska Animal Logga Haas. Kinesiska astrologin har 12 Djurskyltar och antar en tolv år lunar cykeln. Namnen på karaktärerna är djur från en kinesisk myt att djuren Buddha ropade på honom. Den ordning i vilken djuren kom var: Rat, Ox, Tiger, Hare, Dragon, Snake, häst, get, apa, tupp, hund och gris. Du vet inte vad du är? Gå sedan till den kinesiska Animal Signs Tabell. Är du Haas? Läs Haas Horoskop och med vilka Haas kan hantera. I den kinesiska horoskop - Djur Tecken tabell kan du leta upp alla födelsedatum i samband med djur karaktärer och inslag.

Kinesisk astrologi - horoskop Djur Mark Haas

Den kinesiska djur tecken Haas kallas kanin eller katt. Haren är vänlig, lydig, något reserverad och klar att ställa. Harar nästan aldrig förlora deras tålamod. De har gott uppförande och vara diplomatisk i naturen. Detta gör dem mycket lämpliga som medlare, förhandlare eller diplomat.
Hare är duktiga och ambitiösa. De är smarta och mår bra i näringslivet. De har en näsa för goda och korrekta affärs steg och idéer är ofta först på. Detta i kombination med deras förmåga att medla och förhandla affärer ofta gör dem mycket framgångsrik. De är smarta när det gäller att göra affärer, och gör så samvetsgrant. De har förmågan att alltid göra rätt val. Harar gillar inte att släppa samma angelägenhet.
Harar har ett starkt behov av fred och harmoni och är mycket känsliga för sin omgivning. De har en exceptionellt god smak och utvecklade känsla för stil, en stark estetisk öga. Detta kommer också att vara med på deras kläder eller hem / inredning, tillbehör och de saker som de har omkring sig. De gillar bekvämlighet och komfort.
Harar är beundrad och pålitliga. De kan inte stå när någon kritiserar dem har, även om de inte alltid öppet bevisa detta. Man kommer aldrig riktigt vet exakt vad de ska förvänta sig av en Haas. De kommer också till synes redo att visas fogliga men invärtes förblir ändå framhärdar i sin egen synvinkel. På utsidan de verkar ibland alltför överseende.
Haas kan komma överens med:
  • Animals Bli Getter
  • Animals Bli Pig
  • Djur undertecknar

I kinesiska Animal Signs Tabell listar alla födelsedatum i samband med kinesiska djurtecken och element.

Kinesiska horoskop Förhållandet - Kärlek Haas

 Kinesisk astrologi - Vem passar Haas? Kärlek - Förhållandet

Kärlek horoskop alla 12 kinesiska Djur Karaktärer

Passar i vem vem? Förhållande Match - Kärlek horoskop Astrologi hittar du en sammanfattning av alla 12 kinesiska djur tecken i rad och de tecken som bäst kan få tillsammans med och fungerar bäst tillsammans i kärlek, vänskap och partnerskap.

Kinesiska Horoskop 2008 - Kinesiska djur tecken

I kinesisk astrologi - Horoskop 2008 en överblick över vad som kommer att föra året 2008 för hare.
2008 är den kinesiska År av tjalla - kinesiska nyåret feb 7, 2008

Afrikanska och Celtic astrologi & Horoskop

Vill du veta vad din Celtic Tree tecken eller afrikanska konstellation är?
  • Afrikansk Astrologi - horoskop Tecken
  • Celtic Astrologi - Bom Draw Tabell
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha