Kelnersarm, öm underarm

Det finns en hel del klagomål som kan uppstå i underarmen eller överarmen. För klagomål till underarmen kan vi se det mesta av tennisarmbåge. Dessa är musklerna i underarmen, som fäster till armbågen knöl, ansvarig. I en kelnersarm belastad hans underarm muskler, vilket orsakar smärta. Denna sjukdom kommer också hör till de sjukdomar, eftersom det ofta förekommer i ockupationen servitör / server. Med lugna symptomen försvinner, men ibland symtomen att komma tillbaka igen. Underarmen är så smärtsamt arbete som är svårt eller omöjligt.

Yrkessjukdom

En kelnersarm bland de arbetssjukdomar. Men vad som är en yrkessjukdom? Detta är en sjukdom som ofta orsakas av att utöva ett visst yrke. Med andra ord, är sjukdomen ses oftare i ett visst yrke. Vilket inte innebär någon som inte är professionella, inte kan få sjukdomen.
En kelnersarm är så vanligt bland unga män, som namnet antyder. En servitör dvs servitör arbetar i gästfrihet och tjänade gästerna, ofta på deras bord. Föra mat och dryck tillhör sina uppgifter.

Vad är en kelnersarm?

En kelnersarm är en försvagning av musklerna. Detta innebär i huvudsak underarmarna. En kelnersarm ska inte förväxlas med, till exempel tennisarmbåge eller klagomål till armbågen.

Orsaker

Orsaken till kelnersarm är nästan alltid finns i tunga lyft med utsträckt underarm. Armbågarna placeras närmast kroppen och underarmar är rakt sträckt framåt. Denna attityd lyfts sedan något tungt där. Detta är också den inställning som en servitör / server. Som ett resultat, används främst musklerna i underarmen, och mindre av den övre armen. Normalt vi sätter under lyftning mesta av trycket på axlarna och överarmarna. Det är också större muskler som därmed laddas långsammare. Underarmarna innehåller mindre muskler eller svagare muskler. Endast utbildad och erfarna personer i musklerna i underarmen är starkare.
Människor som så plötsligt lyfter tunga föremål i ovannämnda inställning, kommer säkert att gå varumärken. Ibland uppstår kelnersarm efter en dag, ibland efter flera dagar. Detta beror på skattenivån.

Tecken och symptom

Tennisarmbåge är ganska ofta förväxlas med en kelnersarm. Tennisarmbåge ger smärta till armbågen bula som kan stråla ut till underarmen. Näven skela och låtsas att de ger en trasa urvriden den värsta smärtan. En särskilt kelnersarm indikerar muskelvärk till underarmen, där armbågen är inte alltid smärtsamt. Det är främst musklerna mellan armbåge och handled ömhet. Att arbeta i servitören attityd är extra smärtsamt. Ändå ger en tennisarmbåge som kelnersarm både från underarmen, ofta genom missbruk eller plötslig och outbildad användning av musklerna.

Behandling och återvinning

Det finns ingen direkt behandling för en kelnersarm. Med lugna symptomen försvinner ganska snabbt. Däremot kan smärtlindring tas, såsom paracetamol. Om detta inte hjälper tillräckligt, kan överföras till en NSAID såsom ibuprofen. Ännu viktigare, för att förhindra en kelnersarm. Denna aktivitet av musklerna att långsamt bygga.
Muskler är avsedda att röra sig. Muskler kan anpassa sig och bli starkare, eftersom de är beskattade. Vem en grupp av muskler plötsligt debiteras på en gång, kommer att få muskelvärk. Denna muskel kan fortsätta att följa ett par dagar. Servitörer instruera en grupp av muskler som normalt inte används så snabbt. När allt är detta en attityd som vi använder lite i vardagen. Det är därför viktigt för att inte överbelasta en gång musklerna i underarmen. Vem kommer att arbeta inom besöksnäringen, är därför lämpligt att starta ett träningspass. Antag att servitören attityd och bär en tom bricka är en bra övning. Brickan vägs i ett senare skede. Detta är långsamt byggas. Dessutom också överarmarna måste utbildas så att trycket kan mer jämnt fördelade.
När och kelnersarm uppstår ofta, kan detta innebära två saker:
  • Musklerna fortsatt svag, så att de ständigt beskattas.
  • Resten var inte tillräckligt, så klagomålen kvarstår.
Om symtomen kvarstår, är det lämpligt att gå igenom doktorn. Det kan se om den utgör en kelnersarm. Ibland kommer de klagomål från någon annanstans. Som tidigare nämnts verkar en tennisarmbåge och en kelnersarm ibland mycket lika. Dessutom kan läkaren bestämma om en speciell behandling är nödvändig. Detta kommer fortfarande består i huvudsak av vila, men ibland injektioner av alternativ kortikosteroider.
Det är viktigt att fortsätta använda det normalt arm under återhämtning. Rörelse är bra och möjliggör en snabbare återhämtning. Det finns en tydlig skillnad mellan motion och överbelastning. Det är inte avsikten att fortsätta det hårda arbetet på klagomål från en kelnersarm. Försökte kan vara att anta en annan attityd, men ofta blir det svårt just i besöksnäringen. Det är bättre att ta tillfällig vila. Gå bära något stöd band eller en skena. Detta är knappast meningsfullt, och ofta kommer bara få mer försvagning av underarm muskler.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha